Tipkovnica TRACER GAMEZONE Brawler Gaming

Kompaktna tipkovnica Gamezone Brawler je posebej oblikovana za brezhibno igranje FPS iger z eno roko. Opremljena je z vzdržljivimi tipkami, naslonom za zapestje in atraktivno RGB LED osvetlitvijo
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA46381
€22,90 z ddv

Tipkovnica Tracer Brawler je zanimiva za igralce, ki iščejo kompaktno igralno tipkovnico za upravljanje z eno roko. Naprava spada v priljubljeno linijo Gamezone, ustvarjeno posebej za igralce, ki cenijo kombinacijo najvišje kakovosti in naprednih funkcij igralnih naprav.

• Dizajnerska osvetlitev RGB.
• 6 večpredstavnostnih tipk.
• Membranska stikala
• Dolg priključni kabel USB

Ta majhna tipkovnica je kot nalašč za najbolj priljubljene igre FPS, kot sta Doom ali Counter Strike, ustrezala bo zahtevam tako začetnikom kot naprednejšim igralcem.

RGB osvetlitev in 100% udobje uporabe:
Opremljena z izrazito RGB osvetlitvijo ozadja, bo tipkovnica popestrila vsako nočno igranje. Tipkovnica uporabniku omogoča izbiro med tremi načini osvetlitve ozadja. Ergonomska oblika in ustrezna podpora zapestju zagotavljata udobje in udobje tudi med dolgimi igrami.

Večpredstavnostne tipke:
Tipkovnica Tracer ima 6 večpredstavnostnih tipk, ki omogočajo hitro prilagajanje osvetlitve ozadja z uporabo treh razpoložljivih načinov, zvoka in še več.

Membranska stikala = večja vzdržljivost:
Ta model ima visokokakovostna membranska stikala, ki zagotavljajo življenjsko dobo do 20 milijonov klikov. Z igralno tipkovnico, izdelano iz trpežnih materialov, boste lahko več ur uživali v svoji najljubši igri. Hitri pritiski tipk zagotavljajo takojšen odziv igre.

Vsestranskost in hitrost povezave USB:
Igralna tipkovnica Tracer Brawler ima 1,4 m dolg kabel USB in tehnologijo plug & play, tako da jo lahko s povezavo USB hitro povežete s katerim koli osebnim računalnikom ali prenosnikom.

 

Dolžina žice: 1,4m
Število večpredstavnostnih gumbov: 6
Mehanizem: Membrana
Tip tipkovnice: ergonomsko
Način osvetlitve ozadja: 3
Zapestna blazinica: Da
Serija: GameZone