Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Tipkovnica TRACER GAMEZONE LoCCar Slo

Odlična gamerska tipkovnica po super ceni !
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKLA46651
€22,99 z ddv
€17,90 z ddv

Tipkovnica Tracer GAMEZONE LoCCar v polni velikosti je kot nalašč za napredne igralce. Kar 12 vgrajenih večpredstavnostnih tipk omogoča udobno in optimalno upravljanje. Dodatna vizualna nadgradnja je 3-conska LED osvetlitev tipkovnice, s katero bo uporaba vaše tipkovnice prijetnejša ne le med vašimi igralnimi maratoni, temveč ves čas!

• RGB osvetlitev ozadja.
• Vsestranska povezava USB.
• 12 multimedijskih tipk.

RGB osvetlitev ozadja
Čudovita osvetlitev bo vaše večerne igralne seanse polepšala. 3-conska LED osvetlitev tipkovnice vam omogoča, da zasnovo tipkovnice Tracer LoCCar prilagodite svojemu okusu in razpoloženju. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo s sodobno osvetlitvijo RGB.

Multimedijske tipke in visoke kakovosti
Tipkovnica Tracer LoCCar je opremljena z 12 multimedijskimi tipkami, ki omogočajo hitro in udobno upravljanje zvoka. Membranska stikala in trdna konstrukcija zagotavljajo visoko vzdržljivost tudi med vašimi dvoboji.

Vsestranska povezava
Kabel 1,3 m in vmesnik USB omogočata povezavo tipkovnice z računalniki in prenosniki. Lahka in trajna konstrukcija naredi to napravo kot nalašč za igralce.

 

Dolžina žice: 1,3m
Število večpredstavnostnih gumbov: 12
Mehanizem: Membrana
Tipkovnica: polne velikosti
Združljivost operacijskih sistemov: Windows 98 SE / ME / 2000 / XP / VISTA / 7 /10
Vtič: USB
Osvetljene tipke: 3 barve
Serija: Gamezone
Garancija: 12 mesecev

 

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

INTER-TECH Argus RGB-750W CM II 80Plus Gold modularni RGB ATX napajalnik

Modularni Napajalnik INTER-TECH Argus RGB-750W CM II pritegne pozornost s svetlobnimi učinki RGB osvetljenega 140 mm ventilatorja. Z gumbom na zadnji strani napajalnika lahko nadzorujete, katere barve so LED lučke v obroču ventilatorja. Če želite še več nadzora na LED lučkami lahko povežete nadzorni kabel s sprednjim panelom (na primer na reset gumb) ali pa pustite, da napajalnik samodejno menja barve. Stranica iz akrilnega stekla in Argus logo pritegneta še dodatno pozornost.

Napajalnik ima 80Plus Gold certifikat, kar dokazuje visoko učinkovitost in posledično prihranek na vašem računu za elektriko. Super prilagodljiv saj ima modularni priklop kablov in veliko priključkov za namestitev vaših komponent. Modularni kabli pomenijo, da pri sestavi uporabite le kable, katere potrebujete, kar omogoča lažje urejanje notranjosti. Flat kabli omogočijo enostavno ravnanje in namestitev za optimalno kroženja zraka. Odlično izbiro dopolnjuje še stranska plošča iz akrila in različni varnostni ukrepi.

€74,20 z ddv €63,93 z ddv