Zvočniki TRACER 2.1 Tumba Bluetooth

Uživajte v čudovitem zvoku najljubših skladb.
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAGLO46520
€79,90 z ddv

>>>   PREVERI SVOJ LIMIT   <<<

Uživajte v edinstvenem zvoku svojih najljubših pesmi. Tracer Tumba je multimedijski komplet, ki deluje v sistemu 2.1 – popoln za uporabnike, ki iščejo visoko kakovost in intenzivnost zvoka. Zaradi edinstvenega dizajna in brezhibnega zvoka iz lesenega nizkotonca in dveh lesenih satelitov je ta komplet obvezen za vsakega ljubitelja glasbe.

• Bluetooth povezava.
• Integrirana vrata USB in 3,5 mm mini priključek.
• FM radio.
• Način karaok – začnite zabavo in uživajte v glasbi.
• Daljinec.

Zvočniki Tumba so več kot le eleganten dizajn – zagotavljajo nepozabno izkušnjo ob poslušanju glasbe. Kompletu je priložen daljinski upravljalnik, ki omogoča popoln nadzor nad multimedijskimi funkcijami. Zvočni sistem 2.1 (dva satelita in nizkotonec) omogoča ustvarjanje visokih in srednjih tonov prek dveh satelitov ter polne, globoke nizke tone prek nizkotonca. Zahvaljujoč temu sistemu je zvok res izjemen.

Brezžična povezava
Zvočniki podpirajo tehnologijo Bluetooth, kar vam omogoča, da se znebite prepletenih žic in kablov na namizju – zdaj bo videti elegantno in stilsko. Komplet Tracer Tumba je združljiv z vsemi napravami, opremljenimi z Bluetooth modulom ali priljubljenim 3,5 mm mini priključkom za slušalke. Da je Tumba set še bolj priročen, je opremljen z režo za MicroSD in FM radiem. Glasbo lahko poslušate iz katerega koli vira, ne samo iz tablic, pametnih telefonov ali drugih predvajalnikov.

Združljivi mikrofoni: dinamični mikrofon, mono konektor, izhodna impedanca vsaj 600 Ohm.

Garancija: 12 mesecev

Zvočniki TRACER 2.1 Tumba BLUETOOTH