INTEL > LGA 1700 (12,13.Gen.) DDR4

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS PRIME B660M-K D4 LGA1700 ATX DDR4 HDMI/VGA USB 3.2 matična plošča

ASUS PRIME B660M-K D4 LGA1700 ATX DDR4 HDMI/VGA USB 3.2 matična plošča

Matična plošča Intel B660 (LGA 1700) mATX s PCIe 4.0, dvema režama M.2, DDR4, HDMI, D-Sub, Realtek 1Gb Ethernet, sprednjim USB 3.2 Gen 1, ASUS Lighting Control
Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 12. generacije
Izboljšana rešitev za napajanje: 8-pinski konektor ProCool, dušilke iz zlitine in trpežni kondenzatorji za stabilno oskrbo z energijo
Celovito hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorja in Fan Xpert
Izjemno hitra povezljivost: PCIe 4.0, dve reži M.2 in sprednji USB 3.2 Gen 1

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane tako, da sprostijo ves potencial procesorjev Intel 12. generacije. Prime B660M-K D4 se ponaša z robustno zasnovo moči, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto možnosti nastavitve zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

€102,71 z ddv

ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4 LGA1700 (13.gen) ATX DDR4 RGB gaming osnovna plošča

ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4
ROG Strix Z790-A, ki je dobro podkovan s stilom, zmogljivostjo, hlajenjem in povezljivostjo, izžareva dobro zaokroženo ravnovesje znotraj in zunaj.

Robusten VRM z močnimi srebrnimi hladilniki udobno artikulira moč za najnovejše procesorje Intel 13. generacije Core.

PCIe 5.0, WiFi 6E in hitri USB poudarijo tekočnost plošče v različnih disciplinah.

VSESTRANSKA ZMOGLJIVOST
Robustno napajanje, hitro shranjevanje in pomnilnik ter celovito hlajenje povzdignejo vsako zgradbo z ROG Strix Z790-A v središču.

PCIE 5.0
Najboljši PCIe 5.0 x16 SafeSlot je dobro opremljen za povečano velikost in pasovno širino grafičnih kartic naslednje generacije. Zmogljive možnosti shranjevanja so bogate s štirimi režami PCIe 4.0 M.2, vse pa imajo robustne hladilnike za največjo zmogljivost.

OPTIMEM III
OptiMem III omogoča, da pomnilniški kompleti delujejo pri nižjih zakasnitvah, zmanjšanih napetostih in delujejo pri višjih frekvencah.

WiFi 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča prednosti novo razpoložljivega radijskega spektra v pasu 6 GHz. Zagotavlja izjemno hitre brezžične omrežne hitrosti in izboljšano zmogljivost ter boljšo zmogljivost v gostih brezžičnih okoljih.

Realtek 2,5 Gb Ethernet
Vgrajeni 2,5 Gb ethernet poveča vašo žično povezavo z do 2,5-kratno izboljšavo v primerjavi s standardnimi ethernetnimi povezavami za hitrejši prenos datotek, bolj gladko igranje iger brez zamika in pretakanje videa v visoki ločljivosti.

Aura Sync
Matične plošče ROG Strix vključujejo tehnologijo ASUS Aura, ki omogoča popoln nadzor osvetlitve in različne prednastavitve tako za vgrajene RGB LED diode kot za dodatke drugih proizvajalcev. Učinke je mogoče enostavno sinhronizirati med ostalimi združljivimi računalniškimi komponentami.

€377,91 z ddv

ASUS TUF GAMING Z790-P D4 LGA1700 (13. gen) HDMI/DP DDR4 RGB gaming osnovna plošča

ASUS TUF GAMING Z790-P D4 LGA1700 (13. gen) HDMI/DP DDR4 RGB gaming osnovna plošča zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev Intel in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Ta matična plošča, zasnovana s komponentami vojaškega razreda, nadgrajeno napajalno rešitvijo in celovitim hladilnim sistemom, presega pričakovanja z izjemno zmogljivostjo za maratonsko igranje. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti, da se zagotovi, da lahko prenesejo razmere, kjer druge morda ne bodo uspele.

Pregled specifikacij:

- Izvedba

- Hlajenje

TUF GAMING Z790-PLUS D4 je opremljen s povečanim hladilnikom VRM, medtem ko imajo tri reže M.2 in PCH hladilnike, ki zagotavljajo popolno ravnovesje mase in površine za odvajanje toplote.

- Povezljivost

TUF-GAMING Z790-PLUS D4 dosega nove višine potenciala zmogljivosti z najnovejšo različico PCI Express, medtem ko arzenal vrat USB vključuje tri povezave Type-C, Thunderbolt 4 pa še dodatno širi združljivost in pasovno širino.

Pomnilnik in shranjevanje

DRAM Overclocking Performance
Izboljšave zasnove usmerjanja sledenja zagotavljajo najnovejšim procesorjem Intel izboljšan dostop do pasovne širine pomnilnika. Tehnologija ASUS OptiMem II skrbno preslika poti pomnilniškega signala prek različnih plasti tiskanega vezja, da zmanjša razdaljo poti in doda zaščitne cone, ki znatno zmanjšajo preslušavanje.

Štiri reže PCIe 4.0 M.2 podpirajo do dve napravi 22110 in zagotavljajo tudi podporo NVMe SSD RAID za neverjeten potencial zmogljivosti. Ustvarite konfiguracijo RAID z do štirimi napravami za shranjevanje PCIe 4.0 in uživajte v najhitrejših hitrostih prenosa podatkov.

 

€316,47 z ddv

ASUS Pro B660M-C D4-CSM LGA1700 microATX DDR4 DP/HDMI USB3.2 osnovna plošča

ASUS Pro B660M-C D4-CSM LGA1700 microATX DDR4 DP/HDMI USB3.2 osnovna plošča

 • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel CoreTM 12. generacije
 • Program ASUS CSM: stabilna osnovna plošča, obvestila o koncu življenjske dobe in programska oprema IT za poslovne matične plošče
  ASUS Control Center Express: Integrirana programska oprema za spremljanje in upravljanje IT, ki poenostavi sistemsko administracijo na ravni podjetja
 • Izboljšana varnost sistema: samoobnovljiva BIOS in TPM za zaščito osebnih računalnikov
 • Dosledno in zanesljivo delovanje: visokokakovostne komponente in stroga testiranja, ki pomagajo zagotoviti vzdržljivost v težkih okoljih
 • Učinkovito upravljanje in prilagajanje: Dnevnik dogodkov in komercialni BIOS komplet za enostavno vzdrževanje
 • Boljša uporabnost: diagnostični zaslon Q-LED in odpravljanje napak COM ter olajšanje procesov gradnje in podpore

 

€138,55 z ddv

ASUS PRIME H610M-E D4 CSM LGA1700 (12th gen) mATX DDR4 osnovna plošča

ASUS PRIME H610M-E D4 CSM LGA1700 (12th gen) mATX DDR4 osnovna plošča

 • Matična plošča Intel H610 (LGA 1700) mic-ATX z DDR4, PCIe 4.0, dvojnimi režami M.2, Realtek 1 Gb Ethernet, DisplayPort, HDMI, D-Sub, vrati USB 3.2 Gen 1, SATA 6 Gbps, COM glavo, RGB glava
 • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 12. in 13. generacije
 • Celovito hlajenje: hladilnik PCH in ventilator Xpert 2+
 • Izjemno hitra povezljivost: 32Gbps M.2 reža, Realtek 1 Gb Ethernet in USB 3.2 Gen 1
 • 5X Protection III: Več zaščitnih elementov strojne opreme za vsestransko zaščito

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo ves potencial procesorjev Intel 12. in 13.generacije . Prime H610 se ponaša z robustno zasnovo moči, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto možnosti za nastavitev zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

FLEKSIBILNOST

Celovit nadzor so ključ serije ASUS Prime. Matična plošča Prime H610 vsebuje prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar omogoča prilagoditve zmogljivosti, da se popolnoma ujemajo z vaš im načinom dela in tako povečate produktivnost.
 
Vsestranska energetska učinkovitost
Enota za obdelavo energije (EPU) samodejno optimizira porabo energije in poveča prihranke energije z načinom Away pametno nastavitvijo, ki ustvari scenarij izjemnega varčevanja z energijo z izklopom neuporabljenih V/I krmilnikov.

Hitra in enostavna namestitev
Način EZ prikazuje bistvene nastavitve in statistiko ter ponuja tudi vodene čarovnike, funkcijo povleci in spusti in uporabo pomembnih nastavitev z enim klikom, vse to, da vam pomaga, da vašo napravo zaženete in začnete delovati v kratkem času.

Povezljivost

PCIe 4.0 _
Matične plošče Prime H610 so zasnovane posebej za 12. generacija procesorjev Intel Core in ponuja povezljivost PCIe 4.0 za najnovejše grafične procesorje. Široka pasovna širina in izredno visoke hitrosti prenosa vam omogočajo ustvarjanje struktur, bogatih s funkcijami, ki brez težav prenesejo velike obremenitve.

€92,47 z ddv

ASUS TUF B760-PLUS WIFI D4 GAMING LGA1700 (13.gen) mATX DDR4 osnovna plošča

ASUS TUF B760-PLUS WIFI D4 GAMING LGA1700 (13.gen) mATX DDR4 osnovna plošča

TUF GAMING B760-PLUS WIFI D4 zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev Intel® in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Ta matična plošča, zasnovana s komponentami "vojaškega" razreda, nadgrajeno napajalno rešitvijo in celovitim hladilnim sistemom, presega pričakovanja z izjemno zmogljivostjo za maratonsko igranje. Matične plošče TUF GAMING so podvržene tudi strogemu testiranju vzdržljivosti, da se zagotovi, da lahko prenesejo razmere, kjer druge morda ne bodo uspele.

Narejeno z zaupanjem
TUF GAMING Alliance - je sodelovanje med ASUS-om in drugimi zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami računalniških komponent za zagotavljanje združljivosti v širokem naboru delov, kot so ohišja osebnih računalnikov, napajalniki, hladilniki CPU, pomnilniški kompleti in drugo. Z novimi partnerstvi in komponentami, bo združenje TUF GAMING še naprej postajalo le močnejše.


€193,59 z ddv

ASUS PRIME B660M-A D4-CSM LGA1700 mATX DDR4 DP/HDMI/VGA USB 3.2 osnovna plošča

ASUS PRIME B660M-A D4-CSM LGA1700 mATX DDR4 DP/HDMI/VGA USB 3.2 osnovna plošča

 • Matična plošča Intel B660 (LGA 1700) mATX s PCIe 4.0, z dvema režama M.2, Intel 1Gb Ethernet, DP, 2x HDMI, zadnji USB 3.2 Gen 2, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C, Aura Sync
 • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 13. in 12. generacije
 • Izjemno hitra povezljivost: PCIe 4.0, Intel 1 Gb Ethernet, zadnji USB 3.2 Gen 2 Type-A in sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-A in Type-C
 • ASUS OptiMem II
 • Obsežno hlajenje: hladilnik VRM, hladilnik M.2, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorjev in Fan Xpert 2+
 • ASUS Control Center Express (ACCE) za lažje upravljanje IT endpoint

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane za sprostitev celotnega potenciala procesorjev Intel® 13. in 12. generacije. Prime B660, ki se ponaša z robustno zasnovo napajanja, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto možnosti prilagajanja zmogljivosti prek intuitivne programske in vdelane programske opreme.

ASUS PRIME B660M-A D4-CSM ponuja elegantno zgradbo futurističnega videza s črno-belim zaključkom, oblikovalskimi elementi, ki jih navdihuje vesoljsko plovilo, kovinsko tablico z imenom in pokrovom tiskanega vezja.

€119,35 z ddv