Čitalci Poslovni

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

Optični čitalnik EPSON WF DS-410

Optični bralnik WorkForce DS-410 nudi izjemne storilnostne funkcije po ugodni ceni. Zaradi tega je primeren za pisarne, ki iščejo poslovni optični bralnik s priloženimi funkcijami, in za oddelke IT, ki želijo vložiti v trpežne, vsestranske namizne optične bralnike.
€366,52 z ddv

Optični čitalnik EPSON WF DS-50000

Ta naprava je izdelana posebej za obdelavo individualnih dokumentov in je idealna za uporabnike s posebnimi potrebami glede zajema, kot so na primer optično branje vezanih in debelih ali občutljivih dokumentov.
€1915,06 z ddv

Optični čitalnik EPSON WF DS-50000N

Ta optični bralnik z vsemi njegovimi lastnostmi lahko s pomočjo vgrajene plošče omrežnega vmesnika skupaj uporablja več uporabnikov.V kombinaciji z rešitvami Document Capture Pro plošča omrežnega vmesnika omogoča, da uporabniki izkoristijo lastnosti tipke za zagon optičnega branja.
€2232,61 z ddv

Optični čitalnik EPSON WF DS-5500N

Z vgrajenim vmesnikom za povezovanje v omrežje Network Interface Panel lahko ta optični bralnik in njegove funkcije hkrati uporablja več uporabnikov. Bralnik omogoča »optično branje v e-pošto« ali »optično branje v Microsoft SharePoint®«*WorkForce DS-5500N je preprosto vključiti v vertikalne aplikacije, saj podpira gonilnike TWAIN, ISIS in WIA ter priključke za program Capture Pro.
€1049,04 z ddv

Optični čitalnik EPSON Workforce DS-1630

Epson DS-1630 je vsestranski in hiter optični bralnik z najmanjšim ohišjem v svojem razredu in izjemno hitrim samodejnim podajalnikom dokumentov za večjo storilnost. S pomočjo programske opreme Document capture PRO lahko nastavitve skeniranja prilagodite svojim željam in potrebam.
€318,55 z ddv

Prenosni optični čitalnik EPSON WF DS-360W

Ta prenosni optični bralnik z vgrajeno baterijo in brezžično povezljivostjo omogoča optično branje od koder koli. Optični bralnik DS-360W s svojo lahko in kompaktno zasnovo poenostavlja hitro in učinkovito optično branje dokumentov, ko ste na poti. Na poti ga lahko celo polnite prek kabla USB. Ker ponuja največjo hitrost na tržišču, 25 strani na minuto1, je spopadanje s papirologijo povsem enostavno.
€338,15 z ddv