Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Namizna LED svetilka TRACER Luxia LCD (Brezžični polnilec)

Osvetlite svoje delovno mesto z našo lučko za mizo Tracer Luxia
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAOSW46763
€39,90 z ddv
€29,90 z ddv

Če vaš otrok preživi veliko ur za pisalno mizo - dela domače naloge ali riše - je lahko nevarno za njegov vid; eden od načinov, kako ga zaščititi, je izbira ustrezne osvetlitve, ki ne bo utripala in bo zmanjšala utrujenost oči. Pravilno izbrana namizna svetilka olajša učenje, je enostavna za oči in celo pomaga pri koncentraciji. Če iščete funkcionalno napravo, ki vam bo pomagala pri delu, izberite Tracer Luxia z LCD zaslonom in funkcijo brezžičnega polnjenja telefona!

• Polnjenje pametnega telefona z uporabo indukcije.
• LCD zaslon prikazuje čas, datum, temperaturo in budilko.
• 3 svetlobne temperature.
• Vir svetlobe: LED.
• Življenjska doba: do 10 000 ur.
• Eleganten, brezčasen dizajn.

Poskrbite za svoj vid z ustrezno osvetlitvijo
Pri delu ali med domačimi nalogami ali pri kakršnih koli natančnih dejavnostih lahko tudi pametni telefon napolnite hitro in udobno. Namizna svetilka Tracer Luxia ima zelo praktično funkcijo: indukcijski polnilnik, vgrajen v podstavek. Vse, kar morate storiti, je, da telefon postavite na indukcijsko polnjenje in brezžično polnjenje se začne samodejno.

Dolga življenjska doba naprave
Svetilka Tracer Luxia je elegantna naprava, ki se popolnoma prilega vašemu notranjemu okrasju. Izdelana je iz trpežne plastike in opremljena z LED-ji z ​​življenjsko dobo do 10 000 ur. Omogoča namizni svetilki Luxia, da vam služi še leta. Zahvaljujoč LED diodam SMD, ki se uporabljajo kot vir svetlobe, se naprava ne segreva, zaradi česar je varna rešitev za otrokovo sobo.

Tri temperature
Svetilka Tracer Luxia oddaja svetlobo z močjo 7W in svetlobnim tokom 400 lumnov. Gladka nastavitev temperature svetle barve (topla, nevtralna, hladna) v območju od 2700 do 4000 - 6500K omogoča prilagajanje svetlobe vašim individualnim željam.

LCD zaslon s termometrom
Na zadnji strani naprave so gumbi, ki omogočajo nastavitev termometra, datuma in ure. Namizna svetilka Luxia omogoča tudi nastavitev budilke. Vse meritve so prikazane na LCD zaslonu na sprednji plošči.

Tehnični parametri:
Napajalna napetost: DC 5V 2A
MOČ: 7W ± 10%
USB IZHOD: DC 5V
Lumnov: 400lm
Barvna temperatura: 2700-4000-6500k
LED in količina :: Nezamenljiv svetlobni vir 36 x SMD5730
Višina žarnice: 38,6cm
Dolžina roke žarnice: 32cm
Material: ABS
Življenjska doba izdelka: 10000 ur
Neto teža: 660 g ± 10 g
Priporočeni čas vklopa: 10000x
Kot snopa: 180 °
Delovna temperatura: <70 °
Vhodna moč: AC 100-240V
AC vhodna frekvenca: 50/60 Hz
Izhodna napetost: DC 5V
Izhodni tok: 2,0A
Izhodna moč: 10,0W
Poraba energije brez obremenitve: 0,08 W
Garancija: 12 mesecev