Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Tipkovnica z miško TRACER Islander RF Slo Brezžična

Brezžični komplet, sestavljen iz tipkovnice in miške proizvajalca Tracer. Izdelano iz visokokakovostnih materialov, delovna razdalja do 10 metrov. Deluje s PC, Mac in Raspberry Pi Raspbian.
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA45286
€28,99 z ddv
€24,90 z ddv

Če ste ljubitelj brezžičnih kompletov, kombinacija miške in tipkovnice Tracer Islander RF je ravno pravšnja za vas.
Tipkovnica ima standardnih 104 gumbov in do 11 večpredstavnostnih tipk, kar jo razlikuje od tovrstnih modelov. Zahvaljujoč uporabi tipke z nizkim pritiskom, le te deluje zelo tiho, zaradi česar je odlična rešitev za dom, službo in potovanja.

Število baterij: 4
Število večpredstavnostnih gumbov: 11
Število gumbov: 6
Tip baterije: AAA
Ločljivost CPI / DPI: 800 - 1200 -1600
Senzor: Optično
Oblika tipk: nizko profilne tipke
Tehnologija: 2,4 GHz
Maks. razpon (m): 10
Združljivost z operacijskimi sistemi: Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / VISTA / 7 / 10
Vtič: USB
Najvišja ločljivost dpi: 1600
Spreminjanje miške dpi: Da
Nano sprejemnik: Da
Garancija: 12 mesecov

NANO SPREJEMNIK
USB nano sprejemnik za oddaljeno povezavo naprave RF 2,4 Ghz z osebnim računalnikom je kompaktne oblike, štrli iz računalnika le za 5 mm, tako da se vrata USB ne obrabijo in sprejemnik ni poškodovan. Rešitev, še posebej uporabna za mobilno uporabo v prenosnikih.
 
BREZŽIČNA KOMUNIKACIJA RF 2,4 GHZ
Z brezžično komunikacijsko tehnologijo ste lahko brez žic! RF modul 2,4 Ghz vam bo zagotovil priročno in hitro povezavo izdelka Tracer z osebnim računalnikom s pomočjo namenskega sprejemnika, priključenega na vrata USB, s čimer bo zagotovil stabilno in učinkovito upravljanje na daljavo.
Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

PCPLUS Dream machine i9-10900F 32GB 1TB NVMe SSD 2TB HDD GeForce RTX 3080 10GB Windows 10 Home + darilo: 1 leto Microsoft 365 Personal

PCplus Dream Machine gaming namizni računalnik je narejen za zahtevne igralce računalniških iger z izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko in hitro delovanje z najvišjimi podrobnostmi in na višjih ločljivostih. Zmogljiv INTEL Core i9-10900 procesor 10. generacije, 32 GB pomnilnika, 1 TB NVMe SSD ter trdi disk 2 TB in GeForce RTX 3080 grafična kartica pomenijo odlično izbiro za vse, ki iš čejo računalnik, s katerim se bodo kar nekaj let brez težav zabavali z najnovejšimi igrami in tudi hitro opravili delo v grafičnih programih ali uredili video. Sestavljen je iz kakovostnih komponent priznanih svetovnih proizvajalcev ter je CE certificiran s strani Slovenskega inštituta za kakovost.

Osrednji del je INTEL Core i9-10900F procesor 10. generacije v sodelovanju z zmogljivo grafično kartico GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi kar 32 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika, za morebitno nadgradnjo sta na voljo še 2 dodatni reži na pomnilniku. Vezni nabor Intel Z490 osnovne plošče ponuja vse potrebne priključke za povezavo komponent.
Tako računalnik brez težav poganja vse igre v FullHD (1920x1080) ločljivosti z vsemi vklopljenimi podrobnostmi. Vgrajen je 1 TB NVMe SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger. Da prostora za preostale igre in vsebine ne bo tako hitro zmanjkalo, je na voljo še dodatnega 2 TB prostora na trdem disku.

PCplus računalniki so CE certificirani za slovenski trg, izdelani iz energijsko varčnih komponent, so skladni z najnovejšimi predpisi EU o električni učinkovitosti in ustrezajo drugim obveznim standardom na evropskem trgu. Energetsko kartico z natančnejšimi podatki o porabi energije in drugo dokumentacijo najdete v zavihku "Prenosi".

€3244,80 z ddv €2821,53 z ddv