Tracer MAMOOTH USB 4in1

Pozabite na naporen izbor igralnih pripomočkov. Izberite celoten komplet, s katerim boste prihranili veliko časa pri iskanju in izbiri najboljših sodelujočih in vizualno ujemajočih se igralnih dodatkov. Komplet Tracer Mamooth, ki ga sestavljajo tipkovnica, miška, slušalke in podloga za miško, vam bo pomagal in zagotovil popoln začetek v svetu iger. Prihranjeni čas boste lahko porabili na naslednjem turnirju!
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA46764
€34,90 z ddv

Komplet Tracer Mamooth spada v priljubljeno linijo GAMEZONE, zasnovano posebej za zahtevne igralce, ki od opreme pričakujejo napredne igralne funkcije in parametre. Visokokakovostni materiali, uporabljeni za izdelavo izdelkov GAMEZONE, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi pri zelo intenzivni uporabi. Opremljeni z dodatnimi funkcijami vam bodo omogočili, da jih popolnoma prilagodite svojim potrebam.

Tipkovnica:
• Membranska stikala
• Nizko gibanje tipk
• Večbarvna osvetlitev ozadja Igralna

Miška:
• 4 gumbi in kolesce za pomikanje
• Optični senzor
• Teflonski drsniki
• Ločljivost 1200-3600 DPI

Slušalke z mikrofonom s frekvenčnim razponom 20Hz-20kHz

Podloga za miško:
• Šivani robovi
• Gumirano dno

• Dimenzije 256x209x2 mm


Rainbow RGB osvetlitev
Lepa barvita RGB osvetlitev bo naredila vsako večerno igro bolj prijetno.

Univerzalni priključni
kabel dolžine 1,2 m, končan z USB priključkom, omogoča povezavo tipkovnice z vsemi računalniki in prenosniki. Zaradi lahke in trpežne tanke zasnove se naprava odlično ujema z igralnim slogom.

Hiter odzivni čas
Z miško Tracer lahko hitro kliknete v katero koli igro. Natančen optični senzor odlično odraža vsako gibanje. Miška omogoča hitro spreminjanje občutljivosti med igro v območju 1200-3600 DPI. Miško lahko hitro in enostavno prilagodite igri, ki jo želite igrati. Trpežni teflonski drsniki zagotavljajo gladko in natančno gibanje miške.

Simetrično profiliranje miške
Estetska in simetrična oblika z učinkovito enobarvno osvetlitvijo ozadja. Posebno oblikovana oblika miške omogoča, da se dobro prilega roki tako levičarjem kot desničarjem, kar zagotavlja ustrezno podporo roki in razbremeni zapestje med dolgimi urami igranja iger.

Poslušajte svojega nasprotnika
Dobra komunikacija in popoln sluh sta ključna elementa pri igranju. Zato boste v kompletu Tracer Mamooth našli slušalke z mikrofonom, zahvaljujoč katerim boste slišali najmanjše podrobnosti. Kakovostni pretvorniki bodo poskrbeli za čist zvok, vgrajeni mikrofon pa vam bo omogočil stalno komunikacijo s svojo ekipo.

Igralna površina na vaši igralni mizi
Podloga, ki je priložena kompletu Tracer Mamooth, je popolnoma gladka, ima šivane robove in udobne velikosti. Zgornji sloj je izdelan iz visokokakovostnega posebnega materiala, ki zmanjšuje trenje miške, kar zagotavlja gladko gibanje in optimalno drsenje.

Garancija: 12 mesecev

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

Zvočniki TRACER 2.0 Loop RGB USB

Set zvočnikov z edinstvenim dizajnom - predvajajte glasbo, igre, gledajte filme in uživajte v osupljivem RGB učinku. - Rainbow RGB svetlobni učinki z avtomatiziranim barvnim ciklom - Deluje z vsako napravo s 3,5 mm vhodom - velik osvetljen regulator glasnosti spredaj - Sprednji pokrov iz kovinske mreže za dodatno zaščito - Napajanje USB, napajanje sten ni potrebno - 6 Watt RMS
€19,99 z ddv

Zvočniki Soundbar TRACER Nino Bluetooth

Povežite vaš PC oziroma TV žično, ali pa vaš telefon oziroma tablični računalnik brezžično tehnologijo
€26,90 z ddv