Lenovo Dodatki

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

LENOVO Thinkpad Thunderbolt 4 USB 3.0 Type-A/ DP/ HDMI/ USB Type-C univerzalni zunanji hub

LENOVO Thinkpad Thunderbolt 4 USB 3.0 Type-A/ DP/ HDMI/ USB Type-C univerzalni zunanji hub, je namenjen razširitvi vaših naprav na večih priključnih postajah. Thunderbolt ponuja konsistenčno povezavo, ki temelji na video, podatkovnih in napajalnih priključih. Za najboljšo produktivnost vam Thinkpad hub omogoča podporo 8K resolucije ter večkratno podpora 4K resolucije. Podatke lahko prenašate z hitrostjo 40Gbps, ter vam omogoča povezave preko priključkov, kot so naprimer: USB 3.0 Type-A, USB, DisplayPort, USB Type-C, HDMI, Thunderbolt4...
€310,07 z ddv

NAPAJALNIK LENOVO THINKPAD SLIM (Slim Tip adapter) 230W

LENOVO THINKPAD 230W Slim je lahko odličen nov nadomestni napajalnik za ThinkPad Mobile WorkStation naprave.

Delovno okolje:
Minimalna delovna temperatura: 0°C
Najvišja delovna temperatura: 40°C
Najmanjša relativna vlažnost (%): 8 %
Največja relativna vlažnost (%): 80 %

Napajalna moč: 230W

€119,35 z ddv

NAPAJALNIK LENOVO THINKPAD USB-C 65W

NAPAJALNIK LENOVO THINKPAD USB-C 65W za prenosne računalnike.

- vhodna napetost 100 - 240 V
- vrsta napajalnega toka: AC-v-DC
- izhodna moč 65W

€37,43 z ddv

NAPAJALNIK LENOVO THINKPAD USB-C DOCK (40AY) 90W

 

NAPAJALNIK LENOVO THINKPAD USB-C DOCK (40AY) 90W

ThinkPad Universal USB-C Dock (40AY) je napredna, univerzalno združljiva priklopna rešitev z enim kablom, ki vam omogoča, da delate pametnejše, ne težje. Na voljo je z veliko paleto vrat, funkcijo plug and play naslednje generacije in zmožnostmi hitrega polnjenja (do 100 W za večino prenosnikov USB-C). Dovolj pameten za samodejno namestitev kritičnih posodobitev vdelane programske opreme, idealen je za vsako mešano okolje osebnih računalnikov in domače delo ter vam daje svobodo in moč, da naredite več.

Lastnosti:

  • En Dock. Brez omejitev : ThinkPad Universal USB-C Dock, zasnovan za zmogljivost in produktivnost, je združljiv z večino osebnih računalnikov z operacijskim sistemom Windows 10 in novejših ter prenosnikov USB-C. Idealno za delo v pisarni in na daljavo, to so sanje upravitelja IT ? kritične posodobitve vdelane programske opreme se namestijo samodejno, podprta pa so tudi tradicionalna orodja IT, kot so zagon PXE, WOL in prenos naslova MAC.
  • En kabel. Brez težav: s priročnostjo 11+ vrat, vključno z DisplayPort™ in HDMI™, vam ThinkPad Universal USB-C Dock zagotavlja izjemno vsestranskost. Omogoča vam, da uživate v izjemno hitrem prenosu podatkov, hitro polnite prenosnike USB-C ter zaslone plug and play in druge računalniške dodatke. Še več, ta napredna rešitev za priklop z enim kablom vam daje več prostora na mizi za delo in igro.
  • Ena oddaljena delovna sila. Ni problema: univerzalna priklopna postaja ThinkPad USB-C, ki je preprosta za namestitev in vzdrževanje, olajša življenje vsem. Ne glede na to, ali so končni uporabniki v pisarni, na vročem delovnem mestu ali delajo od doma, lahko vodje IT na daljavo in varno zbirajo ključne informacije o priklopni postaji in njenih priključenih napravah ? z minimalnimi motnjami v delovnem toku uporabnika.


Podprto z Lenovo Dock Managerjem , napredno rešitvijo, ki samodejno upravlja združitveno postajo ter zagotavlja posodobitve vdelane programske opreme, poizvedbe o napravah in analitiko na vseh pametnih priklopnih enotah Lenovo. Združ ljivo s  kompletom za montažo priklopne postaje Lenovo (4XF0S99497) . Za več informacij kliknite: brošura ThinkPad Universal USB-C Dock (40AY) -

Kompatibilnost
ThinkPad Universal USB-C Dock lahko polni prenosni računalnik največ 100 W z napajalnikom ThinkPad 135 W AC (tanka konica) , ki je na voljo ločeno, priključen na Dock.


Gonilnki
Vdelana programska oprema za ThinkPad Universal USB-C Dock 
Gonilnik USB3.0 LAN za priključne postaje in adapterje 

Operacijski sistem/različica
Windows10
Windows 10 (64-bit), Windows 7 (64-bit)

Opombe
Lenovo USB-C & Thunderbolt Docks delujeta s prenosniki, ki podpirajo industrijski standard USB-C Alt-Mode ali Thunderbolt protokole prek vrat tipa C. Lenovo USB-C in priklopne postaje Thunderbolt podpirajo dodatne funkcije, kot so prenos naslova MAC, WOL in zrcalni gumb za vklop na večini prenosnih računalnikov Lenovo ThinkPad, vendar takšne funkcije morda niso na voljo na nekaterih drugih prenosnih računalnikih Lenovo ali prenosnih sistemih, ki niso znamke Lenovo. Za več informacij kliknite: ThinkPad in Lenovo Docks: Industry Standard

 

€213,94 z ddv