Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Tipkovnica TRACER GAMEZONE Mecano Slo Mehanična

Odlična gamerska tipkovnica po super ceni !
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA44970
€40,99 z ddv
€32,99 z ddv

Tipkovnica Tracer GAMEZONE Mecano v polni velikosti je kot nalašč za napredne igralce. Kar 12 vgrajenih večpredstavnostnih tipk omogoča udobno in optimalno upravljanje. Dodatna vizualna nadgradnja je 3-conska LED osvetlitev tipkovnice, s katero bo uporaba vaše tipkovnice prijetnejša ne le med vašimi igralnimi maratoni, temveč ves čas!

• RGB osvetlitev ozadja.
• Vsestranska povezava USB.
• 12 multimedijskih tipk.

RGB osvetlitev ozadja
Čudovita osvetlitev bo vaše večerne igralne seanse polepšala. 3-conska LED osvetlitev tipkovnice vam omogoča, da zasnovo tipkovnice Tracer Mecano prilagodite svojemu okusu in razpoloženju. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo s sodobno osvetlitvijo RGB.

Multimedijske tipke in visoke kakovosti
Tipkovnica Tracer Mecano je opremljena z 12 multimedijskimi tipkami, ki omogočajo hitro in udobno upravljanje zvoka. Membranska stikala in trdna konstrukcija zagotavljajo visoko vzdržljivost tudi med vašimi dvoboji.

Vsestranska povezava
Kabel 1,6 m in vmesnik USB omogočata povezavo tipkovnice z računalniki in prenosniki. Lahka in trajna konstrukcija naredi to napravo kot nalašč za igralce.

Dolžina žice: 1,6m
Število večpredstavnostnih gumbov: 12
Mehanizem: Mehanična ( Piston shaft )
Tipkovnica: polne velikosti
Združljivost operacijskih sistemov: Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / VISTA / 7 /10
Vtič: USB
Osvetljene tipke: 3 barve
Serija: Gamezone
Garancija: 12 mesecev