Slušalke Gaming TRACER GAMEZONE Aligator RGB LED

Dolžina žice: 2,2 Število kanalov: Stereo Impedanca (Ohm): 16 Mikrofon: Da Prenosni pas (Hz - kHz): 20-20 Mikrofonski pas prenosa (v Hz - kHz): 30-16 Nadzor glasnosti: Da Vtič: 2 x minijack + USB Osvetlitev ozadja: Da Krmilnik slušalk: Da Vrsta slušalk: Supra-aura Občutljivost: 120dB ± 3dB Serija: GameZone
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRASLU46466
€29,90 z ddv

Tracer GAMEZONE Aligator slušalke so odličen predlog za vse igralce, ki iščejo komplet z dobrimi parametri in konkurenčno ceno. Zanimiva osvetlitev ozadja RGB, trpežni kovinski trak za glavo in ušesne slušalke iz dihajočega materiala so popoln spremljevalec navideznih dogodivščin. Slušalke spadajo v priljubljeno linijo GAMEZONE, ustvarjene posebej za igralce, ki cenijo kombinacijo najvišje kakovosti in naprednih funkcij igralnih naprav.

• Ušesni material ki diha.
• LED osvetlitev ozadja.
• Prožen mikrofon z LED osvetlitvijo.
• Veliki 50 mm pretvorniki zvoka
• Kovinski trak za glavo.

Impresivna LED osvetlitev ozadja
Izrazite se z barvo. Barvita LED osvetlitev ozadja na ušesnih delih daje Tracer GAMEZONE Aligator plenilski karakter. Slušalke bodo vedno videti edinstveno in impresivno.

Udobne in oblazinjene slušalke
Vsak ljubitelj dolgih ur igralnih maratonov bo cenil trajno kovinsko konstrukcijo slušalk. Posebno oblikovane ušesne dele, obložene z dihajočim materialom, zagotavljajo udobje. Učinkovita izolacija motečih zvokov od okolja vam bo omogočila, da se osredotočite na dvoboj ali dirke z avtomobilom.

Z drugimi se brez zadržkov pogovarjajte
Prilagodljiv mikrofon z osvetlitvijo je opremljen s tehnologijo za zmanjšanje hrupa v ozadju, tako da nič ne moti pogovorov s soigralci. Od zdaj naprej bo vaš glas vedno izjemno oster in vsak ukaz kristalno čist.

Vrhunska kakovost zvoka
Odkrijte neverjetno kakovost zvoka, ki jo ponuja Tracer GAMEZONE Aligator. Veliki in učinkoviti pretvorniki zvoka premera 50 mm zagotavljajo natančno reprodukcijo zvoka. Optimalno uglaševanje zagotavlja čistejši zvok in bogastvo visokih in srednjih tonov.

Združljiv s številnimi platformami
Priljubljeni 3,5-milimetrski priključek za mini vtič, ki se uporablja v slušalkah Tracer, zagotavlja njihovo vsestranskost. Igralci, ki uporabljajo računalniške platforme, pametne telefone in druge naprave, opremljene s to vtičnico, bodo lahko v celoti izkoristili zmogljivosti slušalk.

Garancija: 12 mesecev

 

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

LOGITECH M190 brezžična optična črna miška

LOGITECH M190 je brezžična miška z udobno oblikovano obliko, ki je namenjena srednje do velikim dlanem. Povezava deluje do 10m, življenjska doba baterije pa je do 18 mesecev v sobni temperaturi in normalni uporabi.

NATANČNO SLEDENJE, BREZ NAPORNEGA POMIKANJA.
Lažje se premikajte po zaslugi nadzorovanega drsenja po vrsticah. Optični senzor omogoča gladko in natančno upravljanje kurzorja na skoraj vseh površinah.

To pomeni natančen premik miške brez več nadležnih zgrešenih klikov.

€14,90 z ddv