Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Pametna ura TRACER T-Watch Liberus S7 Bela

Bluetooth: 4.0 Pomnilnik RAM: 32MB Interni pomnilnik: 32MB Čitalec kartic: MicroSD Zaslon na dotik: DA Velikost zaslona: 1.54" Ločljivost zaslona: 240x240 Priključek: Micro USB Kapaciteta (mAh): 380
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAFON46583
€39,90 z ddv
€24,99 z ddv

Tracer T-Watch Liberus S7 je najnovejša generacija pripomočkov, ki združuje funkcije telefona in ure. Omogoča vam namestitev kartice microSIM in klicanje ali sprejemanje SMS sporočil za določeno telefonsko številko, kličete pa lahko tudi na daljavo prek ure in kartice SIM prek seznanjene mobilne naprave. Tracer T-Watch Liberus je opremljen tudi z velikim številom funkcij, ki olajšajo organizacijo časa in dela, npr. koledar ali alarmi. Omogoča vam tudi spremljanje obvestil iz družbenih medijev itd. Ta nabor funkcij je edinstven v izbranem cenovnem segmentu in uporabniku zagotavlja popolno udobje dela, ne da bi vam denarnica polnila.

Ura omogoča klicanje in sprejemanje klicev neposredno iz zapestja! Nič ni bolj preprosto! Vstavite kartico SIM v svojo napravo in uživajte v klicih, kjer koli že ste. Če pa v telefonu raje uporabite številko, shranjeno na kartici SIM, samo govorite prek Bluetooth iz ure. 21. stoletje ima svoje pravice in ugodja ... Vsi pogovori bodo s pomočjo vgrajenega zvočnika in mikrofona popolnoma slišni.

Če želite kamero hitro uporabiti - ne iščite več. Liberus S7 omogoča fotografiranje neposredno z ure ali s snemanjem slike s seznanjenega pametnega telefona.

Sinhronizirajte svoje aplikacije in dovolite dostop do družbenih medijev in vedno boste na tekočem, ko vam bo nekdo poslal sporočilo na vaš messenger ali vas povabil na zanimiv dogodek. Ne segajte v žep telefona, to je izguba časa!

Liberus S7 vam omogoča tudi načrtovanje časa in dela z nastavitvijo opozoril in obvestil. Lahko celo pozabite, kje je vaš telefon. Če pa ga želite najti, lahko uporabite zanimivo funkcijo »poišči telefon« in ta bo poslal alarm in vam pomagal najti izgubljeno celico. Vendar želite, da ne samo delate, ampak tudi, da se dobro spočijete? Preverite kakovost vašega spanca z novim spremljevalcem zapestja!

Pametna ura Liberus S7 ima eleganten ovitek, eleganten zaslon in pašček z možnostjo izbire velikosti zapestja. Glede na uporabljene funkcije lahko baterija zdrži do 2-3 dni. Ko ga enkrat nosite, se z njim nikoli več ne želite razvezati.

 

Ločljivost zaslona: 280 x 280, 1,54 palca
Pomnilnik: 32 + 32 (možnost dodajanja kartice microSD)
Baterija: 380 mAh
Povezljivost: Bluetooth 4.0, microSIM kartica
Meritve: pedometer

Garancija: 24 mesecev