INTEL > LGA 1700 (12,13,14.Gen.) DDR5

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI LGA1700 (13.gen) ATX DDR5 RGB gaming osnovna plošča

ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI
ROG Strix Z790-F gaming osnovna plošča ima robustno dostavo energije, hitro shranjevanje in pomnilnik ter celovito hlajenje, ki povzdigne vsako gradnjo z ROG Strix Z790-F v središču.

ROG Strix Z790-F zagotavlja next-gen povezljivost za ultrafast prenos podatkov in nizko latenco mreženja. Tem prednostim se pridružuje napredna zvočna rešitev, ki omogoča izbiro najmanjših iztočk.

VRM
Zajetje rešitve za napajanje sta dve debeli toplotni gredi, ki sta povezani s toplotno cevjo, delita hladilne zmogljivosti med VRM-jih in zagotavljata veliko površino in maso za obravnavo potreb po moči visokozmogljivostnega Intel 13. generacije Core.

DDR5 POMNILNIŠKE REŽE
Zahvaljujoč izboljšanem usmerjanju signala, so zdaj kompleti za navdušence uvoženi daleč preko oznake 7 GT/s na Strix Z790-F.

PCIE 5.0
Najboljši PCIe 5.0 x16 SafeSlot je dobro opremljen za povečano velikost in pasovno širino grafičnih kartic naslednje generacije. Zmogljive možnosti shranjevanja so bogate s štirimi režami PCIe 4.0 M.2, vse pa imajo robustne hladilnike za največjo zmogljivost.

WiFi 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča prednosti novo razpoložljivega radijskega spektra v pasu 6 GHz. Zagotavlja izjemno hitre brezžične omrežne hitrosti in izboljšano zmogljivost ter boljšo zmogljivost v gostih brezžičnih okoljih.

2.5 ETHERNET
Nizko latenco igre, hiter prenos datotek in visoko ločljivost video pretakanja so med številnimi prednosti na krovu Intel 2.5 Gbps Etherneta.

SUPREMEFX
ROG SupremeFX je edinstvena mešanica strojne in programske tehnologije, ki zagotavljajo vrhunski avdio. Izvedba Strix Z790-F ima kodek ALC4080 za predvajanje visoke ločljivosti do 32-bit/384 kHz skozi vse kanale.

Aura Sync
Matične plošče ROG Strix vključujejo tehnologijo ASUS Aura, ki omogoča popoln nadzor osvetlitve in različne prednastavitve tako za vgrajene RGB LED diode kot za dodatke drugih proizvajalcev. Učinke je mogoče enostavno sinhronizirati med ostalimi združljivimi računalniškimi komponentami.

 

€448,87 z ddv

ASUS PRIME B760-Plus LGA1700 (13.gen) ATX DDR5 osnovna plošča

ASUS Prime B760-PLUS, Intel B760 LGA 1700 ATX osnovna plošča z PCIe 5.0, 3x PCIe 4.0 M.2 slots, DDR5, Realtek 2.5Gb Ethernet, DisplayPort, VGA, HDMI, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C, spredaj USB 3.2 Gen 1 Type-C, Thunderbolt (USB4) podpora, Aura Sync

 • Podnožje Intel LGA 1700: pripravljeno za procesorje Intel 13. in 12. generacije
 • Ultrahitra povezljivost: PCIe 5.0, trije PCIe 4.0 M.2, Realtek 2,5 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C, sprednji USB 3.2 Gen 1 Type-C in podpora za Thunderbolt (USB4)
 • Hlajenje: hladilniki VRM, hladilnik M.2, hladilnik PCH, hibridne glave ventilatorjev in Fan Xpert 2+
 • Ekskluzivna pomnilniška tehnologija: ASUS Enhanced Memory Profile II in ASUS OptiMem II
 • Osvetlitev Aura Sync RGB: vgrajena Gen 2 glava in Aura RGB za trakove RGB LED, enostavno sinhronizirane s strojno opremo, ki podpira Aura Sync


AEMP II za vrhunsko zmogljivost DDR5

ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II) je ekskluzivna funkcija vdelane programske opreme za pomnilniške module, omejene s PMIC. AEMP II temelji na zmožnosti CPE in pomnilniškega modula za "učenje" pomnilniških č ipov na vašem kompletu in predstavlja optimizirano taktno hitrost, ki lahko brez truda sprosti visoke zmogljivosti.

AEMP II, ustvarjen s prilagodljivo metodo usposabljanja, omogoča enostavno ne le prilagajanje pomnilnika nad osnovnimi nastavitvami, temveč tudi ohranjanje stabilnosti delovanja sistema, ne glede na to, ali želite kar najbolje izkoristiti začetni modul ali pripraviti komplet za visoke hitrosti za vrhunsko zmogljivost.

ASUS OptiMem II

Poosodobitve sledenja matične plošče zagotavljajo najnovejšim procesorjem Intel neomejen dostop do pasovne širine pomnilnika. Tehnologija ASUS OptiMem II skrbno preslika pot pomnilniškega signala prek različnih plasti tiskanega vezja, da zmanjša prehode in doda zaščitne cone, ki znatno zmanjšajo preslušavanje.

Prednosti ASUS OptiMem II:

 • Izboljšana stabilnost in združljivost pomnilnika
 • Omogoča nižje zakasnitve pomnilnika pri enakovrednih napetostih
 • Izboljšana frekvenčna rezerva pomnilnika

€162,15 z ddv

ASUS TUF B760M-Plus GAMING LGA1700 (13.gen) mATX DDR5 osnovna plošča

ASUS TUF B760M-Plus GAMING LGA1700 (13.gen) mATX DDR5 osnovna plošča


TUF GAMING B760M-PLUS zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev Intel in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. Matična plošča, zasnovana s komponentami "vojaš kega" razreda, nadgrajeno napajalno rešitvijo in celovitim hladilnim sistemom, presega pričakovanja z izjemno zmogljivostjo za maratonsko igranje. Matične plošče TUF GAMING gredo skozi strogo testiranje vzdržljivosti. Estetsko ta model vključuje reliefno tablico z imenom in elemente geometrijskega dizajna, ki odražajo zanesljivost in stabilnost, ki opredeljuje serijo TUF GAMING.

TUF GAMING Alliance - je sodelovanje med ASUS-om in drugimi zaupanja vrednimi blagovnimi znamkami računalniških komponent za zagotavljanje združljivosti v širokem naboru delov, kot so ohišja osebnih računalnikov, napajalniki, hladilniki CPU, pomnilniški kompleti in drugo. Z novimi partnerstvi in komponentami, bo združenje TUF GAMING še naprej postajalo le močnejše.

€178,28 z ddv

ASUS Prime Z790M-PLUS LGA 1700 (13.gen) PCIe 5.0 mATX DDR5 osnovna plošča

ASUS Prime Z790M-PLUS LGA 1700 (13.gen) PCIe 5.0 mATX DDR5 osnovna plošča

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo polni potencial procesorjev Intel Core 13. generacije. PRIME Z790M-PLUS, se ponaša z robustno napajalno zasnovo, celovitimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY. Ponuja vrsto optimizacij delovanja prek intuitivne programske.

VRM hladilniki in termalne blazinice
Masivna hladilnika pokrivata VRM in "chokes" za izboljšanje odvajanja toplote. Skupaj s posebej zasnovanimi toplotnimi blazinicami izboljšajo prenos toplote iz MOSFET-jev in "chokes" za boljše hlajenje.


€180,07 z ddv

ASUS Prime Z790-P LGA1700 (13.gen) DP/HDMI/USB3.2 DDR5 RGB gaming ATX osnovna plošča

ASUS PRIME Z790-P LGA1700 (13.gen) ATX DDR5 RGB matična plošča je popoln potencial za novonastale procesorje Intel 13.generacije.

Intelligent Control
ASUS Intelligent Control naredi vaš računalnik pameten. Poleg tega, da skrbi za zapleteno nastavitev in dinamično optimizacijo bistvenih vidikov vašega sistema, ponuja inteligentno poenostavljene možnosti za novince v DIY računalniku, kot tudi obsežnejše funkcije za izkušene veterane.

Nudi tudi funkcijo powersaving, Fan xpert 4 aplikacijo, ter DigiVRM+ modul napetostnega regulatorja (VRM), ki zagotavlja nadzor nad padcem napetosti v realnem času, samodejno preklaplja frekvenco in nastavitve energetske učinkovitosti.

M.2 hladilnik
M.2 hladilnik poskrbi za M.2 režo, saj omogoča hlajenje, ko je to potrebno, da se v skrajnih primerih M.2 SSD ne pregreva.

VRM
Dva masivna hladilnika VRM in visokokakovostne toplotne blazinice izboljšajo prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.

Delovanje
Matična plošča ASUS Z790-P zagotavlja vse temelje za povečanje dnevne produktivnosti, tako da bo vaš sistem pripravljen na akcijo s stabilnim napajanjem, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa podatkov, kar vključuje Power design, pomnilnike (Memory), Shranjevanje (Storage) ter priključke (Connectivity).

Varčevanje z elektriko
Vsestranska energetska učinkovitost
Funkcija varčevanja z energijo vključuje več nastavitev, ki vam pomagajo optimizirati porabo energije in povečati prihranek energije. Omogočite lahko omejevanje moči procesorja, zatemnite osvetlitev Aura in nastavite profil ventilatorja na način varčevanja z energijo.

AEMP II za končno učinkovitost delovanja DDR5
ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II) je izključna strojn programska oprema za pomnilniške module, ki so PMIC omejeni. AEMP II temelji na zmožnosti CPU-ja in pomnilniškega modula za usposabljanje pomnilniških čipov na vašem kompletu, in predstavlja optimiziran clock speed, ki lahko brez napora izvleče delovanje.

ASUS OptiMem II skrbno preslika signalne poti pomnilnika prek različnih plasti tiskanega vezja, da zmanjša razdaljo poti in doda zaščitne cone, ki znatno zmanjšajo preslušavanje.
Prednosti ASUS OptiMem II:

 • Izboljšana stabilnost in združljivost pri shranjevanju
 • Omogoča nižje zakasnitve pomnilnika pri enaki napetosti
 • Večje rezerve pomnilniške frekvence

* Plošče s tehnologijo OptiMem II so bile preizkušene s programsko opremo za simulacijo Synopsys HSPICE.

€218,47 z ddv

ASUS Pro WS TRX50-SAGE WiFi7/BT sTR5 DDR5 24/7 ATX osnovna plošča

ASUS Pro WS TRX50-SAGE WiFi7/BT sTR5 DDR5 24/7 ATX osnovna plošča

 • Matična plošča za delovno postajo AMD TR5 CEB, pripravljena za overclocking CPU in pomnilnika, robustna zasnova s 36 stopnjami napajanja, PCIe 5.0 x 16, PCIe 5.0 M.2, 10 Gb in 2,5 Gb LAN, podpora za več grafičnih procesorjev
 • Podnožje AMD sTR5 podpira do 96-jedrne procesorje: pripravljeno za procesorje serije AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX in procesorje serije AMD Ryzen Threadripper 7000.
 • Overclocking procesorja in pomnilnika: Podpora za pomnilniške module DDR5 do 1 TB ECC R-DIMM (1DPC)
 • Robustna napajalna in toplotna zasnova: 36 stopenj napajanja z dvema 8-polnima napajalnima konektorjema za CPE, masivno hlajenje VRM, nabor čipov in hladilniki M.2 ter toplotna ploščica M.2.
 • Izjemno hitra povezljivost: tri reže PCIe 5.0 x16, vrata LAN 10 Gb in 2,5 Gb, tri reže M.2, sprednji in zadnji USB 20 Gbps Type-C® in podpora SlimSAS NVMe.
 • Oddaljeno upravljanje IPMI na ravni strežnika: strojna in programska podpora za razširitvene kartice ASUS IPMI ter programska oprema ASUS Control Center Express za spremljanje in upravljanje v realnem času
 • Zaupanja vredna stabilnost: potrjeno za obsežno združljivost z najnovejšimi tehnologijami, obsežen seznam QVL in preizkušeno za delovanje 24/7

 

A WORKSTATION WONDERLAND
Matična plošča Pro WS TRX50-SAGE WIFI ponuja elitno hitrost, združljivost in stabilnost, prilagojeno ustvarjanju vsebin, razvoju programske opreme, strojnemu učenju in več. 36 stopenj napajanja napaja procesorje serije AMD Ryzen Threadripper™ PRO 7000 WX in serije AMD Ryzen Threadripper™ 7000 z do 96 jedri, hkrati pa podpira do 1 TB modulov R-DIMM DDR5, kar zagotavlja potencial zmogljivosti, ki ga profesionalci potrebujejo za najsodobnejše aplikacije.
Z vgrajenimi napajalnimi priključki PCIe®, ki ponujajo dodatno podporo za več grafičnih kartic, aktivnim hlajenjem in toplotnimi cevmi na hladilnikih VRM, WiFi 7, vrati USB 20 Gbps, podporo za SlimSAS in IMPI, je Pro WS TRX50-SAGE WIFI pripravljen za široko paleto scenarijev in panog.

WiFi 7 naslednje generacije vključuje 6 GHz in 4096 QAM, kar zagotavlja do 2,8-kratne ultra hitre hitrosti WiFi. Revolucionarna funkcija Multi-Link Operation (MLO)2 zagotavlja stabilnejšo WiFi povezavo in nižjo zakasnitev, s čimer odpira možnosti neznanega v igranju iger, pretakanju in industrijskem IoT.
Dvojni oddajniki-sprejemniki podpirajo pasove 2,4, 5 in 6 GHz, da omogočijo hitrejši pretok za izboljšanje kakovosti signala in pokrivanje večjih razdalj. Z Q-Antenna je priklop WiFi antene na vaš računalnik zdaj preprost in hiter. Namesto počasnega vrtenja dveh pritrdilnih elementov, dokler se končno ne zaskočita, se samo zaskočita. Manj težav in bolj dosledno delovanje.

€832,87 z ddv

ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI 6E ATX DDR5 AM5 gaming osnovna plošča

ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI 6E ATX DDR5 AM5 gaming osnovna plošča

Z osupljivo hitrostjo PCIe 5.0 in WiFi 6E, močnim hlajenjem iz vgrajenih hladilnikov in napredno zasnovo napajanja, zasnovano za najnovejše procesorje Ryzen, ROG Strix B650E-F pusti svojo konkurenco za seboj.

PCIE® SLOT Q-RELEASE
Fizični gumb odklene varnostni zapah reže PCIe z enim pritiskom, kar močno poenostavi postopek odklopa kartice PCIe z matične plošče, ko je čas za nadgradnjo na novo GPE ali drugo združljivo napravo.

PCIE 5.0
Izkoristite prihodnjo zmogljivost shranjevanja in GPU z režo PCIe 5.0 in dvema režama PCIe 4.0 M.2, vse z robustnimi hladilniki, in režo PCIe 5.0 x16, ki ima režo SafeSlot za večjo vzdrž ljivost in Q-Release za enostavno nadgradnjo.

WIFI 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča na novo razpoložljiv spekter v pasu 6 GHz.
2,5G ETHERNET
Igranje z nizko zakasnitvijo, hitri prenosi datotek in pretakanje videa v visoki ločljivosti so med številnimi prednostmi vgrajenega Etherneta Intel 2,5 Gbps.

€274,41 z ddv

GIGABYTE B760 Gaming X AX LGA1700 (14.gen) DDR5 ATX osnovna plošča

GIGABYTE B760 Gaming X AX LGA1700 (14.gen) DDR5 ATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel Core 14./13./12
 • Neprimerljiva zmogljivost: hibridna 8+1+1 fazna digitalna VRM rešitev
 • Dvokanalni DDR5: 4xDIMM-i, podpora za pomnilniški modul XMP
 • Shramba naslednje generacije: 3xPCIe 4.0 x4 priključki M.2
 • Napredna toplotna zasnova & M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev stabilnosti napajanja VRM in zmogljivosti M.2 SSD
 • EZ-Latach: reža PCIe 4.0x16 s hitro sprostitvijo
 • Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax
 • Razširjena povezljivost: spredaj USB-C 10Gb/s, DP, HDMI
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice

NEPRIMERLJIVA ZMOGLJIVOST
S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno rešitvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje.

IZJEMEN TOPLOTNI DIZAJN
Nezmanjšana zmogljivost matičnih plošč GIGABYTE je zagotovljena z inovativno in optimizirano toplotno zasnovo, ki zagotavlja najboljšo stabilnost CPU-ja, nabora čipov, SSD-ja in nizke temperature pri polni obremenitvi aplikacij in GAMING zmogljivosti.

€174,70 z ddv

GIGABYTE Z790 Gaming X AX LGA1700 (14.gen) DDR5 ATX osnovna plošča

GIGABYTE Z790 Gaming X AX LGA1700 (14.gen) DDR5 ATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel® Core™ 14./13./12 generacije
 • Neprimerljiva zmogljivost: Twin 16*+2+1 Phases Digital VRM Solution
 • Dvokanalni DDR5: 4xDIMM s podporo za pomnilniški modul XMP 3.0
 • Shramba naslednje generacije: 4*PCIe 4.0 x4 priključki M.2
 • Napredna toplotna zasnova & M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev stabilnosti napajanja VRM in zmogljivosti M.2 SSD
 • EZ-Latch Plus: konektorji M.2 s hitro sprostitvijo in zasnovo brez vijakov
 • Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax
 • Razširjena povezljivost: DP, HDMI, sprednji USB-C® 10 Gb/s, zadnji USB-C® 20 Gb/s
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice


NEPRIMERLJIVA ZMOGLJIVOST
S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno rešitvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje.

IZJEMEN TOPLOTNI DIZAJN
Nezmanjšana zmogljivost matičnih plošč GIGABYTE je zagotovljena z inovativno in optimizirano toplotno zasnovo, ki zagotavlja najboljšo stabilnost CPU-ja, nabora čipov, SSD-ja in nizke temperature pri polni obremenitvi aplikacij in GAMING zmogljivosti.

€259,43 z ddv

GIGABYTE Z790 Gaming X LGA1700 (14.gen) DDR5 ATX osnovna plošča

GIGABYTE Z790 Gaming X LGA1700 (14.gen) DDR5 ATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel® Core™ 14./13./12
 • Neprimerljiva zmogljivost: Twin 16+2+1 Phases Digital VRM Solution
 • Dvokanalni DDR5: 4DIMM s podporo za pomnilniški modul XMP 3.0
 • Shramba naslednje generacije: 4*PCIe 4.0 x4 priključki M.2
 • Napredna toplotna zasnova & M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev stabilnosti napajanja VRM in zmogljivosti M.2 SSD
 • EZ-Latch Plus: konektorji M.2 s hitro sprostitvijo in zasnovo brez vijakov
 • Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN
 • Razširjena povezljivost: DP, HDMI, sprednji USB-C® 10 Gb/s, zadnji USB-C® 20 Gb/s
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice


NEPRIMERLJIVA ZMOGLJIVOST
S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno rešitvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje.

IZJEMEN TOPLOTNI DIZAJN
Nezmanjšana zmogljivost matičnih plošč GIGABYTE je zagotovljena z inovativno in optimizirano toplotno zasnovo, ki zagotavlja najboljšo stabilnost CPU-ja, nabora čipov, SSD-ja in nizke temperature pri polni obremenitvi aplikacij in GAMING zmogljivosti.

€237,67 z ddv

GIGABYTE Z790 UD LGA1700 (14.gen) DDR5 ATX osnovna plošča

GIGABYTE Z790 UD LGA1700 (14.gen) DDR5 ATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel® Core™ 14./13./12
 • Neprimerljiva zmogljivost: rešitev dvojnega 16+1+1 digitalnega VRM
 • Dvokanalni DDR5: 4SMD DIMM s podporo za pomnilniški modul XMP 3.0
 • Shramba naslednje generacije: 3*PCIe 4.0 x4 priključki M.2
 • Napredna toplotna zasnova & M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev stabilnosti napajanja VRM in zmogljivosti M.2 SSD
 • EZ-zapah: reža PCIe 5.0 x16 s hitro sprostitvijo in zasnovo brez vijakov
 • Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN
 • Razširjena povezljivost: DP, HDMI, sprednji USB-C® 5Gb/s, zadnji USB-C® 20Gb/s
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice

NEPRIMERLJIVA ZMOGLJIVOST
S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno rešitvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje.

IZJEMEN TOPLOTNI DIZAJN
Nezmanjšana zmogljivost matičnih plošč GIGABYTE je zagotovljena z inovativno in optimizirano toplotno zasnovo, ki zagotavlja najboljšo stabilnost CPU-ja, nabora čipov, SSD-ja in nizke temperature pri polni obremenitvi aplikacij in GAMING zmogljivosti.

€197,99 z ddv

GIGABYTE B760 GAMING X AX LGA1700 DDR5 WiFi ATX osnovna plošča

GIGABYTE B760 GAMING X AX je zmogljiva osnovna plošča srednejga razreda za Intel procesorje, opremljena z Wi-Fi in vsemi novejšimi tehnologijami za spletno povezljivost, 2,5 Gbps mrežno kartico, WiFi, USB-C 10Gb/s...

- Podpira procesorje Intel Core ™ 14./13./12 generacije
- Neprimerljiva zmogljivost: hibridno 8+1+1 fazno digitalno VRM napajanje
- Dvokanalni DDR5: 4xDIMM, podpora za pomnilniški modul XMP
- Shramba naslednje generacije: 3xPCIe 4.0 x4 priključki M.2
- Napredna toplotna zasnova & M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev stabilnosti napajanja VRM in zmogljivosti M.2 SSD
- EZ-zapah: reža PCIe 4.0x16
- Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax
- Razširjena povezljivost: sprednji USB-C 10Gb/s, DP, HDMI
- Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
- Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice

802.11ax Wi-Fi 6E
Najnovejša brezžična rešitev 802.11ax Wi-Fi 6E z novim namenskim pasom 6 GHz omogoča gigabitno brezžično zmogljivost, zagotavlja nemoteno pretakanje videoposnetkov, boljšo izkušnjo pri igranju iger, nekaj prekinjenih povezav in hitrosti do 2,4 Gbps. Poleg tega Bluetooth 5 zagotavlja 4X doseg v primerjavi z BT 4.2 in hitrejši prenos.

Hi-Fi zvok
Vrhunski zvočni kondenzatorji - Matične plošče GIGABYTE uporabljajo vrhunske zvočne kondenzatorje. Ti visokokakovostni kondenzatorji pomagajo pri zagotavljanju visoke ločljivosti in zvestobe zvoka, ki zagotavlja najbolj realistične zvočne učinke za igralce.
Audio Noise Guard - Matične plošče GIGABYTE imajo zaščito pred avdio šumom, ki v bistvu ločuje občutljive analogne avdio komponente plošče od potencialnega hrupa na ravni PCB.

€189,54 z ddv

GIGABYTE B760 Gaming X LGA1700 (14.gen) DDR4 ATX osnovna plošča

GIGABYTE B760 Gaming X LGA1700 (14.gen) DDR4 ATX osnovna plošča

 • Podpira procesorje Intel® Core™ 14./13./12
 • Neprimerljiva zmogljivost: hibridna 8+1+1 fazna digitalna VRM rešitev
 • Dvokanalni DDR4: 4xDIMM-i, podpora za pomnilniški modul XMP
 • Shramba naslednje generacije: 3xPCIe 4.0 x4 priključki M.2
 • Napredna toplotna zasnova in M.2 Thermal Guard: Za zagotovitev stabilnosti napajanja VRM in zmogljivosti M.2 SSD
 • EZ-zapah: reža PCIe 4.0x16 s hitro sprostitvijo
 • Hitra omrežja: 2,5 GbE LAN
 • Razširjena povezljivost: USB-C® 10Gb/s, DP, HDMI
 • Pametni ventilator 6: vključuje več temperaturnih senzorjev, hibridne glave ventilatorjev s funkcijo FAN STOP
 • Q-Flash Plus: Posodobite BIOS brez namestitve procesorja, pomnilnika in grafične kartice

NEPRIMERLJIVA ZMOGLJIVOST
S hitrimi tehnološkimi spremembami GIGABYTE vedno sledi najnovejšim trendom in strankam zagotavlja napredne funkcije in najnovejše tehnologije. Matične plošče GIGABYTE so opremljene z nadgrajeno napajalno rešitvijo, najnovejšimi standardi za shranjevanje in izjemno povezljivostjo, ki omogoča optimizirano zmogljivost za igranje.

IZJEMEN TOPLOTNI DIZAJN
Nezmanjšana zmogljivost matičnih plošč GIGABYTE je zagotovljena z inovativno in optimizirano toplotno zasnovo, ki zagotavlja najboljšo stabilnost CPU-ja, nabora čipov, SSD-ja in nizke temperature pri polni obremenitvi aplikacij in GAMING zmogljivosti.

€167,27 z ddv

ASUS ProArt B760-CREATOR WiFi LGA1700 DDR5 ATX osnovna plošča

ASUS ProArt B760-CREATOR WiFi LGA1700 DDR5 ATX osnovna plošča

ProArt B760-Creator WiFi je izboljšana osnovna plošča, zasnovana za delovne obremenitve ustvarjanja vsebine, kot so virtualna produkcija, 3D upodabljanje in 4K/8K urejanje videa. Sprosti zmogljivost procesorjev Intel® Core™ 13. in 12. generacije z robustno zasnovo napajanja in hlajenja. Obsežna povezljivost pa vključuje tri reže M.2, WiFi 6, 2,5 Gb in 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C s 60 W napajanjem in priključkom Thunderbolt™ 4.

Celovita povezljivost
PCIe 5.0 za grafične kartice

Procesorji Intel 13. generacije ponujajo podporo za PCIe 5.0, ki ponuja dvakrat večjo hitrost prenosa podatkov kot PCIe 4.0, zaradi česar je dovolj robusten za obvladovanje novih podatkovno zahtevnih nalog. PCIe 5.0 prinaša tudi druge prednosti, kot so izboljšana celovitost signala, nazaj združljivi priključki CEM za dodatne kartice in združljivost s prejšnjimi različicami PCIe.

Priključek na sprednji plošči USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® s Quick Charge 4+
USB 3.2 Gen 2x2 pospešuje prenos podatkov s hitrostjo do 20 Gbps. Tehnologija Quick Charge 4+, lahko hitro napolni vaš zaslon, tablični računalnik ali mobilni telefon do 60 vatov z uporabo napajalnega kabla PCIe, priključenega na bližnji 6-pin priključek.

Dvojni Ethernet
2,5 Gb in 1 Gb Ethernet vrata zagotavljajo hitre prenose podatkov hkrati za dostop do interneta in lokalno omrežno shranjevanje (NAS), kar omogoča izboljšano organizacijo podatkov in varnost.

Intel® WiFi 6 AX201
Modul Intel® WiFi 6 AX201 je združljiv s standardom 802.11ax in dvigne teoretično največjo pasovno širino do neverjetnih 2,4 Gbps.?

€226,15 z ddv

ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO WIFI LGA1700 DDR5 RGB gaming ATX osnovna plošča

ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO WIFI LGA1700 DDR5 RGB gaming ATX osnovna plošča

Okrepljen in pripravljen z večjo močjo, robustnim hlajenjem in prilagodljivim I/O za nadgradnjo opreme. ROG Maximus Z790 Hero vam daje vse to na razpolago skupaj z arsenalom funkcij in orodij, s katerimi resnično ustvarite ustvarjalca osebnih računalnikov, overclockerja in igralskega junaka v sebi.

AI OVERCLOCKING
Uglaševanje je zdaj hitrejše in pametnejše kot kdaj koli prej. ASUS AI Overclocking profilira CPU in hlajenje, da predvidi optimalno konfiguracijo in potisne sistem do njegovih meja. Predvidene vrednosti se lahko vključijo samodejno ali uporabijo kot izhodišče za nadaljnje eksperimentiranje.

WIFI 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča prednosti na novo razpoložljivega spektra 6 GHz, da zagotovi do sedem kanalov 160 MHz za ultra hitro prepustnost in boljšo zmogljivost v zasedenih brezž ičnih okoljih.

2,5G ETHERNET
Igranje z nizko zakasnitvijo, hitri prenosi datotek in pretakanje videa v visoki ločljivosti so med številnimi prednostmi vgrajenega Intel® 2,5 Gbps Ethernet.

€589,67 z ddv

ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI AM5 DDR5 RGB gaming ATX osnovna plošča

ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI AM5 DDR5 RGB gaming ATX osnovna plošča

ROG Strix B650-A Gaming WiFi je opremljen z visoko zmogljivostjo v paketu novega videza. Robustno napajanje, zasnovano za delovanje najnovejših procesorjev AMD Ryzen serije 7000, je hlajeno z velikimi kovinskimi hladilniki, ki izstopajo na črnem tiskanem vezju. Reža PCIe 5.0 M.2, hitra podpora za pomnilnik DDR5 in najnovejše omrežje WiFi 6E poudarijo futurističen nabor funkcij.

PCIE SLOT Q-RELEASE
Fizični gumb odklene varnostni zapah prve reže PCIe s preprostim pritiskom, kar močno poenostavi postopek odstranjevanja kartice PCIe z matične plošče, ko je čas za nadgradnjo na novo GPE ali dodatno kartico.

VODILNA POVEZLJIVOST
ROG Strix B650-A zagotavlja povezljivost naslednje generacije za ultra hitre prenose podatkov in mreženje z nizko zakasnitvijo.
WIFI 6E
Vgrajena tehnologija WiFi 6E izkorišča prednosti na novo razpoložljivega spektra 6 GHz, da zagotovi do sedem kanalov 160 MHz za ultra hitro prepustnost in boljšo zmogljivost v gostih brezžič nih okoljih.
Intel 2.5G Ethernet
Igranje z nizko zakasnitvijo, hitri prenosi datotek in pretakanje videa v visoki ločljivosti so med številnimi prednostmi vgrajenega Intel 2,5 Gbps Ethernet.

€244,07 z ddv

ASUS TUF GAMING Z790-BTF WIFI LGA1700 DDR5 RGB gaming ATX osnovna plošča

ASUS TUF GAMING Z790-BTF WIFI LGA1700 (14./13.gen) DDR5 RGB gaming ATX osnovna plošča

TUF GAMING Z790-BTF WIFI zajema vse bistvene elemente najnovejših procesorjev Intel® in jih združuje s funkcijami, pripravljenimi za igre, in dokazano vzdržljivostjo. "BTF" pomeni "Back To (the) Future" za novo dobo za vse računalniške DIY igralce; napredna serija BTF ne skriva le vseh svojih konektorjev na spodnji strani matične plošče, ampak tudi zagotavlja do 600 vatov za grafične kartice BTF prek reže za visoko zmogljivo grafično kartico, za čisto upravljanje kablov in minimalističen videz zgradbe.

OPOZORILO: Plošča je zaradi postavitve konektorjev kompatibilna samo z ustreznimi BTF ohišji!

 

ENOSTAVEN DIY za osebni računalnik
Linija TUF GAMING BTF omogoča preprosto upravljanje kablov in nastavitev za graditelje vseh ravni. Ekosistem ASUS BTF Alliance potrjuje združljivost, medtem ko Armory Crate prikazuje informacije o strojni opremi in omogoča enostavno prilagajanje Fan Xpert 4, dvosmernega odpravljanja šumov z umetno inteligenco, možnosti RGB in perifernih nastavitev. Ta platforma ima intuitivna orodja za izdelavo in optimizacijo sanjskih naprav.

Optimizirano upravljanje kablov
Zasnova s skritim konektorjem je lahko idealna za začetnike, saj omogoča lažje upravljanje kablov in izboljša videz zgradbe s predstavitvijo urejene in čiste notranjosti.

€356,71 z ddv