AMD > AM5

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS PRIME X670-P AM5 ATX DDR5 RGB gaming osnovna plošča

ASUS PRIME X670-P AM5 ATX DDR5 RGB gaming matična plošča je popoln potencial za novonastale procesorje AMD Ryzen 7000 serijo.

Inteligentni nadzor
CPU pospešite delovanje
AMD Precision Boost Overdrive (PBO) potisne tok CPE in proračun napetosti za oportunistično povečanje zmogljivosti. Z agresivnim prilagajanjem parametrov PBO lahko AMD-jev algoritem izkoristi robustno napajalno rešitev matič ne plošče za še višje povečanje zmogljivosti.Nudi tudi funkcijo powersaving, Fan xpert 4 aplikacijo, ter DigiVRM+ modul napetostnega regulatorja (VRM), ki zagotavlja nadzor nad padcem napetosti v realnem času, samodejno preklaplja frekvenco in nastavitve energetske učinkovitosti.

M.2 hladilnik
M.2 hladilnik poskrbi za M.2 režo, saj omogoča hlajenje, ko je to potrebno, da se v skrajnih primerih M.2 SSD ne pregreva.

Hladilniki VRM in visokokakovostne toplotne blazinice

Dva masivna hladilnika VRM in visokokakovostne toplotne blazinice izboljšajo prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.
Pasivni nabor čipov

Delovanje

Matična plošča ASUS X670 zagotavlja vse temelje za povečanje dnevne produktivnosti, tako da bo vaš sistem pripravljen na akcijo s stabilnim napajanjem, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa podatkov, kar vključuje Power design, pomnilnike (Memory), Shranjevanje (Storage) ter priključke (Connectivity).

€279,91 z ddv

ASUS TUF GAMING B650-PLUS AM5 ATX DDR5 osnovna plošča

ASUS TUF GAMING B650-PLUS zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev AMD Ryzen serije 7000 in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti.

Estetsko ta model vključuje robustne temne črne in geometrijske elemente oblikovanja, ki odražajo zanesljivost in stabilnost, ki opredeljuje serijo TUF GAMING.

Neglede na to ali ste v iskanju, da premagaje merila uspešnosti ali natančno prilagodite svoj sistem za vsakodnevno vožnjo, TUF GAMING ponuja edinstvena orodja, ki vam omogočajo izkoriščanje zapletenosti najnovejše arhitekture Ryzen.
AI hlajenje: Upravlja in nadzira vse ventilatorje matične plošče, samodejno optimizira nastavitve glede na trenutno obremenitev sistema in temperaturo

TUF GAMING B650-PLUS je z nadgrajenim napajanjem in obsežnimi možnostmi hlajenja za napajanje najnovejših AMD-jevih procesorjev ter podporo za hitrejši pomnilnik in shranjevanje, odlična podlaga za vašo naslednjo bojno opremo AMD z velikim številom jeder.

Zgrajen z samozavestjo
TUF Gaming zavezništvo je v sodelovanju z ASUS in zaupanja vrednimi komponentami ustvarilo kompatibilnost preko večjega spektra komponent kot so računalniška ohišja, napajalne enote, procesorske hladilnike, pomnilniške enote (RAM)....

€199,27 z ddv

ASUS TUF GAMING X670E-PLUS AM5 ATX DDR5 RGB osnovna plošča

ASUS TUF GAMING X670E-PLUS zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev AMD Ryzen serije 7000 in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti, da se zagotovi, da lahko prenesejo razmere, kjer druge morda ne bodo uspele.

Estetsko ta model vključuje robustne temne črne in geometrijske elemente oblikovanja, ki odražajo zanesljivost in stabilnost, ki opredeljuje serijo TUF GAMING.

Neglede na to ali ste v iskanju, da premagaje merila uspešnosti ali natančno prilagodite svoj sistem za vsakodnevno vožnjo, TUF GAMING ponuja edinstvena orodja, ki vam omogočajo izkoriščanje zapletenosti najnovejše arhitekture Ryzen.

AI hlajenje: Upravlja in nadzira vse ventilatorje matične plošče, samodejno optimizira nastavitve glede na trenutno obremenitev sistema in temperaturo

TUF GAMING X670E-PLUS je z nadgrajenim napajanjem in obsežnimi možnostmi hlajenja za napajanje najnovejših AMD-jevih procesorjev ter podporo za hitrejši pomnilnik in shranjevanje, odlična podlaga za vašo naslednjo bojno opremo AMD z velikim številom jeder.

Zgrajen z samozavestvjo
TUF Gaming zavezništvo je v sodelovanju z ASUS in zaupanja vrednimi komponentami ustvarilo kompatibilnost preko večjega spektra komponent kot so računalniška ohišja, napajalne enote, procesorske hladilnike, pomnilniške enote (RAM)....


*SLIKA JE SIMBOLIČNA

€307,56 z ddv

ASUS PRIME B650-PLUS AMD AM5 ATX DDR5 HDMI/DP osnovna plošča

ASUS PRIME B650-PLUS AMD AM5 ATX DDR5 HDMI/DP osnovna plošča

Osnovne plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo polni potencial procesorjev AMD Ryzen serije 7000. PRIME B650-PLUS, ki se ponaša z robustno napajalno zasnovo, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto optimizacij delovanja prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

FLEKSIBILNOST
Obširne kontrole oblikujejo temelj ASUS PRIME serije. PRIME B650 osnovna plošča opremljen s fleksibilnim orodjem za nastavljanje vseh vidikov vašega sistema, omogočajo regulacijo uč inkovitosti za idealno usklajevanje vašega dela do maksimalne produktivnosti.

HLAJENJE
Prime B650 serija je ustvarjena z multi vgrajenih odvodniki toplote in vrsto hibridnih ventilatorskih glav ter s tem omogoča, da vaša plošča ostaja hladna in stabilna pod intenzivno obremenitvijo.

ZMOGLJIVOST
PRIME B650 serija je narejena, da zdrži visoko obremenitev jeder in visoke zahteve pasnovne širine AMD procesorjev. ASUS B650 osnovne plošče omogočajo vse kjučne lastnosti za izboljšanje dnevne produktivnosti, tako da je vaš sistem pripravljen na akcijo s stabilno močjo, intuitivnim hlajenjem in fleksibilnimi opcijami prenosa podatkov.

€176,23 z ddv

ASUS TUF GAMING B650M-PLUS AMD AM5 mATX DDR5 HDMI/DP osnovna plošča

ASUS TUF GAMING B650M-PLUS osnovna plošča zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev AMD Ryzen serije 7000 in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matična plošča, zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno napajalno rešitvijo in celovitim hladilnim sistemom, presega pričakovanja s trdno in stabilno zmogljivostjo za maratonsko igranje. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti, da zagotovljeno prenesejo razmere, kjer druge morda ne bi uspele. Estetsko, model vključuje robustne, temne in geometrijske elemente oblikovanja, ki odražajo zanesljivost in stabilnost, ki opredeljuje serijo TUF GAMING.


2,5 Gb Ethernet
Vgrajeni 2,5 Gb Ethernet dvigne vašo povezavo LAN na višji nivo z izboljšavo pasovne širine do 2,5-krat. Z LAN kablom lahko izkoristite omrežno nadgradnjo za bolj gladko igranje iger brez zaostankov, takojšnje pretakanje videoposnetkov visoke ločljivosti in uživanje v hitrejših prenosih datotek.


€192,87 z ddv

ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI 6E Mini-ITX DDR5 AM5 gaming osnovna plošča

ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI 6E Mini-ITX DDR5 AM5 gaming osnovna plošča

DIY-PRIJAZNE LASTNOSTI

M.2 Q-LATCH
Inovativen Q-LATCH vam olajša vstavljanje ali odstranitev M.2 SSD brez uporabe dodatenega orodja.

BIOS FLASHBACK GUMB
BIOS Flashback je varen in enostaven način posodabljanja BIOS-a. Samo prenesite (UEFI) BIOS datoteko v FAT32-formatiran USB,
ga priključite v USB BIOS Flashback vhod in pritisnite gumb. Posodobitve se lahko opravijo tudi brez spomina ali brez
nameščenega procesorja.

FLEXKEY GUMB
Ob privzetih nastavitvah FlexKey funkcionira kot gumb za sistemsko ponastavitev, lahko pa mu je tudi enostavno
dodeljena funkcija hitre aktivacije Varnega zagona ali za vstop v BIOS.

Q-LED
Štiri nameščeni LED indicirajo status napajanja in poišče probleme s procesorjem, spominom, grafično kartico
ali zagonom naprave za hitro diagnozo.

ZMOGLJIVOST

PCIE 5.0
Strix B650E-I ponuja celovito PCIe 5.0 podporo za zagotavljanje neomejene pasovne širine pri najhitrejših SSD-jih
in grafičnih karticah. Razširitveno mesto x16 je pripravljeno na Gen 5, ter zaščiteno s SafeSlot vzdržljivim nosilcem.
Tudi M.2 mesto je opremljeno za PCIe 5.0, kar omogoča bliskovito hitrost 16 GB/s branja in zapisovanja, medtem ko druga
mesta prinašajo še-vedno-impresivnih 8 GB/s prenosa preko PCIe 4.0.

OVERCLOCKING
- Dinamično OC stikalo
- Core Flex
- AMD PBO izboljševanje

SPOMIN
- DDR5 moč: ima EXPO podporo in se lahko še nadgrajuje preko obširnega nastavljanja v UEFI.
- AEMP: je ekskluzivna lastnost programske opreme za PMIC module spomina.

VODILNA POVEZLJIVOST

OMREŽJE
- WIFI 6E: nameščena WiFi 6E tehnologija, nov na voljo, spekter 6 GHz za zagotavljanje do kar 7 kanalov 160 MHz za
ultra-hitrost in boljšo zmogljivost v zgoščenih brezžičnih okoljih.
- Intel 2.5G Ethernet: nizko-latenčno igranje, hitro prenašanje datotek in prenašanje videov v visoki kakovosti so
med številnimi prednostmi Intel 2.5 Gbps Ethernet-a.

AUDIO
- ROG SupremeFX: je unikatna mešanica strojne ter programske tehnologije, ki omogoča superiorni avdio. Strix B650E-I
implementira lastnosti ALC4080 CODEC za hitro-ločljivostno predvajanje do kar 32-bitov/384 kHz preko vseh kanalov.

IGRAJ V STILU

ID OBLIKA
Brezdvomni ROG STRIX ima mesh teksturo na VRM hlajenju in videz linij čopiča, ki delujejo minimalistično za
Strix standarde, vendar je B650E-I daleč od skromnega, ponosno razkazuje jekleno ROG oko na I/O-ju, ter enostavne
roza tone za unikaten, simplističen priokus.

PRIPOMOČKI PROGRAMSKE OPREME
Prilagodite svojo napravo preko nabora intuitivnih pripomočkov programske in strojne opreme, ki vam omogočajo
maksimizirati zmogljivost in prilagajanje svoje izkušnje.

€320,87 z ddv

ASUS PRIME B650M-A II-CSM AM5 mATX DDR5 VGA DP HDMI USB3.2 ARGB osnovna plošča

ASUS PRIME B650M-A AM5 II-CSM mATX DDR5 VGA DP HDMI USB3.2 ARGB osnovna plošča

 • Osnovna plošča AMD B650 Micro-ATX z DDR5, PCIe 5.0 M.2, 2,5Gb Ethernet, HDMI, VGA, zadnji USB 3.2 Gen 2, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C, BIOS FlashBack, Aura Sync
 • Vtičnica AMD AM5: Pripravljen za namizne procesorje AMD Ryzen serije 7000
 • Ultrahitra povezljivost: M.2 PCIe 5.0, Realtek 2,5Gb Ethernet, vrata USB 3.2 Gen 2, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C
 • ASUS OptiMem II: skrbno usmerjanje sledi in prehodov ter optimizacije ozemljitvenega sloja za ohranjanje celovitosti signala za izboljšano overclocking pomnilnika
 • Celovito hlajenje: Hladilnik VRM, hladilnik M.2, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorjev in Fan Xpert 2+
 • Razsvetljava Aura Sync RGB: Vgrajeni naslovni vodniki Gen 2 in vodnik Aura RGB za trakove RGB LED, enostavno sinhronizirane s strojno opremo, ki podpira Aura Sync

Program ASUS Corporate Stable Model (CSM) je zasnovan tako, da zagotavlja stabilne matične plošče za vsa podjetja z do 36-mesečno dobavo, obvestilom o iztrošenosti in nadzorom ECN ter programsko opremo za upravljanje IT - ASUS Control Center Express.

€158,18 z ddv

ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI AM5 ATX DDR5 osnovna plošča

ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI AM5 ATX DDR5 osnovna plošča

ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev AMD Ryzen serije 7000 in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Osnovna plošča, zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno napajalno rešitvijo in celovitim hladilnim sistemom, presega pričakovanja s trdno in stabilno zmogljivostjo za maratonsko igranje. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti, da se zagotovi, da lahko prenesejo razmere, kjer druge morda ne bodo uspele. Estetsko model vključuje robustne "umazano" črne in geometrijske elemente, ki odražajo zanesljivost in stabilnost, ki opredeljuje serijo TUF GAMING.


ZMOGLJIVOST
Osnovne plošče TUF GAMING B650 so z nadgrajenim napajanjem in obsežnimi možnostmi hlajenja za napajanje najnovejših AMD-jevih procesorjev ter podporo za hitrejši pomnilnik in shranjevanje. Odlična podlaga za vašo naslednjo bojno opremo AMD z velikim številom jeder.


ZGRAJEN S SAMOZAVESTJO
TUF Gaming zavezništvo je v sodelovanju z ASUS in zaupanja vrednimi komponentami ustvarilo kompatibilnost preko večjega spektra komponent kot so računalniška ohišja, napajalne enote, procesorske hladilnike, pomnilniške enote (RAM)...

€210,79 z ddv

ASUS PRIME A620M-A-CSM AM5 microATX DDR5 osnovna plošča

ASUS PRIME A620M-A-CSM AM5 microATX DDR5 osnovna plošča

Osnovna plošča ASUS TUF A620M Plus DDR5 podpira AMD Socket AM5 za procesorje AMD Ryzen serije 7000, ima do 4 reže za pomnilnik DDR5, razširitvene reže PCI-E 4.0 in PCI-E 3.0, 2 reži M.2, 4 vrata SATA (6 Gb/s), 6 zadnjih vrat USB, 7 čelnih vrat USB, Ethernet Realtek 1 Gb, zvočni kodek Realtek 7.1 HD in obliko osnovne plošče m-ATX.

Lastnosti:

 • Osnovna plošča AMD A620 micro-ATX, DDR5, podpora PCIe 4.0, dve reži M.2, DisplayPort/HDMI/VGA, vrata USB 3.2 Gen 1, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C, SATA 6 Gb/s, BIOS FlashBack, dvosmerno odpravljanje šumov AI, Aura Sync.
 • Vtičnica AMD AM5: Pripravljen za namizne procesorje AMD Ryzen serije 7000
 • Ultrahitra povezljivost: PCIe 4.0, dve reži M.2, vrata USB 3.2 Gen 1, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C
 • ASUS OptiMem II: skrbno usmerjanje sledi in prehodov ter optimizacije ozemljitvenega sloja za ohranjanje celovitosti signala za izboljšano overclocking pomnilnika
 • Celovito hlajenje: Hladilnik VRM, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorjev in Fan Xpert 2+
 • Razsvetljava Aura Sync RGB: Vgrajeni naslovni vodniki Gen 2 in vodnik Aura RGB za trakove RGB LED, enostavno sinhronizirane s strojno opremo, ki podpira Aura Sync
 • Dvosmerno odpravljanje šumov z umetno inteligenco: Zmanjšuje hrup iz ozadja iz mikrofona in zvočnega izhoda za kristalno čisto komunikacijo v igrah ali videokonferencah
 • ASUS Control Center Express (ACCE) za lažje upravljanje končnih točk IT
   

Matične plošče ASUS serije PRIME so strokovno zasnovane za izkoriščanje celotnega potenciala procesorjev AMD Ryzen serije 7000. PRIME A620M-A-CSM, ki se ponaša z robustno zasnovo napajanja, celovitimi hladilnimi rešitvami in inteligentnimi možnostmi nastavitev, uporabnikom in sestavljavcem računalnikov "naredi sam" zagotavlja vrsto optimizacij zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.


ASUS Control Center Express
ASUS Control Center Express je integrirana programska oprema za spremljanje in upravljanje IT, zasnovana za hitrejšo uvedbo, poenostavitev delovanja IT in izboljšanje produktivnosti s celovitim nadzorom in uporabniku prijaznimi funkcijami. ASUS Control Center Express je združljiv z več kot 100 osnovnimi ploščami ASUS in zagotavlja visokokakovostno rešitev, optimizirano glede na TCO, za vaše poslovne potrebe.

Optimizirajte upravljanje končnih točk IT

Zasnovan za pomoč osebju IT pri spremljanju in nadzorovanju naprav v omrežjih podjetij ter olajša preverjanje inventarja na več lokacijah na daljavo.

Avtomatizacija vzdrževanja IT

Osebju IT omogoča načrtovanje samodejnih posodobitev najnovejšega BIOS-a, programske opreme in pripomočkov za določene ali vse naprave v času izven konic, kar poveča stabilnost sistema in prilagodljivost delovanja IT.

Varno upravljajte vse končne točke

Varno upravljajte konfiguracijo končnih točk, dostop do prenosnih pomnilnikov in računalniških aplikacij tako, da jim omogočite ustvarjanje pravil za združevanje v skupine na posameznih napravah.

Prilagodljivost

Celovit nadzor je temelj serije ASUS PRIME. Osnovna plošča PRIME A620 vsebuje prilagodljiva orodja za nastavitev vseh vidikov vašega sistema, ki omogočajo prilagoditve zmogljivosti, da se popolnoma prilagodijo vašemu načinu dela in povečajo produktivnost.

 1. Inteligentno upravljanje
 2. Varčevanje z energijo
 3. Celovita energetska učinkovitost

Funkcija Varčevanje z energijo vsebuje več nastavitev, s katerimi lahko preprosto optimizirate porabo energije in povečate prihranek energije. Omogočite lahko omejitev moči procesorja, zatemnite osvetlitev Aura in nastavite profil ventilatorja na način varčevanja z energijo. Preklopite lahko tudi načrt varčevanja z energijo, ki je vgrajen v operacijski sistem Microsoft Windows.

Fan Xpert 2+

Prilagodljiv nadzor hlajenja

Programska oprema ASUS Fan Xpert 2+ omogoča celovit nadzor nad ventilatorji. Način samodejnega nastavljanja inteligentno konfigurira vse parametre z enim samim klikom. Na voljo je tudi način Extreme Quiet, ki zmanjša hitrost ventilatorjev ohišja pod privzeto minimalno vrednost, da bo vaš sistem med opravljanjem lažjih opravil šepetal tiho. Ventilatorje lahko upravljate tudi prek BIOS-a UEFI.

Digi+ VRM Control

Natančen digitalni nadzor moči

Modul napetostnega regulatorja Digi+ (VRM) zagotavlja nadzor nad padanjem napetosti v realnem času ter samodejno preklaplja nastavitve frekvence in učinkovitosti porabe. Omogoča tudi natančno nastavitev procesorja za vrhunsko stabilnost in zmogljivost.

BIOS UEFI

Priznani ASUS UEFI BIOS zagotavlja vse, kar potrebujete za konfiguriranje, prilagajanje in nastavljanje sistema. Ponuja inteligentno poenostavljene možnosti za začetnike na področju PC DIY, pa tudi obsežne funkcije za izkušene veterane.

Napredni način

Napredno nastavljanje za resne uporabnike

Z intuitivnim naprednim načinom, ki ga ponuja UEFI, lahko prevzamete popoln nadzor. Vgrajena funkcija iskanja olajša iskanje možnosti, različne napredne funkcije pa vam omogočajo inteligentno prilagajanje, tako da lahko nastavite delovanje tako, kot želite.

Funkcija iskanja

Hitro in enostavno poiščite želeno možnost ali nastavitev.

Uporabniški profil ASUS

Prenos nastavitev konfiguracije med različnimi različicami BIOS-a ali jih delite s prijatelji.

Način EZ

Hitra in preprosta nastavitev

Način EZ prikazuje pomembne nastavitve in statistične podatke ter ponuja tudi vodene čarovnike, funkcijo povleci in spusti ter uporabo pomembnih nastavitev z enim klikom - vse to vam bo pomagalo, da bo vaša naprava v hipu začela delovati.

Intuitivni grafični nadzor ventilatorjev

Natančno prilagodite posamezne nastavitve ventilatorja tako, da z miško povlečete krivuljo.

Način vklopa/izklopa Aura (Stealth)

Enostavno vključite ali izključite osvetlitev Aura RGB ali vse vgrajene diode LED za umirjen estetski pridih.

Hlajenje


Serija PRIME A620 je zasnovana z več vgrajenimi hladilniki in vrsto hibridnih glave ventilatorjev, ki zagotavljajo, da bo vaša naprava ostala hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

Hladilniki VRM in toplotne blazinice

Hladilniki in toplotne podloge VRM izboljšajo prenos toplote z MOSFET-ov in dušilk za boljše hlajenje.

Hladilnik po zasnovi

Serija PRIME A620 ima celovit nadzor hlajenja, ki ga je mogoče konfigurirati prek programske opreme Fan Xpert 2+ ali prek sistema UEFI BIOS.

Več virov temperature

Vsak header se lahko dinamično sklicuje na tri toplotne senzorje. Program Fan Xpert 2+ omogoča kartiranje temperature podprtih grafičnih kartic ASUS, da optimizirate hlajenje za naloge, ki so intenzivne za GPU in CPU.

Pametna zaščita

Posebno integrirano vezje ščiti vsak glavo ventilatorja pred pregrevanjem in prekomernim tokom.

Ventilator s 4 nožicami PWM/DC

Vsak vgrajeni header podpira samodejno zaznavanje ventilatorjev PWM ali DC.

Oblikovanje šestslojnega PCB

Več slojev tiskanega vezja optimizira upravljanje toplote za kritične komponente, da te ostanejo pri optimalni delovni temperaturi.

Uspešnost

Serija PRIME A620 je izdelana za visoko število jeder in zahteve po pasovni širini procesorjev AMD. Osnovna plošča ASUS A620 zagotavlja vse osnove za povečanje vsakodnevne produktivnosti, zato bo vaš sistem pripravljen na akcijo s stabilnim napajanjem, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa podatkov.

Pomnilnik

Izboljšanje zmogljivosti DDR5

Temelj osnovnih plošč PRIME so celovite možnosti za nastavitev pomnilnika. S PRIME A620M-A-CSM lahko iz svojih modulov DDR5 iztisnete ves potencial, ne glede na to, ali gre za komplete z izjemno hitrostjo ali vstopne komplete, ki bi bili sicer zaklenjeni.

Za osnovne module brez podpore pomnilnika EXPO.

Za tiste, ki želijo preseči osnovne hitrosti DDR5, je PRIME A620M-A-CSM pripravljen za komplete za navdušence zaradi obsežne podpore AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO). Izkušeni veterani lahko zmogljivost š e dodatno prilagodijo z obsežnim naborom nastavitev v UEFI.

ASUS OptiMem II

Spremembe usmerjanja sledi na matični plošči zagotavljajo najnovejšim procesorjem neomejen dostop do pasovne širine pomnilnika. Tehnologija ASUS OptiMem II skrbno kartira poti pomnilniških signalov po različnih plasteh tiskanega vezja, da zmanjša število prehodov, in dodaja zaščitna območja, ki znatno zmanjšujejo presluhe.

Prednosti tehnologije ASUS OptiMem II:

Izboljšana stabilnost in združljivost pomnilnika
Omogoča nižje zakasnitve pomnilnika pri enakovrednih napetostih
Izboljšana frekvenčna rezerva pomnilnika
Matične plošče s tehnologijo OptiMem II so bile preizkušene s simulacijsko programsko opremo Synopsys HSPICE

Podpora PCIe 4.0 M.2

Dve reži M.2 podpirata do PCle 4.0 in zagotavljata tudi podporo NVMe SSD RAID za neverjeten potencial zmogljivosti. Ustvarite konfiguracijo RAID z največ dvema pomnilniškima napravama PCle 4.0 in uživajte v najvišjih hitrostih prenosa podatkov.

* Dejanske hitrosti prenosa bodo nižje od teoretične najvišje hitrosti.

Povezljivost

Vtičnica PCIe 4.0

PRIME A620M-A-CSM ponuja povezljivost reže PCIe 4.0 za grafične procesorje. Široka pasovna širina in superhitre hitrosti prenosa vam omogočata ustvarjanje funkcionalno bogatih sestavov, ki brez težav prenesejo visoke obremenitve.

Sprednji USB Type-C

Celotna paleta priključkov USB podpira vrhunske naprave s perifernimi napravami, vključno s priključkom USB 3.2 Gen 1 Type-C na sprednji strani, ki zagotavlja hitrosti prenosa podatkov do 5 Gb/s.

Prilagajanje
Serija PRIME A620 dodaja nianse, ki izboljšajo vsako izkušnjo, od ekskluzivnih kodekov, ki zagotavljajo brezhibno kakovost zvoka, do intuitivnih krmilnikov osvetlitve RGB, s katerimi lahko prilagodite svoj sistem in ustvarite edinstveno osebno podobo.

Izjemen zvok

 • Kombinirane vgrajene funkcije zagotavljajo vrhunski zvok
 • Inteligentna zasnova in vrhunska strojna oprema ustvarjata kakovost zvoka, kakršne še niste doživeli.

Zvočna zaščita

 • Zvočna zaščita zagotavlja natančno analogno/digitalno ločevanje in močno zmanjša večstranske motnje.
 • Namenski sloji zvočnega tiskanega vezja
 • Ločeni plasti za levo in desno sled zagotavljata dosledno in enako kakovost obeh kanalov.

Vrhunski zvočni kondenzatorji

Zagotavljajo topel, naraven in poglobljen zvok z izjemno jasnostjo in zvestobo.

Prilagajanje

 • Aura Sync
 • Presežite konkurenco
 • Dobro uglašen sistem za navdušence si zasluži ustrezno estetiko. ASUS Aura ponuja popoln nadzor osvetlitve RGB z različnimi funkcionalnimi prednastavitvami za vgrajene LED diode RGB ter trakove in naprave, priključene na vgrajene glave RGB - vse to pa je mogoče sinhronizirati z vedno večjim naborom strojne opreme, ki podpira Auro.

Statična stran
Dihanje
Strobing
Mavrica
Barvni cikel
Zvezdnata noč
Učinek glasbe
Pametni

Naslovljive glave generacije 2

Trije naslovljivi headerji Gen 2 lahko zaznajo število LED diod na naslovljivih napravah RGB druge generacije, kar omogoča, da programska oprema samodejno prilagodi svetlobne učinke določenim napravam. Novi headerji zagotavljajo tudi povratno združljivost z obstoječo opremo Aura RGB.

Dvosmerno odpravljanje šumov z umetno inteligenco

Ta pripomoček uporablja obsežno podatkovno zbirko z globokim učenjem za zmanjšanje šumov iz ozadja iz mikrofona in dohodnega zvoka, hkrati pa ohranja vokale. S tem se odstranijo moteči udarci po tipkovnici, kliki miške in drugi okoliški zvoki, tako da med igranjem iger ali klici slišite in ste slišani s kristalno čistostjo.

500M podatkovna zbirka z globokim učenjem
Zvočni vhod/izhod
Visoka zvestoba
Minimalen vpliv na zmogljivost
Zbirka Armoury Crate

Armoury Crate v enem samem intuitivnem vmesniku ponuja enostavno prilagojene nastavitve Aura Sync RGB za vsako združljivo napravo v vašem arzenalu , poleg tega pa tudi kontrolnike za vedno večjo družino izdelkov ASUS, vključno z nastavitvami tipkovnice in miške. Armoury Crate vključuje tudi registracijo izdelkov in vir novic, tako da nikoli ne zamudite posodobitev, ki so zanimive za skupnost ASUS.

Nadzorna plošča
Aura Sync
Dvosmerno odpravljanje šumov z umetno inteligenco
FAN Xpert 2+
Varčevanje z energijo
Prenos gonilnika in priročnika
Upravljanje računa
Prijazno za domače mojstre

Jedro Q-LED

Prikazovalnik Q-LED Core med samopreizkusom ob vklopu (POST) ustvarja svetlobne vzorce po diodi LED, ki lahko uporabnikom pomagajo pri odpravljanju morebitnih težav.

Ni zaznanega procesorja - hitro utripanje 4 Hz (0,25 s)
Ni zaznanega VGA - počasno utripanje 1/2 Hz (2 s)
Ni zaznane zagonske naprave - zelo počasi utripa 1/8 Hz (8 s)
Namestitev je končana - svetleča luč

BIOS FlashBack

BIOS FlashBack je najpreprostejša in najvarnejša metoda posodobitve BIOS-a (UEFI). Datoteko (UEFI) BIOS-a preprosto spustite na ključek USB, formatiran v FAT32, ga vstavite v vrata USB BIOS FlashBack in pritisnite gumb. Posodobitve lahko izvedete tudi brez nameščenega pomnilnika ali procesorja.

Jedro SafeSlot

SafeSlot Core je ASUS-ova ekskluzivna reža PCIe. Zaradi ojačane zasnove, ki je na matično ploščo pritrjena s posebnim kavljem, zagotavlja SafeSlot Core 1,6-krat močnejše zadrževanje in 1,3-krat večjo odpornost na striženje kot standardne razširitvene reže.

Prenapetostna zaščita

 • Zasnova napajanja za zaščito tokokroga svetovnega razreda
 • Ekskluzivna zasnova vezja z vgrajenimi regulatorji napetosti ščiti matično ploščo pred poškodbami zaradi nepričakovanih visokih napetosti iz nestabilnih ali slabših napajalnikov.
 • Hrbtni vhod/izhod iz nerjavečega jekla
 • 3-kratna odpornost proti koroziji za večjo vzdržljivost
 • Na korozijo odporne zadnje vhodno-izhodne plošče iz nerjavnega jekla, vezane s kromovim oksidom, imajo trikrat daljšo življenjsko dobo kot običajne plošče.
 • Več kot 1000 združljivih naprav in komponent
 • Serija Prime 700 zagotavlja vrhunsko združljivost s tisočimi komponentami, seznam podpore za pomnilnik pa opredeljuje združljivost pomnilnika, kar vam omogoča več izbire za brezskrbno gradnjo računalnika.
 • 8000+ validacijskih ur

Vsaka osnovna plošča ASUS je podvržena več kot 8000 uram strogih testov, vključno s testi izgorevanja, okoljskimi testi, testi združljivosti, programske opreme in varnostnimi testi, da se potrdi njihova vzdrž ljivost. Zanesljivost ASUS presega industrijske standarde, saj zagotavlja, da je vsaka komponenta zasnovana tako, da brezhibno deluje v vsakem okolju.

Temperaturni in vlažnostni testi

Zagotavlja, da so komponente odporne na ekstremne pogoje.

Preizkusi toplotnih meritev

Zagotavlja, da sistem ostane hladen in stabilen tudi pri največjih obremenitvah.

Preizkusi vstavljanja

Vsaka vrata in priključek so večkrat preizkušeni v ciklih namestitve.

Preskusi staranja

Do 48-urni preskus staranja zagotavlja zanesljivost.

Preskusi porabe energije

 • Preverjena je energetska učinkovitost v svetovnem merilu.
 • Preskusi temperature in meje enosmernega toka
 • Zagotavlja, da je matična plošča sposobna obvladovati nihanja napetosti, ki jih povzročajo različne temperature.
 • Preizkusi toplotnega šoka (-40 °C/85 °C)
 • Zagotavlja sposobnost preživetja temperaturnih sprememb med prevozom.

Preizkusi brez obratovalnega šoka

Izdelan tako, da prenese udarce, ki se lahko pojavijo med prevozom.

Preizkusi z vžigom

Preveri se vsaka komponenta, da se zagotovi brezhibno delovanje.

Preizkusi namestitve

Postavitev priključkov je dvakrat preverjena, da se zagotovi nemotena namestitev.

Preizkusi padca

Preizkusi padcev z različnih višin zagotavljajo vzdržljivost.

Preizkusi s soljo in pršenjem

Preizkušeno za zanesljivost vhodov in izhodov, podaljšano življenjsko dobo in odpornost proti rjavenju.

€118,63 z ddv

ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO WiFi AM5 ATX DDR5 RGB osnovna plošča

ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO WiFi AM5 ATX DDR5 RGB matična plošča

ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO je izjemno močna osnovna plošča. Zelo hitra povezljivost s podporo PCIe 5.0 in DDR5 in Polymo osvetljitev vam omogočijo intenzivno personalizacijo gradnje. Osnovna plošč a ponuja tudi ekskluzivne pripomočke ter overclocking kontrolo, ki omogočajo unikatno prilagajanje zmogljivosti procesorjev Ryzen 7000 serije. Definirajte svojo zgradbo AM5 z ROG Crosshair X670E Hero.

DRR5 moč
Za tiste, ki bi radi presegli hitrost DDR5 ima ROG Crosshair X670E Hero v pripravljenosti obsežen AMD EXtended Profile for Overclocking podporo EXPO. Napredni uporabniki lahko še dodatno izboljšujejo zmogljivost z obširnimi nastavitvami v UEFI.

HLAJENJE
Velikanska toplotna korita so bila strateško postavljena, da omogočijo VRM ogromno toplotnega prostora in čipom skupen prostor velike centralne plošče za razpršitev toplote. Medtem imajo mesta M.2 obširno razš iritev toplote za zagotavljanje instaliranih gonilnikov potovanja čez intenzivne PCIe transferje brez napora.

POVEZLJIVOST
Dvojni chipset dizajn plošče ROG Crosshair X670E Hero prinaša bogato pasovno širino za priključene naprave za neomejene možnosti. WiFi 6E, dvojna USB4 mesta v zadnjem I/O so dodana skupaj z zadostno količino dodatnih vrat za vse vaše naprave. Osnovna plošča je opremljena s SupremeFX audiom, ki prinaša premium, izjemen zvok z uporabo izboljšan ESS quad-DAC ojačevalec. Po drugi strani pa ima 5 PCIe 5.0 M.2 gonilnikov, ki jih lahko naložimo za neverjetno hitrost nalaganja in prenašanja.Matična plošča ima vgrajen zvočni sistem SUPREMEFX ALC4082, ki ponuja:

 • DAC visoke ločljivosti ESS® ES9218 QUAD DAC
 • 120 dB SNR stereo predvajalni izhod
 • Snemalni vhod 113 dB SNR
 • Pozlačeni avdio priključki

SONIC STUDIO III + SONIC STUDIO VIRTUALNI MEŠALNIK + SONIC SUITE COMPANION
SONIČNI RADAR III
DTS SOUND NEVEZANO

€525,67 z ddv

ASUS ROG STRIX X670E-A AM5 ATX DDR5 RGB gaming osnovna plošča

ASUS ROG STRIX X670E-A AM5 ATX DDR5 RGB gaming matična plošča

Nepopustljivo napajanje in robustno toplotno upravljanje tvorita neizbrisna načela njegove vere. Hiperhitra povezljivost, celovita podpora za PCIE 5.0 in DDR5 ter osvetlitev, ki dodajajo močne plasti personalizacije zgradbe. Piko na i pa dodajo ekskluzivni pripomočki in kontrolniki za overclocking, ki vam omogočajo edinstveno prilagajanje zmogljivosti procesorjev serije Ryzen 7000. Definirajte svojo zgradbo AM5 z ROG STRIX X670E-A.

HLAJENJE
Ogromni hladilniki so bili strateško vklesani, da nudijo ogromen toplotni prostor za VRM, medtem ko si oba nabora čipov delita veliko osrednjo ploščo za široko razpršitev. Vrzeli zapolnjujejo reže M.2 z velikimi razpršilniki toplote, ki omogočajo nameščenim pogonom, da brez skrbi preživijo intenzivne prenose PCIe 5.0.

 • Hladilna inovacija
  VRM hladilnik in toplotna cev
  Dva hladilnika VRM sta povezana s toplotno cevjo, da zagotovita veliko površino in maso za obvladovanje toplote, ki jo ustvari napajalni niz.
 • Trojni hladilnik M.2
  Hladilna telesa M.2 ohranjajo M.2 SSD pri optimalni delovni temperaturi za dosledno delovanje in zanesljivost.
 • Pasivni hladilnik za Chipset
  Namensko hladilno telo nabora čipov odvaja toploto, da vzdržuje optimalne delovne temperature.
 • Visoko prevodne toplotne blazinice
  Med napajalnimi stopnjami in hladilnikom je uporabljena visokokakovostna toplotna blazinica, ki pomaga izboljšati prenos toplote in zmanjšati delovne temperature VRM. Za prihodnje vzdrževanje je v škatli izdelka priložena rezervna termalna podloga.
 • M.2 zadnja plošča
  Najvišja reža M.2 ima blok hrbtne plošče, ki zagotavlja, da nameščen visoko zmogljiv pogon zagotavlja vrhunsko zmogljivost, tudi ko je pretok zraka omejen.

Popolna zatopitev v igranje

Matična plošča ROG STRIX X670E-A ima z hladilnikom V/I naprav nameščeno AURA sync tehnologijo. Poleg tega pa vsebuje 3x 3-pin naslovljive prikljućke 2.gen RGB ter 1x 4-pin priključek  AURA RGB.


Matična plošča ima vgrajen zvočni sistem ALC4080 CODEC + Savitech SV3H712 AMP, ki ponuja:

 • 120 dB SNR stereo predvajalni izhod
 • Snemalni vhod 113 dB SNR
 • Pozlačeni avdio priključki

SONIC STUDIO III + SONIC STUDIO VIRTUALNI MEŠALNIK + SONIC SUITE COMPANION
SONIČNI RADAR III
DTS SOUND NEVEZANO
Two-Way AI funkcija zvoka okolice

DELOVANJE
Utrujajoče zahteve najmočnejših procesorjev serije AMD Ryzen 7000 niso kos osemnajstim 110-stopenjskim napajalnim rešitvam ROG STRIX X670E-A.

Njegov ogromen prostor za glavo odpira neverjeten potencial overclockinga, podkrepljen s kombiniranim napadom edinstvenih ROG tehnologij in vrhunskih hitrosti DDR5, kar vključuje funkcije overclocking, powersolution ter memorijske funkcije.

V paketu z matično ploščo ROG STRIX X670E-A, se izkaže dodatna PCIe 5.0 M.2 kartica, ki omogoča dodatno shranjevanje podatkov z novimi lastnosti.

Poleg vseh tehnologij pa negre izpustiti tehnologijo WiFi 6E, ki vzema prednost z novimi sprektri in 6Ghz frekvenčnim razponom, ki ponuja do kar 7x 160 MHz kanale za neverjetno hitrost interneta.

Aura Sync
Matične plošče odlikujejo tudi vgrajena tehnologija ASUS Aura Sync, ki omogoča popoln nadzor osvetlitve RGB in različne prednastavitve za vdelane RGB LED diode ter svetlobne trakove, povezane z vgrajenimi RGB glavami. Poleg tega lahko vso razsvetljavo enostavno sinhronizirate z vedno večjim portfeljem strojne opreme ASUS, ki podpira Auro.

 

€384,87 z ddv

GIGABYTE A620M DS3H AM5 DDR5 MicroATX osnovna plošča

GIGABYTE A620M DS3H AM5 DDR5 MicroATX osnovna plošča

 • AMD Socket AM5: Podpira procesorje serije AMD Ryzen™ 7000/ Ryzen™ 8000
 • Neprimerljiva zmogljivost: 5+2+2 fazna digitalna VRM rešitev
 • Dvokanalni DDR5: 4*SMD DIMM-ji s podporo za pomnilniški modul AMD EXPO™ in Intel® XMP
 • SuperSpeed Storage: priključek PCIe 4.0 x4 M.2
 • EZ-zapah: reža PCIe x16 s hitro sprostitvijo
 • Hitra omrežja: GbE LAN
 • Razširjena povezljivost: DP, HDMI, D-Sub
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice

Vzdrževanje zmogljivosti
Matične plošče GIGABYTE Ultra Durable™, zgrajene z optimalnimi komponentami, zagotavljajo vrhunsko zmogljivost in brezčasno platformo.

Digitalna zasnova VRM
5+2+2-fazna digitalna rešitev VRM z MOSFET-ji z nizkim RDS(on).
Matične plošče serije GIGABYTE UD uporabljajo zasnovo 5+2+2 faznega digitalnega PWM + nizkega RDS(vklopljenega) MOSFET-a za podporo procesorjem AMD nove generacije, tako da ponujajo neverjetno natančnost pri zagotavljanju energije najbolj potratnim in energetsko občutljivim komponentam matične plošče. Zagotavlja izboljšano zmogljivost sistema in vrhunsko razširljivost strojne opreme.

€110,95 z ddv

GIGABYTE B650M DS3H AM5 DDR5 MicroATX osnovna plošča

GIGABYTE B650M DS3H AM5 DDR5 MicroATX osnovna plošča

 • AMD Socket AM5: Podpira procesorje serije AMD Ryzen™ 7000 / Ryzen™ 8000
 • Neprimerljiva zmogljivost: Neposredna 6+2+1 fazna digitalna VRM rešitev
 • Dvokanalni DDR5: 4*SMD DIMM-ji s podporo za pomnilniški modul AMD EXPO™ in Intel® XMP
 • SuperSpeed Storage: 2*PCIe 4.0 x4 M.2 priključka
 • Napredna toplotna zasnova & M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev stabilnosti napajanja VRM in zmogljivosti 25110 M.2 SSD
 • EZ-zapah: reža PCIe x16 s hitro sprostitvijo
 • Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN
 • Razširjena povezljivost: 2*DP, HDMI, 2*USB-C® 10Gb/s
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice

Vzdrževanje zmogljivosti
Matične plošče GIGABYTE Ultra Durable™, zgrajene z optimalnimi komponentami, zagotavljajo vrhunsko zmogljivost in brezčasno platformo.

6+2+1 fazna digitalna rešitev VRM
Matične plošče serije GIGABYTE UD uporabljajo 6+2+1 fazno digitalno zasnovo PWM za podporo AMD-jevi novi generaciji CPE-ja, tako da ponujajo neverjetno natančnost pri zagotavljanju energije najbolj požrešnim in energijsko občutljivim komponentam matične plošče ter zagotavljajo izboljšano sistemsko zmogljivost in vrhunsko strojno opremo. razširljivost..

€169,83 z ddv