Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Vodno CPU

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 (MLW-D24M-A20PW-R1) 120mm vodno hlajenje

COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 vodno hlajenje je optimizirano za nizko raven hrupa in veliko zmogljivost. Radiator z nizkim uporom po meri omogoča višji pretok, učinkovitost izmenjave toplote in zagotavlja neprimerljive zmogljivosti hlajenja.

 • Ekskluzivna tehnologija - Cooler Master nadzoruje kakovost in temelji na desetletjih inovacij 100 % lastnega dizajna in proizvodje.
 • Dvojna razpršitev - Nizkoprofilna dvokomorna črpalka prinaša občutne preskoke glede zmogljivosti zadnje generacije.
 • Oblikovanje ventilatorjev - 120 mm ventilatorja Air Balance z zmanjšanimi vibracijami.
 • Tiho delovanje - Trdna konstrukcija ohranja vibracije in ropotanje na skoraj neslišne ravni.
 • Twist and Play - Vzemi izvijač in vodno hlajenje je nameščeno v petih minutah.
 • Vodno hlajenje je pripravljeno na procesor Ryzen Threadripper (kit za namestitev ni priložen)

€74,90 z ddv €67,37 z ddv

COOLER MASTER MASTERLIQUID MAKER 240 (MLZ-N24L-C20PC-R1) 120mm RGB vodno hlajenje

Cooler Master MASTERLIQUID MAKER 240 je komplet za hlajenje procesorja, ki združuje visoko zmogljivost ter tiho delovanje z razširljivo zasnovo, ki uporabnikom omogoča prilagodljivost individualnim potrebam. Vključuje čisti bakreni procesorski hladilnik z dvema 120-milimetrskima ventilatorjema MasterFan Pro RGB, ki vsebuje inovativno tehnologijo negativnega hrupa in ultra tiho črpalko, ki omogoča najboljše hlajenje v tišini. Uporabniku omogoča fleksibilnost pri gradnji in možnost prihodnje nadgradnje, hkrati pa je videti čudovito s svojimi RGB svetlobnimi učinki.

ČRPALKA VISOKE ZMOGLJIVOSTI
Visokozmogljiva trifazna PWM vodna črpalka / rezervoar prihaja z ekskluzivnim lastno oblikovalnim rotorjem za bolj zmogljivo delovanje.

VODNI BLOK
Ustvari močan pritisk tekočine in usmerjanje tekočine za odstranjevanje vročih točk v hladilniku.

RADIATOR VISOKE ZMOGLJIVOSTI
Bakren radiator s kompaktno velikostjo, ki ustreza večini primerov, hkrati pa zagotavlja najboljše zmogljivosti v svojem razredu.

Vrhunska hladilna tekočina je ustvarjena z učinkovito protikorozijsko raztopino za zaščito hladilnega sistema in izboljšanje prenosa toplote za zagotavljanje najboljših lastnosti hlajenja.

RGB osvetlitev z vključenim RGB krmilnikom
Kompaktni RGB LED krmilnik, ki vam omogoča enostavno prilagoditev RGB naprav brez potrebe po RGB matični plošči ali programski opremi. Barvno osvetljen računalnik, ki ste si ga vedno želeli, imate lahko samo s pritiskom na gumb.

€462,00 z ddv €415,67 z ddv

COOLER MASTER MasterLiquid ML120L RGB LED vodno hlajenje za procesor

Vodno hlajenje za procesor Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB ponuja tišino, zmogljivost in RGB osvetlitev. Vse v enem. Optimizirano je za tiho delovanje in zmogljivost ter enostavno namestitev tudi za neizkušene sestavljalce. Sedaj je MasterLiquid serija oplemenitena še z RGB osvetlitvijo za vse, ki želijo atraktivne svetlobne efekte v svojem ohišju.

RGB osvetlitev
S Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB je sinhroniziranje osvetlitve lažje kot kadarkoli. Prihaja z MF120R RGB ventilatorjem, vodno črpalko, prav tako z RGB osvetlitvijo, ter kontrolerjem, preko katerega lahko vse nadzorujete in sinhronizirate.

Dvojen dizajn črpalke izolira segreto hladilno tekočino za najboljše rezultate hlajenja. Posebna oblika radiatorja omogoča hitrejši pretok in boljšo učinkovitost izmenjave toplote.

Air Balance ventilatorji
Poleg odličnega razmerja med pretokom zraka in zračnega pritiska za potiskanje zraka preko reber in ven iz ohišja MF120R RGB ventilator ponuja tihe nastavke za zmanjševanje kliketanja in vibracij.

- FEP cevi za trpežnost in fleksibilnost
- kontroler omogoča izbiro med 6 prednastavljenimi efekti, možnost spreminjanja barv glede na efekt in nastavljanje svetlosti
- enostavna namestitev na tako Intel kot AMD platforme, z vsem kar potrebujete že v škatli

€74,90 z ddv €67,37 z ddv

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120R RGB (MLX-D12M-A20PC-R1) 120mm vodno hlajenje

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120R RGB vodno hlajenje

Nizkoprofilna dvojna komora
Konstrukcija iz PPS (polifenilen sulfid) in steklenih vlaken je odporna na široko paleto kemikalij, nanjo pa ne vpliva vlaga ali potopitev v vodo. Črpalka je lahka in nepropustna za oksidacijo in korozijo.

Radiator z nizkim uporom po meri omogoča višji pretok, učinkovitost izmenjave toplote in zagotavlja neprimerljive zmožnosti hlajenja.

MasterFan MF120R ARGB ventilator ponuja posebno rešitev za hlajenje zraka, ki je idealna za povečanje zračnega tlaka za tekoče hlajenje. RGB osvetlitev lahko popolnoma prilagodite vašemu računalniku.

€132,20 z ddv €112,52 z ddv

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 RGB LED vodno hlajenje za procesor

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 RGB LED vodno hlajenje za procesor ima:

 • Dvokomorna črpalka nove generacije
 • Povečana površina na radiatorju
 • Nov SickleFlow 120 RGB
 • Ojačano tesnjenje za preprečevanje uhajanja

Izboljšana kakovost in izvedba
Nova zasnova črpalke je nadgranjena z novimi notranjimi komponentami za izboljšano odpornost proti obrabi za daljše delovanje. Za preprečevanje puščanja so uporabili posebaj formulirano industrijsko stopnjo EPDM ter s tem ojačali tesnjenje.

Nova črpalka 3. generacije dvojne komore
Tišje hlajenje z izboljšano zasnovo notranjega rotorja in ohišja, in izboljšana zmogljivost in učinkovitost hlajenja z znižano ravnjo hrupa.Večja površina boljše odvajanje toplote
Z več kot 20% povečanjem površine radiatorja se izboljša učinek hlajenja.Nov SICKLEFLOW 120 RGB

Popolnoma nov SickleFlow 120 RGB z novimi optimiziranimi rezili ventilatorja Air Balance ter inovativnim puščnim ležajem in bolj trpežnim okvirjem ventilatorjev, kjer bo hlajenje tišje.

Full RGB ILLUMINATION
Izkusite najbolj barvit način hlajenja z RGB pripravljeno črpalko in ventilatorji, ki so združljivi s programsko opremo in certificirani.

€89,20 z ddv €80,27 z ddv

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240P MIRAGE (MLY-D24M-A20PA-R1) 120mm vodno hlajenje

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240P MIRAGE vodno hlajenje ima transparenten pokrov črpalke, ki omogoča pogled na delovanje črpalke. Radiator z nizkim uporom po meri omogoča višji pretok, učinkovitost izmenjave toplote in zagotavlja neprimerljive zmožnosti hlajenja. FEP cev je trpežna in hkrati prilagodljiva ter ima na zunanji strani ovoj, kar daje cevi premium videz.

EKSKLUZIVNI KVADRATNI VENTILATOR
Zunanji obroč, ki povezuje lopatice ventilatorja, zmanjša popačenje ventilatorja in izboljša stabilnost vrtenja ventilatorja.

€183,90 z ddv €165,41 z ddv

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240R RGB (MLX-D24M-A20PC-R1) 120mm vodno hlajenje

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240R RGB vodno hlajenje

Nizkoprofilna dvojna komora
Konstrukcija iz PPS (polifenilen sulfid) in steklenih vlaken je odporna na široko paleto kemikalij, nanjo pa ne vpliva vlaga ali potopitev v vodo. Črpalka je lahka in nepropustna za oksidacijo in korozijo.

Radiator z nizkim uporom po meri omogoča višji pretok, učinkovitost izmenjave toplote in zagotavlja neprimerljive zmožnosti hlajenja.

MasterFan MF120R ARGB ponuja posebno rešitev za hlajenje zraka, ki je idealna za povečanje zračnega tlaka za tekoče hlajenje. RGB osvetlitev lahko popolnoma prilagodite vašemu računalniku.

€140,80 z ddv €131,87 z ddv

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML360P SILVER EDITION (MLY-D36M-A18PA-R1) 120mm vodno hlajenje

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML360P SILVER EDITION vodno hlajenje uporablja dvokomorno črpalko z nizkim profilom, kar povečuje učinkovitost in ima večjo vzdržljivost v primerjavi z enokomornimi č rpalkami. 360 mm aluminijasti radiator bo odstranil odvečno toploto s procesorja in se z največjo učinkovitostjo ohladil. FEP cev je trpežna in hkrati prilagodljiva ter ima na zunanji strani ovoj, kar daje cevi premium videz. Vodno hlajenje ima na voljo tri 120 mm ventilatorje, združene v eno integrirano enoto za hitro in enostavno namestitev.

RGB LED osvetlitev
MASTERLIQUID ML360P SILVER EDITION nudi naslovljivo zasnovo RGB LED osvetlitve na črpalki in ventilatorjih, ki je certificirana za sinhronizacijo s programsko opremo RGB matičnih plošč ali jo nadzorujete preko krmilnika.

€246,90 z ddv €209,27 z ddv

COOLER MASTER RL-TR4B-MLLS-R1 TR4 adapter za MasterLiquid vodne hladilnike

Pritrdilni sistem, ki omogoča pritrditev Cooler Master vodnih procesorskih hladilnikov serije MasterLiquid na novo AMD podnožje TR4 za AMD Ryzen ThreadRipper procesorje.

Namenjen za vodna hlajenja Cooler Master:
MasterLiquid 120
MasterLiquid 240
MasterLiquid Lite 120
MasterLiquid Lite 240
MasterLiquid ML120L RGB
MasterLiquid ML240L RGB

€9,00 z ddv €8,03 z ddv

NZXT Kraken X73 360mm RGB (RL-KRX73-01) vodno hlajenje

NZXT Kraken x73 vodno hlajenje je visoko zmogljivo, z dvema ločenima usmerjenima RGB kanaloma in najnaprednejšim krmiljenjem. S CAM programskim vmesnikom lahko uporabniki natančno prilagodijo nastavitve za optimalno zmogljivost, celo med najbolj intenzivnim igranjem. Vse, vključno s črpalko, radiatorjem in ventilatorji je bilo ponovno načrtovano, da prinaša najboljšo izkušnjo v svetu vodnega hlajenja.

VEČJI IN SVETLEJŠI LED OBROČ
Uživajte v 10% večjem LED obroču, ki omogoča živahnejši RGB.


BOLJŠI NADZOR
CAM ima izpopolnjene kontrole uporabnikom z prijaznim vmesnikom, z boljšo sinhronizacijo za osvetlitev na vseh napravah NZXT RGB.

NEVERJETNA ZMOGLJIVOST
Ventilatorje Aer P radiatorja odlikuje okamenjen vnos dinamičnega ležaja tekočine, ki je zasnovan za tiho delovanje, vzdržljivost in zmogljivo hlajenje.

ENOSTAVNA VGRADNJA
Prilagodite si sami usmeritev glave črpalke* (*lahko jo rotirate za 30° za manjšanje motenj pri drugih komponentah), da ustreza potrebam matične plošče, ne da bi to vplivalo na smer logotipa.

€232,60 z ddv €209,27 z ddv

NZXT Kraken Z63 280mm LCD zaslon (RL-KRZ63-01) vodno hlajenje

NZXT Kraken Z63 vodno hlajenje vam omogoča personalizacijo vodnega hlajenja kot še nikoli doslej. S pomočjo edinstvenega programskega vmesnika CAM lahko naredite več kot preprosto nastavitev; zdaj lahko prikažete svoje najljubše animirane gif ali informacije o sistemu CAM, kar omogoča popolno prilagoditev.

S svetlim 2,36-palčnim LCD zaslonom, ki lahko prikazuje 24-bitno barvo, lahko zdaj popolnoma prilagodite videz vodnega hlajenja. Ne glede na to, ali gre za zabavne gif ali CAM podatke, lahko uporabite svoj Kraken, da se izrazite na vznemirljiv nov način.

Z elegantno, uporabniško prijazno programsko opremo CAM boste vi mojster vašega računalnika. Z intuitivnimi kontrolniki, ki jih je enostavno uporabljati, lahko z lahkoto upravljate delovanje in izgled vodnega hlajenja.

Vključeni Aer P ventilatorji so zasnovani za popolno hlajenje s tekočino. Z ohlapnim dovodom in tekočimi dinamičnimi ležaji zagotavljajo tiho delovanje, dolgoročno zanesljivost in zmogljivo hlajenje.

Fine najlonske mrežaste rokave krepijo gumijasto cev, kar zagotavlja trajnost in zaščito pred nepravilnim ravnanjem. S popolnoma programiranim zaslonom lahko črpalko zasučete*, da ustreza potrebam matične ploš če, ne da bi to vplivalo na smer logotipa ali slike.

* Usmerjenost zaslona lahko v CAM nastavite od privzete do -90 °.

€289,90 z ddv €260,87 z ddv

NZXT Kraken Z73 360mm RGB (RL-KRZ73-01) vodno hlajenje

NZXT Kraken Z73 vodno hlajenje je visoko zmogljivo, z dvema ločenima usmerjenima RGB kanaloma in najnaprednejšim krmiljenjem. S CAM programskim vmesnikom lahko uporabniki natančno prilagodijo nastavitve za optimalno zmogljivost, celo med najbolj intenzivnim igranjem. Vse, vključno s črpalko, radiatorjem in ventilatorji je bilo ponovno načrtovano, da prinaša najboljšo izkušnjo v svetu vodnega hlajenja. Novi svetli 2,36" LCD zaslon, ki prikazuje 24-bitne barve, lahko zdaj popolnoma prilagodite videz CPU hladilnika s prilagojenimi gif slikami ali podatki CAM.


BOLJŠI NADZOR
CAM ima izpopolnjene kontrole uporabnikom z prijaznim vmesnikom, z boljšo sinhronizacijo za osvetlitev na vseh napravah NZXT RGB.

NEVERJETNA ZMOGLJIVOST
Ventilatorje Aer P radiatorja odlikuje okamenjen vnos dinamičnega ležaja tekočine, ki je zasnovan za tiho delovanje, vzdržljivost in zmogljivo hlajenje.

ENOSTAVNA VGRADNJA
Prilagodite si sami usmeritev zaslona* (*lahko ga nastavite v CAM od privzetega položaja do 90°), da ustreza potrebam matične plošče, ne da bi to vplivalo na smer logotipa.

€318,60 z ddv €299,57 z ddv

COOLER MASTER MasterLiquid ML360R RGB LED vodno hlajenje za procesor

COOLER MASTER MasterLiquid ML360R RGB hladilnik ponuja tišino, zmogljivost in osvetlitev. Vse v enem. Optimizirano je za tiho delovanje in zmogljivost ter enostavno namestitev tudi za neizkušene sestavljalce. Sedaj je MasterLiquid serija oplemenitena še z RGB osvetlitvijo za vse, ki želijo atraktivne svetlobne efekte v svojem ohišju.

RGB osvetlitev
S Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB je sinhroniziranje osvetlitve lažje kot kadarkoli. Prihaja z dvema MF120R RGB ventilatorjema, vodno črpalko, prav tako z RGB osvetlitvijo, ter kontrolerjem, preko katerega lahko vse nadzorujete in sinhronizirate.

Dvojni dizajn črpalke izolira segreto hladilno tekočino za najboljše rezultate hlajenja. Posebna oblika radiatorja omogoča hitrejši pretok in boljšo učinkovitost izmenjave toplote.

Air Balance ventilatorji
Poleg odličnega razmerja med pretokom zraka in zračnega pritiska za potiskanje zraka preko reber in ven iz ohišja, MF120R RGB ventilator ponuja tihe nastavke za zmanjševanje kliketanja in vibracij.

 • FEP cevi za trpežnost in fleksibilnost
 • enostavna namestitev na Intel in AMD platforme, vse kar potrebujete je v škatli
€168,10 z ddv €151,22 z ddv

NZXT Kraken M22 12cm RGB (RL-KRM22-01) vodno hlajenje

NZXT Kraken M22 vodno hlajenje je visoko zmogljivo, z dvema ločenima usmerjenima RGB kanaloma in najnaprednejšim krmiljenjem. S CAM programskim vmesnikom lahko uporabniki natančno prilagodijo nastavitve za optimalno zmogljivost, celo med najbolj intenzivnim igranjem. Vse, vključno s črpalko, radiatorjem in ventilatorji je bilo ponovno načrtovano, da prinaša najboljšo izkušnjo v svetu vodnega hlajenja.

€89,20 z ddv €86,72 z ddv

BE QUIET! PURE LOOP (BW007) 280mm vodno hlajenje

BE QUIET! PURE LOOP (BW007) 280mm je nova impresivno visoko zmogljiva in tiha enota All-in-One vodno hlajenje BE QUIET!

 • Izjemno visoka zmogljivost hlajenja
 • dvojno ločena črpalka za tiho delovanje in minimalne vibracije
 • 2x ventilatorja Pure Wings 2 140 mm PWM vkombinirana za tiho delovanje z visokim zračnim tlakom
 • bela osvetlitev LED, popolnoma črna oblika in aluminijast videz za nepogrešljiv in eleganten videz
 • preprosto dostopna vrata za polnjenje in priložena steklenica s hladilno tekočino zagotavljajo dolgo življenjsko dobo
 • prilagodljive cevi z rokavi in priročna pritrditev zagotavljajo enostavno rokovanje
 • nikelj prevlečena hladilna plošča omogoča optimalno uporabo termične spojine tekoče kovine

Visoka zmogljivost hlajenja
Zanesljiva hladilna moč za zahtevne aplikacije
S Pure Loop je mogoče tudi najzahtevnejše aplikacije zanesljivo uporabljati. Izjemna hladilna moč zagotavlja nizke temperature tudi v obdobjih največje zmogljivosti CPU.

Dvojno odprta črpalka
Gladko in tiho delovanje
Zahvaljujoč učinkovitemu dušenju črpalka povzroča le minimalen hrup in vibracije. To je ključ za zagotovitev tihega delovanja z BEQUIET!

PURE WINGS 2 ventilator
Izjemna zanesljivost in zmanjšana turbulenca
Ventilator Pure Wings 2 140 mm zagotavlja zelo tiho delovanje in visoko zmogljivost hlajenja. Njegovih devet lopatic ventilatorjev, optimiziranih za zračni tok, naredi Pure Wings 2 idealen ventilator za aluminijasti radiator Pure Loop.Enostavno polnjenje
PURE LOOP vodno hlajenje ima priloženo steklenico s dodatno hladilno tekočino, ki bo zagotovila doljšo življenjsko dobo.

Nepogrešljiv in eleganten videz
Popolnoma črna oblika v kombinaciji z belo osvetlitvijo LED omogoča eleganten videz. To še poudarja hladilni blok v aluminijastem slogu, ki Pure Loop-u zagotavlja dober videz v katerem koli sistemu.

€122,20 z ddv €108,28 z ddv

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L V2 RGB LED vodno hlajenje za procesor

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L V2 RGB LED vodno hlajenje za procesor ima:

 • Dvokomorna črpalka nove generacije
 • Povečana površina na radiatorju
 • Novi SickleFlow 120 RGB
 • Ojačano tesnjenje za preprečevanje uhajanja

Izboljšana kakovost in izvedba
Nova zasnova črpalke je nadgranjena z novimi notranjimi komponentami za izboljšano odpornost proti obrabi za daljše delovanje. Za preprečevanje puščanja so uporabili posebaj formulirano industrijsko stopnjo EPDM ter s tem ojačali tesnjenje.

Nova črpalka 3. generacije dvojne komore
Tišje hlajenje z izboljšano zasnovo notranjega rotorja in ohišja, in izboljšana zmogljivost in učinkovitost hlajenja z znižano ravnjo hrupa.Večja površina boljše odvajanje toplote
Z več kot 20% povečanjem površine radiatorja se izboljša učinek hlajenja.Novi SICKLEFLOW 120 RGB

Optimiziran pretok zraka z inovativno "riffle bearing" obliko pripomore k bolj trpežni zasnovi in tišjemu hlajenju.

Full RGB ILLUMINATION
Izkusite najbolj barvit način hlajenja z RGB pripravljeno črpalko in ventilatorji, ki so združljivi s programsko opremo in certificirani.

€76,90 z ddv €67,37 z ddv

COOLER MASTERMASTERLIQUID LITE 120 LED vodno hlajenje za procesor

COOLER MASTERLIQUID LITE 120 LED vodno hlajenje za procesor je enostaveno, zanesljivo in tiho all-in-one vodno hlajenje za sisteme Intel in AMD. Vodno hlajenje COOLER MASTERLIQUID ima edinstveno nizkoprofilno dvokomorno črpalko katera ima črpalko z nizkimi vibracijami, ki omogoča hladno in tiho delovanje. Z robustno in izjemno debelo cevjo FEP, ima hladilnik odpornost proti pregibu, da zagotovi poln pretok tekočine in odpravlja morebitno izhlapevanje. Poleg robustne cevi pa ima hladilnik še IC 120-milimetrski ventilator AIR Balance, ki gladi delovanje ventilatorja, kar zmanjšuje klike in vibracije ventilatorja.
€62,20 z ddv €54,47 z ddv

INTER-TECH ALSEYE H360- 360 mm AiO vodno hlajenje

INTER-TECH ALSEYE H360- 360 mm AiO vodno hlajenje iz serije ALSEYE HALO navdušuje s svojo kompaktno zasnovo. Zahvaljujoč hladilni plošči iz bakra in radiatorju iz čistega aluminija vodno hlajenje zagotavlja zanesljivo odvajanje proizvedene toplote.
Trije 120-milimetrski ventilatorji s PWM zagotavljajo zanesljivo odvajanje toplote pri hitrosti do 2000 vrt/ min in svetijo tudi v bogatih barvah RGB.

Črpalka z visokokakovostnim keramičnim ležajem, je prav tako osvetljena z RGB, kakovostne, vrtljive FEP cevi z dolžino 300 mm zagotavljajo varno, zanesljivo in dolgotrajno delovanje.

*

*Slika je simbolična!!

€88,60 z ddv €88,67 z ddv