Podloga za miško Razer Gigantus V2 Large

Blagovna znamka: Razer
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: PADRAZ069
€21,29 z ddv

Lastnosti

  • Gladka mikro-teksturirana površina iz blaga
  • Optimizirana za vse senzorje mišk
  • Nudi izjemno natančnost in odzivnost pri pomikanju
  • 3 mm gumijasta pena poskrbi, da je podloga ravna tudi pri ne povsem idealnih površinah
  • Pena služi tudi kot udoben naslon za roko
  • Spodnja stran podloge preprečuje drsenje tudi ob intenzivni uporabi
Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

ASUS ZenDrive U9M Ultra Slim (90DD02A2-M29000) srebrn zunanji DVD zapisovalnik

ASUS ZenDrive U9M Ultra Slim (90DD02A2-M29000) je izjemno tanek prenosni 8-kratni zapisovalnik DVD-jev s podporo za M-DISC za varnostno kopiranje podatkov, ki je združljiv z USB Type-C in Type-A za Windows in Mac OS. Paket vsebuje dva kabla za vmesnika USB Type-C in Type-A. M-DISC vam ponuja arhivsko kakovostno shrambo za zaščito vaših dragocenih fotografij, video posnetkov in podatkov za več let nazaj. Zunanji DVD zapisovalnik je združljiv s sistemoma Windows in Mac OS
Nero BackItUp omogoča enostavno in celovito varnost kopiranja fotografij, video posnetkov in osebnih podatkov (OS Windows).
Šifriranje diska v najvišjih varnostnih standardih z nadzorom gesla in funkcijo kodiranega imena datotek (Windows OS).

Ultra-thin in kot nalašč za ZenBook
ASUS ZenDrive U9M je Ultra-thin zunanji zapisovalnik DVD-jev, ki podpira vmesnika USB Type-C in Type-A, ponuja tudi dva kabla za prenos podatkov z njegovim prefinjenim zen-inspired dizajnom.

ASUS ZenDrive U9M ponuja združljivost z dvojnim vmesnikom USB Type-C in Type-A, ki podpirata različne prenosnike, vključno s PC-ji in MAC računalniki. Reverzibilni Type-C za kakršno koli udobje povezljivosti omogoča izjemno hiter prenos podatkov iz združljivih naprav.

Shranite svoje dragocene spomine za več kot 1000 let
ASUS ZenDriveU9M podpira M-DISC, arhivistično kvalitetno shranjevanje namenjeno, da pomaga uporabniku zaščititi najbolj dragocene spomine kot so fotografije, video posnetki.

Najbolj robustna rešitev za varnostno kopiranje
ASUS ZenDrive U9M ponuja celovito in enostavno uporabo varnostnih kopij. Intuitivna programska oprema CyberLink Power2Go 8 in PowerBackup, ki je v paketu, poenostavlja postopek zapisovanja diskov in ponuja izbirno šifrirno funkcijo za zaščito vaših zasebnih datotek ter dodatno samodejno arhiviranje podatkov. Na voljo je tudi z brezžičnim varnostnim kopiranjem iz naprave Android v računalnik, ki ga izvaja aplikacija Nero BackItUp.

€36,94 z ddv

KINGSTON Fury Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe (SFYRS/1000G) SSD

KINGSTON Fury Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe (SFYRS/1000G) SSD

Za igralce iger, navdušence in zmogljive uporabnike
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD zagotavlja vrhunsko zmogljivost pri visokih zmogljivostih za ljubitelje iger in strojne opreme, ki iščejo izjemno zmogljivost za gradnjo in nadgradnjo osebnih računalnikov. Z uporabo najnovejšega krmilnika Gen 4x4 NVMe in 3D TLC NAND, Kingston FURY Renegade SSD ponuja neverjetne hitrosti do 7.300/7.000 MB/s1 branje/pisanja in do 1.000.000 IOPS1 za neverjetno doslednost in izjemno igralno izkušnjo. Od časa nalaganja iger in aplikacij do pretakanja in zajemanja, povečajte splošno odzivnost vašemu sistemu.

  • Tanka oblika M.2 v kombinaciji z nizkim profilom, grafenskim aluminijastim razpršilnikom toplote je optimizirana za intenzivno uporabo v igralnih napravah, igralnih prenosnih računalnikih in matičnih ploščah. Kingston FURY Renegade SSD se ujema z vrhunskimi zmogljivostmi pomnilniške linije Kingston FURY Renegade, da ustvari vrhunsko ekipo, ki vas ohranja na vrhu vaše igre.
  • Na voljo v zmogljivostih od 500 GB do 4TB2 za shranjevanje obsežne knjižnice vaših najljubših iger in medijev.
  • Pojdite nivo višje s PCIe 4.0 NVMe
    Prevladujte z najsodobnejšo generacijo 4x4 intenzivne hitrosti do 7.300/7.000 MB/s1 branja/pisanja in do 1.000.000 IOPS1 zmogljivosti.
  • Povečajte svojo matično ploščo
    Zmogljiva tanka oblika M.2 za izboljšanje vaše igralne opreme in prenosnika.
  • Več prostora za igranje
    Pridobite vse najnovejše naslove in DLC, ki so na voljo. Zmogljivost z visoko zmogljivostjo do 4TB2 za shranjevanje vaših najljubših iger in medijev.
  • Nizkoprofilni grafenski aluminijasti razpršilnik toplote
    Napredna toplotna disipacija ohranja vaš pogon hladen med intenzivno uporabo. Prinaša večjo zmogljivost v najožjih prostorih v igralnih prenosnih računalnikih in matičnih ploščah.
  • PS5 pripravljen
    Shramba, ki spreminja igro, zasnovana tako, da poveča vašo igro.

         

€115,92 z ddv

HP All in One PC 27 Core i5-1235U 16GB SSD 512GB NVMe FHD 27" W11

HP All-in-One združuje zmogljivost namiznega računalnika s privlačnim videzom sodobnega zaslona. Z zmogljivostjo procesorja Intel®, zaslonom polne visoke ločljivosti z mikrorobovi na treh straneh in dvema zvočnikoma lahko kinematografsko izkušnjo prenesete v svoje štiri stene. Konstrukcija AiO vključuje trajnostne materiale in ponuja dizajn z dobro nameščenimi vrati, ki zagotavljajo red na vaši mizi.
€1019,90 z ddv