Mikrofoni

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

Mikrofon A4Tech MI-10

Multimedijski večsmerni mikrofon z visoko občutljivostjo in širokim frekvenčnim območjem. Je odlična rešitev za konference in študij tujih jezikov. Prilagodljiva zasnova omogoča nastavitev mikrofona v vse položaje. Za dodatno udobje je mikrofon opremljen s stikalom za izklop.
€9,99 z ddv

Mikrofon TRACER Digital USB PRO

Snemajte kot profesionalec. Ne glede na to ali snemate glasbo, podkaste ali v živo je mikrofon Tracer odlična izbira.
€39,90 z ddv

Mikrofon TRACER Flex

Multimedijski večsmerni mikrofon z visoko občutljivostjo in širokim frekvenčnim območjem. Je odlična rešitev za konference in študij tujih jezikov. Prilagodljiva zasnova omogoča nastavitev mikrofona v vse položaje. Za dodatno udobje je mikrofon opremljen s stikalom za izklop.
€11,99 z ddv

Mikrofon TRACER GameZone Gamer LED USB

Namizni gamerski mikrofon Tracer s privlačno zasnovo in visoko občutljivostjo.
€18,99 z ddv

Mikrofon TRACER Premium PRO USB

Namizni mikrofon Tracer s privlačno zasnovo in visoko občutljivostjo.
€44,99 z ddv

Mikrofon TRACER S5

€4,99 z ddv

Mikrofon TRACER Screamer

Namizni mikrofon Tracer Screamer s privlačno zasnovo in visoko občutljivostjo.
€12,99 z ddv

Mikrofon TRACER Studio

Multimedijski večsmerni mikrofon z visoko občutljivostjo in širokim frekvenčnim območjem. Je odlična rešitev za konference in študij tujih jezikov. Prilagodljiva zasnova omogoča nastavitev mikrofona v vseh položajih. Za dodatno udobje ima mikrofon stikalo za izklop.
€11,99 z ddv

Mikrofon TRACER Studio PRO

Namizni mikrofon Tracer Studio Pro set s stojalom, privlačno zasnovo in visoko občutljivostjo za vse vaše potrebe.
€39,99 z ddv

Mikrofon TRACER Studio PRO Lite

Mikrofon set Studio PRO Lite vključuje visoko kakovosten mikrofon z naprednimi tehnologijami, ki je primeren za studijsko uporabo. Primeren je za uporabo kot je Youtube, komentiranje, igranje iger itd.
€22,90 z ddv

Mikrofon Razer Seiren BT

€105,14 z ddv

HP HyperX QuadCast USB PC/PS5/PS4/Mac črno/rdeč mikrofon

HP HyperH QuadCast USB PC/PS5/PS4/Mac črno/rdeč mikrofon


HyperX QuadCast je idealen samostojni mikrofon za ambicioznega streamerja ali podcasterja, ki išče kondenzatorski mikrofon s kakovostnim zvokom. QuadCast je opremljen z lastnim antivibracijskim nosilcem, ki pomaga zmanjšati hrup vsakdanjega življenja, in vgrajenim pop filtrom za dušenje nadležnih udarnih zvokov. Takoj ugotovite stanje svojega mikrofona z LED-indikatorjem in preprosto pritisnite za izklop zvoka, da se izognete nerodnim situacijam pri oddajanju. Izbirajte med štirimi nastavitvami (stereo, vsesmerni, kardioidni, dvosmerni) in uporabite priročno nameščen gumb za nadzor ojačanja, da hitro prilagodite vhodno občutljivost mikrofona. Priložen adapter, ki ustreza velikosti navojev 3/8" in 5/8" in je združljiv z večino stojal. Spremljajte vhod mikrofona z vgrajenim priključkom za slušalke. QuadCast ima certifikat Discord in TeamSpeak, tako da lahko zagotovite, da vaš mikrofon oddaja glasno in jasno za vse vaše sledilce in poslušalce. Ne glede na to, ali se priključujete na računalnik, PS5, PS4 ali Mac, boste lahko zagotovili kakovosten zvok vsakomur, ki se bo uglasil.

€96,87 z ddv

VIEWSONIC VB-MIC-201 USB Expansion Microphone All-in-one konferenčni mikrofon

VIEWSONIC VB-MIC-201 Expansion Microphone All-in-one konferenčni mikrofon


Razširitveni mikrofon VB-MIC-201 se poveže z VB-CAM-201 za razširitev zajema zvoka do 8 metrov, kar ponuja večjo prilagodljivost za prostore za sestanke. Zagotavlja, da je vsak slišan glas kristalno jasen. Opremljen z vgrajenim gumbom za izklop zvoka, ki udeležencem v prostoru kadar koli zagotavlja takojšnjo zasebnost.

Vrhunski nadzor zvoka za najboljše sodelovanje
V celoti se vključite v svoje sestanke z jasno kakovostjo zvoka za vrhunsko komunikacijo. Razširitveni mikrofon VB-MIC-201 razširi obseg zajema do 8 metrov, ko je povezan z VB-CAM-201 prek kabla USB, kar zagotavlja neokrnjen zvok za vsakega udeleženca. Prevzemite še večji nadzor klicev z osvetljenim gumbom za izklop zvoka, ki zagotavlja jasno vizualno povratno informacijo, kadar koli je zvok klica izklopljen.

  • vsesmerni mikrofon
  • 10 m dolg microUSB - USB-A kabel

Opomba*: VB-MIC-201 je opcijski dodatek za konferenčno kamero All-in-one (VB-CAM-201), paket ne vključuje konferenčne kamere ViewSonic All-in-one (VB-CAM-201) ali zaslona.


€128,87 z ddv