BE QUIET! PURE LOOP 2 FX (BW015) 360mm vodno hlajenje

BE QUIET! PURE LOOP 2 FX (BW015) 360 mm je zelo zmogljiva in tiha vodno hladilna enota vse v enem z impresivno osvetlitvijo ARGB.

> Izjemno visoka zmogljivost hlajenja
> dvojno ločena črpalka za tiho delovanje in minimalne vibracije
> 3x ventilatorja Pure Wings 2 120mm PWM vkombinirana za tiho delovanje z visokim zračnim tlakom z ARGB osvetlitvijo
> ARGB-PWM-Hub omogoča sinhronizacijo do 6 ARGB komponent in PWM ventilatorjev
> preprosto dostopna vrata za polnjenje in priložena steklenica s hladilno tekočino zagotavljajo dolgo življenjsko dobo
> prilagodljive cevke omogočajo preprosto namestitev

Visoka zmogljivost hlajenja
Zanesljiva hladilna moč za zahtevne aplikacije
S Pure Loop 2 FX je mogoče tudi najzahtevnejše aplikacije zanesljivo uporabljati. Izjemna hladilna moč zagotavlja nizke temperature tudi v obdobjih največje zmogljivosti CPU.

Dvojno odprta črpalka
Gladko in tiho delovanje
Zahvaljujoč učinkovitemu dušenju črpalka povzroča le minimalen hrup in vibracije. To je ključ za zagotovitev tihega delovanja z BEQUIET!

 

Enostavno polnjenje
PURE LOOP vodno hlajenje ima priloženo steklenico s dodatno hladilno tekočino, ki bo zagotovila doljšo življenjsko dobo.

Nepogrešljiv in eleganten videz
3 Light Wings PWM visoke hitrosti ponujajo ARGB osvetlitev spredaj in zadaj. 18 ARGB LED vam daje veliko možnosti za individualizacijo sestave vašega računalnika. Zaradi tega in osvetljenega hladilnega bloka je Pure Loop 2 FX 360 mm vrhunec v katerem koli sistemu.

 

Blagovna znamka: Be Quiet!
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: 4260052189047
€152,67 z ddv
  • Proizvajalčeva koda BW015
  • EAN koda 4260052189047
  • energijski_razred No
  • Proizvajalec BE QUIET!
  • Vrsta: Hlajenje procesorja
  • Združljiv s procesorjem: Intel: 1700/1200/2066/1150/1151/1155/2011(-3); square ILM AMD: AM5/AM4
  • Dimenzije ventilatorja (mm): 120 x 120 x 25
  • Hitrost ventilatorja (RPM): 2500 rpm
  • Glasnost (dB): pri 25%: 8,9: pri 50%: 20,1; pri 100%: 34 dB(A)
  • Življenska doba (ur): 60.000 ur (pri 25 °C)
  • Izmenjevalnik toplote: aluminij, baker, ponikljano
  • Masa: 1,54 kg
  • Garancija 36 mesecev
  • Dimenzije: (SxVxG) radiator: 397 x 120 x 52 mm
  • Konektor ventilatorja: priključek za pump: 4-pin (PWM); priključek RGB: 3-pin 5V; priključek ventilator: 4-pin (PWM)
Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

BE QUIET! LIGHT WINGS (BL078) triple pack RGB 140mm 4-pin PWM ventilator

BE QUIET! LIGHT WINGS (BL078) triple pack RGB 140mm 4-pin PWM ventilator

Večje možnosti RGB osvetlitev
BE QUIET! LIGHT WINGS (BL078) triple pack RGB, ponuja ARGB osvetlitev spredaj in zadaj. Subtilni osvetljeni obroč je na zadnji strani, v kombinaciji z osvetljenimi ARGB možnostmi narejen za izvrsten izgled v vsakem pogledu. 20-ARGB LED diod ponuja možnost individualizacije svojega profila in tako tudi vašega osebnega računalnika.

Trije ventilatorji in upravljanje z kontrolerjem
ARGB Hub omogoča uporabo in sinhronizacijo do šestih komponent ARGB hkrati. Uporabniku prijazna namestitev omogoča enostaven in priročen postopek, medtem ko elegantna popolnoma črna zasnova ARGB Huba vizualno ustreza vsakemu ohišju osebnega računalnika. Lahko se namesti kot SSD ali kamor koli drugje s priloženim lepilnim trakom z dvojno prevleko.



Večji pretok zraka za boljši pretok zraka
Z optimizacijo za največji pretok zraka je Light Wings 140 mm PWM prava izbira za vsako konfiguracijo ohišja, ki zahteva visoko zmogljivost hlajenja. Njegovih sedem ventilatorskih lopatic, optimiziranih za pretok zraka, ne samo, da zmanjšajo turbulence, ki povzročajo hrup, ampak tudi zagotavljajo, da Light Wings 140 mm PWM zagotavlja zmogljivost, ki je potrebna, tudi v zahtevnih konfiguracijah.

Tiho delovanje
Visoko optimiziran okvir ventilatorja in rotor zagotavljata tiho delovanje BEQUIET!. Z ravnjo hrupa le 23,3 dB(A) pri največji hitrosti ventilatorja dokazuje, da je osvetlitev namesto zamenjave dodatek k zelo tihemu in zelo zmogljivemu delovanju. Vse funkcije so združene, da je Light Wings 140 mm PWM izbrani ventilator za tihe vitrine in igralne sisteme. Prilagodite si sami hitrost



FUNKCIJA SPREMEMLJIVE HITROSTI VENTILATORJA
Širinska impulzna modulacija (PWM) omogoča združljivim 4-pinskim krmilnikom, vključno s tistimi, ki so vgrajeni v številne matične plošče, da inteligentno spreminjajo hitrost in s tem raven hrupa ventilatorja. S PWM lahko sistem poveča hlajenje, ko je to potrebno, ali deluje v maksimalno tihem načinu, ko ni.

€71,20 z ddv

BE QUIET! Shadow Wings 2 (BL085) 120mm 4-pin PWM ventilator

BE QUIET! Shadow Wings 2 120mm ventilator je namenjen domačim kinom in računalnikom, ter tudi gaming računalnikom.

- Devet ventilatorskih lopatic, optimiziranih za pretok zraka, zmanjšata turbulenco, ki povzroča hrup
- "rifle-bearing" tehnologija, ki omogoča življenjsko dobo do 80.000 ur
- Tudi pri maksimalni hitrosti deluje le pri 15,9 dB(A)
- PWM nadzoruje hitrost ventilatorja preko matične plošče
- Nemška zasnova, oblikovanje in nadzor kakovosti


Shadow Wings 2 120mm PWM ventilatorji ponujajo izjemno zanesljivost in tiho delovanje z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo.

€16,48 z ddv

AMD Ryzen 9 7950X3D 4,2/5,7GHz 128MB AM5 120W BOX brez hladilnika procesor

AMD Ryzen 9 7950X3D 4,2/5,7GHz 128MB AM5 120W BOX brez hladilnika procesor


Nova podnožja nove zmožnosti. Z predstavitvijo na največjem dogodku Computex 2022, nam AMD z veseljem predstavlja novo AM5 podnožje, kot tudi novo nastale AMD Ryzen 7000 serije procesorjev.

Spoznajte novo platformo AM5
Sprejetje novega procesorja, nove matične plošče in drugih komponent lahko pogosto pomeni negotovost s strani uporabnika. AMD bo nadaljno nudil podporo za AM4, vendar pa z AM5 podnožjem oz. platformo prinaša obilico novih funkcij in možnosti za uporabnike vseh vrst in potreb, od igralcev do ustvarjalcev...

Novosti AM5

Nova tehnologija, ki se uporablja pri platformi AM5, zagotovi izvorno podporo do 170W; kar bi pomenilo, da je dosti moči za igranje, ustvarjanje in večkratna opravila. Nudi podporo najnovejšim generacijam komponent z novo platformo PCIe 5.0, ki zagotavlja 24 pasov preko procesorske reže in nudi zaporedno hitrost branja 60% ali več pri uporabi naprav za shranjevanje PCIe 5.0 , ki je največ kot na kateri koli platformi v industriji. Nova platforma ponuja podporo Wi-Fi 6E tehnologiji.


€667,47 z ddv

BE QUIET! DARK POWER PRO 12 1500W (BN312) modularni napajalnik

BE QUIET! DARK POWER PRO 12 1500W (BN312) 80Plus Titanium modularni napajalnik postavlja lestvico za sisteme, ki zahtevajo tako rekoč neslišno delovanje in izjemno učinkovitost. Napajalnik ponuja:

  • 80 PLUS Titanium učinkovitost (do 94,9%)
  • popolno digitalno kontrolo (PFC, LLC, SR/12V) in popolno topologijo mostu
  • patentiran ventilator Silent Wings brez okvirja za tako rekoč neslišno delovanje pri običajni obremenitvi
  • polno mrežna sprednja stran PSU s preoblikovano odprtino v obliki lijaka
  • tipka za overclocking
  • japonski kondenzatorji 105 ° C zagotavljajo najvišjo stabilnost in zanesljivost
  • aluminijasto ohišje in modularni kabli

80 PLUS Titanium učinkovitost

Dark Power 12 Titanium 1500W je certificiran z učinkovitostjo 80 PLUS Titanium in doseže do 94,9%. To zagotavlja številne prednosti za vaš vrhunski sistem, vključno z manjšo porabo energije ter hladnejšim in tišjim delovanjem. Poraba v stanju pripravljenosti je 0,06 W.

Svetovni regulator moči

Popolna digitalna kontrola (PFC, LLC, SR/12V) ponuja rezultate na najvišji učinkovitosti, boljše reguliranje in tiho delovanje.



Nemoteča tiha krila ventilatorja
BE QUIET! Ventilator Silent Wings omogoča skoraj neslišno delovanje in zagotavlja najboljši zračni tok z zelo malo hrupa. Z svojo edinstveno obliko in novi optimizirani zasnovi lopatice ventilatorja zagotavlja izjemno dolgo življensko dobo in minimalno porabo energije.

Inovativni koncept hlajenja
Dark Power Pro 12 ima posebej oblikovan lijak, ki poveča pretok zraka in hkrati zmanjša neželene turbulence. Napajalnik zahvaljujoč svoji zasnovi omogoča, hlajenje vseh komponent kar vodi do daljše življenjske dobe.

Pripravljen za overclocking z modularnimi kabli
Preizkusite vaš napajalnik Dark Power Pro 12 do maksimuma zahvaljujoč močnim in stabilnim 12V tirnicami. Tipka za overclocking omogoča nadzor na overclokingom, tako da ročno lahko preklopite med šestimi načini 12V-tirnic. Modularni enojni kabli z velikostjo do 120 cm ponestavijo namestitev komponent in zmanjšajo nadležni nered.

Največja udobnost, napredna digitalna tehnologija in japonski 105° kondezatorji
Z novim napajalnikom be quiet! boste doživeli najnaprednejšo tehnologijo z uporabo naprednega digitalnega polnega mostu LLC in tehnologije sinhronega usmernika (SR). Za dokaz visoke kakovosti pa so v napajalniku Dark Power Pro 12 1500W vgrajeni izključno visokokakovostni japonski kondenzatorji, ki zagotavljajo zanesljivost in dolgo življensko. 

€409,24 z ddv