Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Slušalke Gaming TRACER GAMEZONE Striker 2.0 Red USB

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRASLU45964
€40,99 z ddv
€32,90 z ddv

Ni pomembno, ali igrate, poslušate glasbo ali delate - vaše udobje je ključ do uspeha. Igralne slušalke Striker USB 2.0 model so opremljene s kakovostnimi mehkimi ušesnimi blazinami. Zahvaljujoč temu lahko uporabljate slušalke, ne da bi bili utrujeni. Vgrajen prilagodljiv mikrofon in regulator glasnosti, nameščen na ušesno slušalko, vam omogoča, da vse nastavite hitro in zelo natančno. Priključek USB (plug & play) vam bo omogočil hitro povezavo brez namestitve dodatne programske opreme. Funkcionalna zasnova zagotavlja udobje tudi pri dolgih urah uporabe! Naše slušalke boste cenili med nočnimi igrami, zahvaljujoč LED osvetlitvi slušalk.

Dolžina žice: 2,2m
Število kanalov: Stereo
Impedanca (Ohm): 32
Mikrofon: Da
Prenosni pas (Hz - kHz): 20-20
Nadzor glasnosti: Da
Vtič: USB
Osvetlitev ozadja: Da
Vrsta slušalk: Supra-aura
Občutljivost: 116 dB
Serija: GameZone
Vrsta avdio naprave: 2.0
Garancija: 12 mesecev

 

 

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

SHARKOON SKILLER MECH SGK3 mehanična Kailh Blue RGB slo tisk tipkovnica

SHARKOON SKILLER MECH SGK3 tipkovnica nudi bogato RGB osvetlitev. Mehanska tipkovnica je izdelana posebej za igralce in ponuja veliko več kot le njen videz: SGK3 ponuja intuitivno, popolnoma prilagodljivo programsko opremo za igranje iger plus n-ključ rollover, anti-ghosting tipke, polling rate 1.000 Hz, igralni načini, puščice funkcije, ki so zamenljive z razdelkom WASD in funkcijskimi tipkami s prednastavljenimi multimedijskimi dejanji. Preizkušena Kailh BLUE stikala naredijo vse, da zagotovijo, da imajo igralci vedno popoln nadzor nad igro.

Z življenjskim ciklom vsaj 50 milijonov pritiskov na tipke so nameščena mehanska stikala ne le robustna, temveč tudi primerna za posamezne sloge igranja.

Vizualno SKILLER MECH SGK3 še posebej izstopa zaradi svoje RGB osvetlitve s 16,8 milijona barv in več kot dvajsetimi svetlobnimi učinki. Ti so že vnaprej programirani in se lahko uporabljajo brez priložene programske opreme. Prav tako je brez uporabe programske opreme mogoče prilagoditi posamezne dodelitve ključev, na primer izbranemu žanru, kot tudi barvno shemo, frekvenco, svetlost in smer izbranega svetlobnega učinka.

Izbira pravilne osvetlitve z intuitivno igralno programsko opremo je še lažja. Tu lahko izbirate in konfigurirate različne svetlobne učinke z le nekaj kliki. Poleg tega se lahko posamezne dodelitve ključev in več predstavnostna dejanja ustvarijo v treh različnih profilih in shranijo v računalnik. Ne samo, da se lahko vsak ključ prosto uporablja, temveč tudi programiran z makrom. Te lahko shranite v vsak profil ali na računalnik in jih lahko kadar koli razširite, prilagodite in spremenite. Zabeleži se lahko do 100 makrov, od katerih ima vsak do 250 zaporedij tipk.

€77,99 z ddv €71,29 z ddv