Pošiljanje/plačila/vračila

Dostava

Vsi izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku treh (3) delovnih dni od dneva vašega naročila preko dostavne službe GLS Slovenija. 
Stroški dostave znašajo 3.99 EUR ne glede na znesek nakupa. Ta cena velja na celotnem področju Slovenije.V tujino blaga ne pošiljamo !V primeru, da naročenega izdelka ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. 

Plačilo po povzetju z gotovino

Kupnino poravnate predstavniku GLS Slovenija, pri katerem prevzamete naročeni paket. V primeru plačila z odkupnino naročnik plača tudi strošek plačila v višini 2.49€.

Plačilo preko predračuna

Naročeno blago lahko plačate tudi z nakazilom na transakcijski račun podjetja Simarket.si ; KWON d.o.o. preko katere koli banke, Pošte Slovenije oz. druge organizacije za plačilni promet. Plačilo izvedete na podlagi elektronskega sporočila, ki ga prejmete po oddaji naročila. Pri plačilu navedite točen sklic in s tem prispevajte k hitrejši izvedbi naročila. Dobavni rok začne teči z dnem prejema denarnih sredstev na naš račun.

Prejeta naročila se izvajajo po vrstnem redu opravljenih plačil, kar lahko vpliva na stanje zaloge konkretnega izdelka.

Želimo vam omogočiti enostavno informiranje o pošiljkah, ki smo jih naslovili na vaš naslov. Če želite preveriti, ali je bila pošiljka že odpremljena ali dostavljena, potrebujete od nas referenčno številko, ki vam jo glede na vašo željo takoj posredujemo. 

Pošiljki lahko nato sledite tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki

Kontakt: prodaja@simarket.si ; Tel: +386 30 39 57 64