Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Tipkovnica z miško TRACER Islander RF Slo Brezžična

Brezžični komplet, sestavljen iz tipkovnice in miške proizvajalca Tracer. Izdelano iz visokokakovostnih materialov, delovna razdalja do 10 metrov. Deluje s PC, Mac in Raspberry Pi Raspbian.
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA45286
€28,99 z ddv
€22,90 z ddv

Če ste ljubitelj brezžičnih kompletov, kombinacija miške in tipkovnice Tracer Islander RF je ravno pravšnja za vas.
Tipkovnica ima standardnih 104 gumbov in do 11 večpredstavnostnih tipk, kar jo razlikuje od tovrstnih modelov. Zahvaljujoč uporabi tipke z nizkim pritiskom, le te deluje zelo tiho, zaradi česar je odlična rešitev za dom, službo in potovanja.

Število baterij: 4
Število večpredstavnostnih gumbov: 11
Število gumbov: 6
Tip baterije: AAA
Ločljivost CPI / DPI: 800 - 1200 -1600
Senzor: Optično
Oblika tipk: nizko profilne tipke
Tehnologija: 2,4 GHz
Maks. razpon (m): 10
Združljivost z operacijskimi sistemi: Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / VISTA / 7 / 10
Vtič: USB
Najvišja ločljivost dpi: 1600
Spreminjanje miške dpi: Da
Nano sprejemnik: Da
Garancija: 12 mesecov

NANO SPREJEMNIK
USB nano sprejemnik za oddaljeno povezavo naprave RF 2,4 Ghz z osebnim računalnikom je kompaktne oblike, štrli iz računalnika le za 5 mm, tako da se vrata USB ne obrabijo in sprejemnik ni poškodovan. Rešitev, še posebej uporabna za mobilno uporabo v prenosnikih.
 
BREZŽIČNA KOMUNIKACIJA RF 2,4 GHZ
Z brezžično komunikacijsko tehnologijo ste lahko brez žic! RF modul 2,4 Ghz vam bo zagotovil priročno in hitro povezavo izdelka Tracer z osebnim računalnikom s pomočjo namenskega sprejemnika, priključenega na vrata USB, s čimer bo zagotovil stabilno in učinkovito upravljanje na daljavo.