AMD > AM4

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

GIGABYTE GA-AB350-GAMING AM4 ATX osnovna plošča

Matična plošča GIGABYTE GA-AB350-Gaming je vrhunska gaming plošča za procesorje AMD sedme generacije A-serije s podnožjem AM4. Ponuja podporo za 4 module DDR4, vgradnjo M. 2 SSDja, odličen zvočni čip z kvalitetnimi kondenzatorji, najnovejši USB standard USB 3.1 Generacije  2, vrhunsko zvočno kartico z LED Trace Lighting opcijo.

Smart Fan 5 zagotavlja uporabniku, da bo računalnik deloval kot je potrebno in ostal hladen. Omogoča povezavo različnih konektorjev da pomenijo različne termalne senzorje na različnih lokacijah na plošči. Š e več, s Smart Fan 5 se dodaja več hibridnih konektorjev, ki podpirajo tako PWM in napetostni način, tako da je plošča bolj prijazna vodnemu hlajenju. S Smart Fan 5 programsko opremo lahko ustvarjate profile hitrosti vrtenja z intuitivnim grafom v navezi s temperaturo.

Realtek Gb LAN ponuja cFosSpeed, aplikacijo za upravljanje z mrežnim prometom za izboljšanje zamikov in boljšo odzivnost v zasičenih LAN omrežjih.

Opremljena je z NVMe PCIe Gen3 x4 110mm M.2 (Up to 32 Gb/s), ki uporabniku omogoča PCI-Express povezavo za NVMe SSD naprave. Ponuja do 32 Gb/s hitrosti prenosa podatkov in tako občutno hitrejše delovanje v primerjavi s trenutnimi mSATA in celo SATA 3 napravami.

USB 3.1 Gen 2 prinaša neverjetne 10 Gb/s hitrosti prenosov, 2x hitreje kot prejšnja generacija in je obenem kompatibilen s prejšnjimi različicami USB.

Ojačane PCIe reže in ojačan zaklep omogočajo vgradnjo težjih grafičnih kartic brez skrbi, da bi se reža in s tem plošča zlomili.

Diagnostične LED lučke vam pomagajo, da s pogledom najdete, kje je prišlo do napake (procesor, ram, grafična kartica, trdi disk).

GIGABYTE App center z Easy Tune in Cloud Station™. EasyTune omogoča natančno nastavljanje sistemskih nastavitev v Windows okolju. Cloud Station™ je sestavljen iz več unikatnih GIGABYTE aplikacij, ki omogočajo vašemu pametnemu telefonu ali tabličnemu rač unalniku da komunicirajo, delijo podatke ali nadzorujejo nameizje osebnega rač unalnika preko brezžične povezave. Patentirana DualBIOS UEFI zašč ita š čiti ključni del matične plošče. Vključuje glavni in "rezervni" BIOS in tako ščiti matično ploš čo pred virusi in strojnimi napakami.

€97,91 z ddv

ASUS Prime B550M-A AM4 mATX DDR4 osnovna plošča

Matične plošče serije B550 se ponašajo z robustno zasnovo moči, celovitimi hladilnimi rešitvami in inteligentnimi možnostmi uglaševanja, saj vsakodnevnim uporabnikom in graditeljem osebnih računalnikov, ki delajo sami, nudijo vrsto možnosti za nastavitev zmogljivosti s pomočjo intuitivne programske opreme in vdelane programske opreme.

Celovit nadzor je osnova serije ASUS Prime. Matična plošča Prime B550 ima prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar vam omogoča, da prilagodite nastavitve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela - kar poveča vašo produktivnost.

Serija Prime B550 je zasnovana z več vgrajenimi hladilniki in vrsto hibridnih glav ventilatorjev, ki zagotavljajo, da vaša naprava ostane hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

VRM hladilnik in termalne blazinice
 
Hladilnik VRM s spodnjo toplotno blazinico izboljša prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.
Matična plošča Prime B550 ponuja vse osnove za povečanje dnevne produktivnosti, zato bo vaš sistem pripravljen na delovanje s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa.

PCIe 4.0 M.2
(do 64 Gbps)

Dosežite hitrost z vgrajenim M.2
Reža PCIe 4.0 M.2 podpira do 22110 in nudi NVMe SSD RAID podporo za neverjetno povečanje zmogljivosti. Ustvarite konfiguracijo RAID z do PCIe 4.0 pomnilniško napravo in uživajte v najhitrejših hitrostih prenosa podatkov na 3. generaciji platforme AMD Ryzen.

Izjemen zvok
Kombinirane funkcije zagotavljajo povišan zvok.
Inteligentni dizajn in vrhunska strojna oprema ustvarjata kakovost zvoka, kot ga še niste doživeli.

    

€96,31 z ddv

ASUS TUF B550M-PLUS AMD S-AM4 MATX DDR4 WIFI II gaming osnovna plošča

ASUS TUF B550M-PLUS AMD S-AM4 MATX DDR4 WIFI II gaming osnovna plošča

 • AMD B550 (Ryzen AM4) mikro ATX igralna matična plošča s PCIe 4.0, dvojnim M.2, 10 napajalnimi stopnjami DrMOS, Wi-Fi 6, 2,5 Gb Ethernet, HDMI, DisplayPort, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type -C, BIOS FlashBack in podpora za osvetlitev Aura Sync RGB
 • Vtičnica AMD AM4: pripravljena za namizne procesorje serije Ryzen 5000/ 5000 G-Series/ 4000 G-Series/ 3000
 • Izboljšana rešitev za napajanje: 8+2 napajalnih stopenj DrMOS, konektor ProCool, vojaške komponente TUF in DIGI+ VRM za največjo vzdržljivost
 • Celovito hlajenje: hladilniki VRM, hladilnik brez ventilatorja PCH, hladilnik M.2, hibridne glave ventilatorja in pripomoček Fan Xpert 2+
 • Izjemno hitra povezljivost: podpora PCIe 4.0 M.2, USB 3.2 Gen 2 Type-A in Type-C
 • Narejeno za spletne igre: Wi-Fi 6, Realtek 2,5 Gb Ethernet in TUF LANGuard
 • Dvosmerno odpravljanje hrupa AI: zmanjša hrup v ozadju iz mikrofona in avdio izhoda za kristalno čisto komunikacijo v igrah ali video konferencah.

TUF Gaming B550M-Plus WIFI II destilira bistvene elemente najnovejše platforme AMD in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Ta matična plošča, zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno rešitvijo za napajanje in obsežnim naborom možnosti hlajenja, zagotavlja izjemno zmogljivost z neomajno stabilnostjo pri igranju iger.

Ko gradite z matično ploščo TUF Gaming, imate koristi tudi od TUF Gaming Alliance sodelovanja ASUS z zaupanja vrednimi industrijskimi partnerji, ki zagotavlja lažjo gradnjo, najboljšo združljivost in komplementarno estetiko od komponent do ohišja.

TUF Gaming B550M-Plus WIFI II ponuja popoln, visoko zmogljiv paket za igranje iger z dolgim seznamom funkcij za izboljšanje vaše izkušnje, vključno z ultra hitrim omrežjem za bolj gladko spletno igranje, neokrnjenim zvokom s pozicijskimi namigi za igranje FPS in vgrajeno RGB osvetlitvijo, ki se sinhronizira. s priloženimi dodatki, ki vam pomagajo ustvariti osebno igralno vzdušje.

 

€152,63 z ddv

ASUS TUF B550M-E AMD S-AM4 MATX DDR4 gaming osnovna plošča

ASUS TUF B550M-E AMD S-AM4 MATX DDR4 gaming osnovna plošča

 • PCIe 4.0, dvojno M.2, DisplayPort, HDMI, D-Sub, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Tip-A, sprednji USB 3.2 Gen 1 Tip-C, BIOS FlashBack in Aura Sync RGB osvetlitev podpora
 • AMD AM4 vtičnica: Pripravljen za namizne procesorje serije Ryzen 5000/ 4000 G-Series/ 3000 Series
 • Izboljšana rešitev za napajanje: Zliti chokes, komponente TUF vojaškega razreda in DIGI+ VRM za največjo obstojnost
 • Celovito hlajenje: Velik VRM heatsink, M.2 heatsink, PCH brez ventilatorja, hibridne glave ventilatorja in ventilator Xpert 2+ pripomoček
 • Ultrafast povezljivost: Dvojna M.2, PCIe 4.0, USB 3.2 Gen 2 Tip-A in sprednja podpora USB 3.2 Gen 1 Tip-C
 • Narejeno za online igre na srečo: 1 Gb Ethernet, TUF LANGuard in Turbo LAN tehnologija
  Aura Sync RGB Razsvetljava: Na krovu naslovljive Glave Gen 2 in RGB glave za RGB LED trakove, enostavno sinhronizirano s strojno opremo, ki je sposobna Aura Sync

         

TUF GAMING B550M-E destilirajo bistvene elemente najnovejše AMD platforme in jih združuje z igrami pripravljenimi funkcijami in dokazano vzdržljivostjo. Zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno močno rešitev in celovit nabor možnosti hlajenje, ta motherboard prinaša skalno trdne zmogljivosti z neomajno stabilnostjo iger na srečo.

Ko gradite z tuf gaming osnovnimi ploščami, vam koristi tudi TUF Gaming Alliance ? sodelovanje ASUS z zaupanja vrednimi industrijskimi partnerji, ki zagotavlja lažje gradnjo, najboljšo združljivost in komplementarno estetiko od komponent do primera.

Z nadgrajeno dostavo energije in celovitimi možnostmi hlajenje za gorivo najnovejše AMD Ryzen CPU-ji, plus podpora za hitrejši pomnilnik in shranjevanje, TUF GAMING B550M-E je popoln temelj za vaš naslednji bojni ploščad z visokimi jedri.

TUF Gaming osnovne plošče so zasnovane tako, da so enostavne za nastavitev in konfiguriranje ravno tako, kot želite - tudi za prvo graditelje. Ekosistem TUF Gaming Alliance omogoča enostavno izbiranje združljivih delov, medtem ko programska oprema Armoury Crate ponuja popoln nadzor nad nastavitvami sistema prek ene armaturne plošče. TUF Gaming motherboards vam dajejo vse, kar potrebujete za izgradnjo svoje sanjske igralne ploš čadi, ne da bi dodali kompleksnost.

TUF Gaming Alliance je sodelovanje med blagovnimi znamkami ASUS in zaupanja vrednimi pc-komponentami, da bi zagotovili združljivost s širokim naborom delov, kot so PC primeri, napajalniki, CPU hladilniki, pomnilniš ki kompleti in drugo. Ker se redno dodaja več partnerstev in sestavnih delov, bo igralniška zveza TUF še naprej še močnejša.

TUF Gaming B550M-E zagotavlja popoln, visokozmogljivi igralni paket z dolgim seznamom funkcij za izboljšanje vaše izkušnje, vključno z ultralahko mreženje za gladkejšo spletno igranja, neopravič enim zvokom s položajnimi iztočnicami za FPS igranje iger na srečo in na krovu RGB razsvetljave, ki se sinhronizira s priloženimi dodatki, ki vam pomagajo ustvariti prilagojeno igralno vzdušje.

Turbo LAN
PROGRAMSKA OPREMA ZA OPTIMIZACIJO OMREŽJA ZA PRILAGODLJIVO PREDNOSTNO DOLOČANJE PREDNOSTNIH NALOG PAKETOV
Turbo LAN je programska oprema za optimizacijo omrežja za prilagodljivo prednost paketa. S tehnologijo za oblikovanje prometa cFosSpeed omogoča konfiguriranje prednostne aplikacije prek intuitivnega vmesnika in zmanjšuje zamik v omrežju.

 


 

€118,07 z ddv

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II RGB AM4 mATX osnovna plošča

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II RGB AM4 mATX osnovna plošča

 • Podnožje AMD AM4: pripravljeno za procesorje Ryzen serije 5000/ serije 4000 G/ serije 3000
 • Odlično hlajenje: velik hladilnik VRM, hladilnik PCH, Fan Xpert 2+
 • Narejen za spletno igranje: tehnologija TUF LANGuard in TurboLAN
 • Aura Sync RGB: Header RGB in addressable Gen 2 header za trakove RGB LED, ki jih je enostavno sinhronizirati s strojno opremo, ki podpira Aura Sync


VZDRŽLJIVO. STABILNO. ZANESLJIVO.
TUF Gaming A520M-Plus II definira bistvene elemente najnovejše platforme AMD in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matična plošča, zasnovana s komponentami najvišjega razreda, nadgrajeno rešitvijo napajanja in obsežnim naborom možnosti hlajenja, zagotavlja neverjetno zmogljivost z neomajno stabilnostjo pri igranju.

Ko gradite z matično ploščo TUF Gaming, imate tudi koristi od TUF Gaming Alliance - ASUS-ovega sodelovanja z zaupanja vrednimi industrijskimi partnerji, ki zagotavlja lažjo izdelavo, najboljšo združljivost in komplementarno estetiko od komponent do ohišja.


€97,59 z ddv