SAMSUNG 980 PRO 2TB M.2 PCIe4.0 NVMe 1.3c (MZ-V8P2T0BW) SSD

Zmogljivost SSDja naslednje stopnje
Sprostite moč Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO diska za naslednji level. Z uporabo vmesnika PCIe 4.0 980 PRO zagotavlja dvojno hitrost prenosa podatkov kot PCIe 3.0, hkrati pa je združljiv tudi s PCIe 3.0 za dodatno vsestranskost.

Največja hitrost
Poganja ga Samsung Elpis Controller po meri za PCIe 4.0 SSD, 980 PRO je optimiziran za hitrost. Zagotavlja hitrost branja do 7.000 MB/s, zaradi česar je 2-krat hitrejši od SSD-jev PCIe 3.0 in 12,7-krat hitrejši od SSD-jev SATA. 980 PRO dosega največje hitrosti na PCIe 4.0 in se lahko razlikuje v drugih okoljih.

Zmagovalna kombinacija
Zasnovan z mislijo na zagrizene igralce in tehnološko podkovane uporabnike, 980 PRO ponuja visoko zmogljivo pasovno širino in prepustnost za zahtevne aplikacije iger, grafiki, analitiki podatkov in še več. Hitro nalaga igre, tako da lahko igrate več in manj čakate.

Učinkovit M.2 SSD
980 PRO je na voljo v kompaktni obliki M.2 2280, ki jo je mogoče enostavno priključiti na namizne in prenosne računalnike za največjo prilagodljivost oblikovanja plošč. Pogon je zaradi optimizirane energijske uč inkovitosti primeren za gradnjo visoko zmogljivih računalniških sistemov.

Zanesljiv termični nadzor
Visoko zmogljivi SSD diski običajno zahtevajo visoko zmogljiv termični nadzor. Za zagotovitev stabilne zmogljivosti 980 PRO uporablja nikljevo prevleko za pomoč pri upravljanju nivoja toplote krmilnika in nalepko za distribucijo toplote, ki zagotavlja učinkovit termični nadzor čipa NAND.

Pametna toplotna rešitev
Vgrajen s Samsungovim najsodobnejšim algoritmom za termično krmiljenje, 980 PRO sam upravlja s toploto, da zagotovi trajno in zanesljivo delovanje. Da bi zmanjšali nihanja zmogljivosti na dolge razdalje, Samsungova tehnologija Dynamic Thermal Guard ohranja temperaturo 980 PRO na optimalni ravni.

Programska oprema Samsung Magician
Odklenite vso moč 980 PRO z intuitivnimi, a naprednimi orodji za optimizacijo Samsung Magician. Spremljajte zdravje pogona, optimizirajte delovanje, zaščitite dragocene podatke in prejemajte pomembne posodobitve z Magician, da zagotovite, da boste vedno dosegli najboljšo zmogljivost svojega SSD-ja.

Blagovna znamka: Samsung
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: 8806090696534
€181,07 z ddv
  • Proizvajalčeva koda MZ-V8P2T0BW
  • EAN koda 8806090696534
  • energijski_razred No
  • Proizvajalec SAMSUNG
  • Kapaciteta: No
  • Hitrost vrtenja: No
  • Tip: SSD - solid state drive
  • Format: M.2 2280
  • Vmesnik: PCIe 4.0 NVMe 1.3
  • Kapaciteta: 2 TB
  • Hitrost prenosa podatkov sekvenčno branje / zapisovanje: do 7.000 MB/s / do 5.100 MB/s
    naključno branje / zapisovanje (4KB, QD32): do 1.000.000 IOPS / do 1.000.000 IOPS
    naključno branje / zapisovanje (4KB, QD1): do 22.000 IOPS / do 60.000 IOPS
  • Dimenzije: (SxVxG) 80,15 x 22,15 x 2,38 mm (Š x V x G)
  • Garancija 60 mesecev - pogojna garancija za pogone SSD / Več na: https://www.pcplus.si/pogoji-nakupa/
Tehnične podrobnosti
Velikost SSD 2 TB
Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

SHARKOON TG7M RGB ATX okno gaming črno ohišje

SHARKOON TG7M RGB ATX okno gaming črno ohišje

TG7M RGB je pravo vsestransko ohišje, ki izpolnjuje skoraj vse zahteve: za zagotavljanje najboljše možne zmogljivosti hlajenja ima ohišje štiri vnaprej nameščene 120 mm RGB PWM ventilatorje in možnost namestitve radiatorja do dolžine 360 mm. To lahko postavite za mrežno sprednjo ploščo ali pod zgornjo ploščo. Obstaja tudi možnost vertikalne namestitve grafičnih kartic z dodatnim kompletom in povezovanja naprav prek vrat USB Type-C.

Neverjetne možnosti hlajenja
Štirje PWM ventilatorji z RGB učinki in velikostjo 120 mm so že vnaprej nameščeni. Pod zgornjo ploščo so lahko nameščeni še trije 120 mm ventilatorji ali pa dva 140 mm ventilatorja.

Videz elegance
S svojimi klasično oblikovanimi konturami bo TG7M vedno lepo oblikovan. Mrežasta sprednja plošča je na levi in desni uokvirjena s kovinsko obrobo, ki daje ohišju eleganten zaključek. Ker so vijaki za stransko ploš čo iz kaljenega stekla nameščeni na zadnji strani ohišja, lahko TG7M RGB ustvari še posebej brezhiben videz.

Dodatno hlajenje
Poleg ventilatorjev je pod zgornjo ploščo ali za mrežasto sprednjo ploščo mogoče namestiti radiator dolžine do 360 mm, ki zagotavlja zadostno vodno hlajenje. Glede na velikost matične plošče in višino RAM-a so lahko radiator in ventilatorji pod zgornjo ploščo višine od 5 cm do 20 cm.

Ogromna količina prostora za strojno opremo.
Prostorna notranjost TG7M RGB ponuja veliko prostora za velike komponente. Napajalno enoto z dolžino do 22 cm lahko enostavno namestite na spodnjo ploščo na zadnji strani ohišja. Na voljo je tudi prostor za grafično kartico do 38 cm. To je mogoče namestiti tudi navpično s pomočjo izbirnega kompleta za vertikalno grafično kartico.

Veliko vidnega
Zahvaljujoč oknu v spodnjem levem delu ohišja bo napajalna enota ostala vidna. Poleg tega celotna stranska plošča iz kaljenega stekla ponuja širok pogled na notranjost ohišja. Predvsem pa bodo na svoj račun prišle RGB osvetljene komponente.

€114,51 z ddv

BE QUIET! PURE LOOP 2 FX (BW015) 360mm vodno hlajenje

BE QUIET! PURE LOOP 2 FX (BW015) 360 mm je zelo zmogljiva in tiha vodno hladilna enota vse v enem z impresivno osvetlitvijo ARGB.

> Izjemno visoka zmogljivost hlajenja
> dvojno ločena črpalka za tiho delovanje in minimalne vibracije
> 3x ventilatorja Pure Wings 2 120mm PWM vkombinirana za tiho delovanje z visokim zračnim tlakom z ARGB osvetlitvijo
> ARGB-PWM-Hub omogoča sinhronizacijo do 6 ARGB komponent in PWM ventilatorjev
> preprosto dostopna vrata za polnjenje in priložena steklenica s hladilno tekočino zagotavljajo dolgo življenjsko dobo
> prilagodljive cevke omogočajo preprosto namestitev

Visoka zmogljivost hlajenja
Zanesljiva hladilna moč za zahtevne aplikacije
S Pure Loop 2 FX je mogoče tudi najzahtevnejše aplikacije zanesljivo uporabljati. Izjemna hladilna moč zagotavlja nizke temperature tudi v obdobjih največje zmogljivosti CPU.

Dvojno odprta črpalka
Gladko in tiho delovanje
Zahvaljujoč učinkovitemu dušenju črpalka povzroča le minimalen hrup in vibracije. To je ključ za zagotovitev tihega delovanja z BEQUIET!

 

Enostavno polnjenje
PURE LOOP vodno hlajenje ima priloženo steklenico s dodatno hladilno tekočino, ki bo zagotovila doljšo življenjsko dobo.

Nepogrešljiv in eleganten videz
3 Light Wings PWM visoke hitrosti ponujajo ARGB osvetlitev spredaj in zadaj. 18 ARGB LED vam daje veliko možnosti za individualizacijo sestave vašega računalnika. Zaradi tega in osvetljenega hladilnega bloka je Pure Loop 2 FX 360 mm vrhunec v katerem koli sistemu.

 

€152,67 z ddv

ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4 LGA1700 (13.gen) ATX DDR4 RGB gaming osnovna plošča

ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4
ROG Strix Z790-A, ki je dobro podkovan s stilom, zmogljivostjo, hlajenjem in povezljivostjo, izžareva dobro zaokroženo ravnovesje znotraj in zunaj.

Robusten VRM z močnimi srebrnimi hladilniki udobno artikulira moč za najnovejše procesorje Intel 13. generacije Core.

PCIe 5.0, WiFi 6E in hitri USB poudarijo tekočnost plošče v različnih disciplinah.

VSESTRANSKA ZMOGLJIVOST
Robustno napajanje, hitro shranjevanje in pomnilnik ter celovito hlajenje povzdignejo vsako zgradbo z ROG Strix Z790-A v središču.

PCIE 5.0
Najboljši PCIe 5.0 x16 SafeSlot je dobro opremljen za povečano velikost in pasovno širino grafičnih kartic naslednje generacije. Zmogljive možnosti shranjevanja so bogate s štirimi režami PCIe 4.0 M.2, vse pa imajo robustne hladilnike za največjo zmogljivost.

OPTIMEM III
OptiMem III omogoča, da pomnilniški kompleti delujejo pri nižjih zakasnitvah, zmanjšanih napetostih in delujejo pri višjih frekvencah.

WiFi 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča prednosti novo razpoložljivega radijskega spektra v pasu 6 GHz. Zagotavlja izjemno hitre brezžične omrežne hitrosti in izboljšano zmogljivost ter boljšo zmogljivost v gostih brezžičnih okoljih.

Realtek 2,5 Gb Ethernet
Vgrajeni 2,5 Gb ethernet poveča vašo žično povezavo z do 2,5-kratno izboljšavo v primerjavi s standardnimi ethernetnimi povezavami za hitrejši prenos datotek, bolj gladko igranje iger brez zamika in pretakanje videa v visoki ločljivosti.

Aura Sync
Matične plošče ROG Strix vključujejo tehnologijo ASUS Aura, ki omogoča popoln nadzor osvetlitve in različne prednastavitve tako za vgrajene RGB LED diode kot za dodatke drugih proizvajalcev. Učinke je mogoče enostavno sinhronizirati med ostalimi združljivimi računalniškimi komponentami.

€309,07 z ddv

AMD Ryzen 9 7950X3D 4,2/5,7GHz 128MB AM5 120W BOX brez hladilnika procesor

AMD Ryzen 9 7950X3D 4,2/5,7GHz 128MB AM5 120W BOX brez hladilnika procesor


Nova podnožja nove zmožnosti. Z predstavitvijo na največjem dogodku Computex 2022, nam AMD z veseljem predstavlja novo AM5 podnožje, kot tudi novo nastale AMD Ryzen 7000 serije procesorjev.

Spoznajte novo platformo AM5
Sprejetje novega procesorja, nove matične plošče in drugih komponent lahko pogosto pomeni negotovost s strani uporabnika. AMD bo nadaljno nudil podporo za AM4, vendar pa z AM5 podnožjem oz. platformo prinaša obilico novih funkcij in možnosti za uporabnike vseh vrst in potreb, od igralcev do ustvarjalcev...

Novosti AM5

Nova tehnologija, ki se uporablja pri platformi AM5, zagotovi izvorno podporo do 170W; kar bi pomenilo, da je dosti moči za igranje, ustvarjanje in večkratna opravila. Nudi podporo najnovejšim generacijam komponent z novo platformo PCIe 5.0, ki zagotavlja 24 pasov preko procesorske reže in nudi zaporedno hitrost branja 60% ali več pri uporabi naprav za shranjevanje PCIe 5.0 , ki je največ kot na kateri koli platformi v industriji. Nova platforma ponuja podporo Wi-Fi 6E tehnologiji.


€652,11 z ddv