Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Tipkovnica TRACER GAMEZONE LoCCar Slo

Odlična gamerska tipkovnica po super ceni !
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA46651
€29,90 z ddv
€19,90 z ddv

Tipkovnica Tracer GAMEZONE LoCCar v polni velikosti je kot nalašč za napredne igralce. Kar 12 vgrajenih večpredstavnostnih tipk omogoča udobno in optimalno upravljanje. Dodatna vizualna nadgradnja je 3-conska LED osvetlitev tipkovnice, s katero bo uporaba vaše tipkovnice prijetnejša ne le med vašimi igralnimi maratoni, temveč ves čas!

• RGB osvetlitev ozadja.
• Vsestranska povezava USB.
• 12 multimedijskih tipk.

RGB osvetlitev ozadja
Čudovita osvetlitev bo vaše večerne igralne seanse polepšala. 3-conska LED osvetlitev tipkovnice vam omogoča, da zasnovo tipkovnice Tracer LoCCar prilagodite svojemu okusu in razpoloženju. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo s sodobno osvetlitvijo RGB.

Multimedijske tipke in visoke kakovosti
Tipkovnica Tracer LoCCar je opremljena z 12 multimedijskimi tipkami, ki omogočajo hitro in udobno upravljanje zvoka. Membranska stikala in trdna konstrukcija zagotavljajo visoko vzdržljivost tudi med vašimi dvoboji.

Vsestranska povezava
Kabel 1,3 m in vmesnik USB omogočata povezavo tipkovnice z računalniki in prenosniki. Lahka in trajna konstrukcija naredi to napravo kot nalašč za igralce.

 

Dolžina žice: 1,3m
Število večpredstavnostnih gumbov: 12
Mehanizem: Membrana
Tipkovnica: polne velikosti
Združljivost operacijskih sistemov: Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / VISTA / 7 /10
Vtič: USB
Osvetljene tipke: 3 barve
Serija: Gamezone
Garancija: 12 mesecev

 

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

@Gamer Ryzen5 3600 / 16GB / SSD 250GB NVMe / HDD 2TB / GTX 1660-6GB / W10PRO

Računalnik je primeren za srednje zahtevne igralce računalniških iger. Z uravnoteženo izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko delovanje iger na srednjih in tudi višjih podrobnostih z močnim novim osemjedrnim procesorjem AMD Rayzen 5 ter grafično kartico GeForce GTX 1660 je odlična izbira za igranje najbolj priljubljenih iger. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 16GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vgrajen je 256 GB SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger. Da prostora za preostale igre in vsebine ne bo tako hitro zmanjkalo je na voljo še dodatnega 2TB prostora na trdem disku. Celotni sistem je vgrajen v privlačno in kakovostno srednje veliko ohišje z LED osvetlitvijo.
€999,90 z ddv €929,90 z ddv