Interaktivni monitorji

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

VIEWSONIC ID2456 60,45cm (23,8") FHD TFT LED LCD MPP2.0 Active pisalo zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

VIEWSONIC ID2456 60,45cm (23,8") TFT z zvočniki in MPP2.0 Active pisalom na dotik LED monitor

Digitalni podij za nov nivo učenja
Rešitev za prihodnost dinamičnega predstavljanja. Omogoča beleženje, skiciranje idej in bolj globoko povezavo s svojim občinstvom.

Nemoteno hibridno poučevanje z ViewDirector
Vsebuje ViewDirector programsko opremo - učiteljem omogoča stabilno in čisto komunikacijo:
- Bodite profesionalni in urejeni: spreminjajte vir spletne kamere brez težav.
- Intuitiven za uporabo: uporabniški vmesnik kratek in enostaven za razumevanje.
- Vam prilagojen UI: svojo ureditev na zaslonu lahko urejate s premikanjem, povečanjem ali ožanjem oken.

                                                                     

Naj bo vaše predavanje tekoče
Osvobodite se omejitev vaše miške in uživajte v prostoročni natančnosti pisala. Napajano s MPP2.0 tehnologijo za natančnost in PCAP 10-točkovni dotik kombiniran s Palm tehnologijo (zavračanje dlani), kar v celoti ohrani naraven občutek pisanja.

Pišite do piksla natančno
Podpira 4096 nivojev občutljivosti pritiska in -/+50° razpon naklona.

Razširite obzorje učenja
Funkcionira kot vaš primarni ali kot pomožni monitor, ID2456 prinaša čudovit 23,8" zaslon za dodatno produktivnost v vaši učilnici. Popolnoma nastavljiv za optimalno ergonomično postavitev in kompatibilen z Windows 10 napravami.

                             

Instantno se poveži in deli
USB-C prinaša najnovejšo in najhitrejšo povezljivost, ki prenaša podatke, audio, video in napajanje, vse preko enega kabla za enostaven dostop do vašega namizja in za deloven prostor brez nesnage kablov. Medtem pa HDMI omogoča enostavno prenašanje na projektor ali drug monitor.

                                 

Brezhibna namestitev za vsako opravilo
Ergonomično napredno stojalo s tečajem za enostavno nameščanje zaslona med 15°-70° omogoča optimalno postavitev pri kateremkoli opravilu, od beleženja, konferenčnih klicev do skupinskih predstavitev. Magnetni trak ima na treh straneh in zadaj, da drži pisalo, ko ni v uporabi.

                                                               

Narejen za trdo delo
Zaščiten s stekleno prevleko, H6 na Moh lestvici mineralne trdote, in dodaten premaz proti odsevanju. Monitor narejen da zdrži ure dnevne uporabe brez vpliva na visoko kvaliteto vizualnega delovanja.

                                                        

Narejen za dolge ure
Filter modre svetlobe in tehnologija proti utripanju skupaj prinašata izkušnjo gledanja, ki je očem prijazna kot tudi energijsko varčna, učinkovito odstrani napetost oči in utrujenost, tudi ob daljših dneh.

Vse barve, ki jih potrebujete in več
Pokriva 120% sRGB barvnega razpona. Monitor dosega in presega barvne standarde digitalnih zaslonov in ponuja izjemne, realistične slike preko razširjenega razpona vidnih barvnih senc.

Avdio izkušnja
Uživajte v čistem avdiu med konferenčnimi klici, podcasti in videi v delovnem okolju brez nepotrebnih kablov. Vgrajena dvojna zvočnika prinašata izjemno avdio zmogljivost, narejeno za podpiranje komunikacije na daljavo, zmanjša čas nastavljanja in ohranja vaše delovno mesto urejeno.

                                        

€502,63 z ddv

VIEWSONIC TD2230 54,61cm (21,5") FHD IPS LED LCD DP/HDMI/VGA zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

ViewSonic TD2230 je 22-palčni (21,5-palčni) zaslon Full HD z 10-točkovnim projiciranim dotikom in SuperClear IPS zaslonom, ki ponuja odzivno in intuitivno doživetje na dotik z visoko kakovostno slikovno zmogljivostjo pri širokih kotih gledanja. Uporabniki se lahko s prsti dotaknejo, potegnejo, drsijo, stisnejo in potisnejo prste neposredno na zaslon. Ta zaslon je idealen za uporabo kot informativni kiosk v gostinskem, maloprodajnem, zdravstvenem in podjetniškem sektorju, z uporabo prilagojenih aplikacij za preprosto interakcijo z dotikom. Primerna je tudi za skupinske študije v šolah, spodbujanje interaktivnega učenja ali za družine, ki už ivajo v multimedijski zabavi ali pri igrah doma.

TD2230 se ponaša z vzdržljivo obdelavo stekla od roba do roba, 7H stekla in ergonomsko oblikovano zasnovo, ki omogoča, da se zaslon prilagodi ali je položen na mizo, kar zagotavlja trajno kakovost površine in gladko dotikanje.

10-točkovni kapacitivni dotik
Zasloni na dotik s projiciranim kapacitivnim dotikom lahko prepoznajo do 10 točk sočasnega stika, kar omogoča zelo natančen in izredno odziven občutek na dotik. Z gladkimi in odzivnimi zmogljivostmi na dotik je ta zaslon idealen za interaktivna okolja z več uporabniki, kot so domača zabava, pisarna, izobraževanje in komercialna uporaba.

10-point touch

SuperClear: osupljiva barvna zmogljivost in širokokotni prikaz
Uživajte v natančnih in živih barvah z dosledno ravnjo svetlosti, ne glede na izhodiščno točko. S tehnologijo panelov SuperClear IPS ta monitor zagotavlja enako kakovost slike ne glede na to, ali gledate zaslon od zgoraj, spodaj, spredaj ali s strani.

SuperClear PLS Panel Technology

Konstrukcija brez okvirja
Poslovite se od debelih  plastičnih okvirjev, ki so postavljeni čez rob tradicionalnih monitorjev. Ta monitor ima stekleno ploščo brez okvirja, ki sega od roba do roba, z ultra-tankim okvirjem pod steklom. Konstrukcija brez okvirja omogoča, da je dotik enostavnejši, kar je kot nalašč za večuporabniške izkušnje, kar spodbuja interaktivni užitek z brezhibnim stikom.

Frameless Design

Popolna ločljivost 1080p HD
Ta monitor ima ločljivost Full HD 1920x1080 za neverjetno slikovno zmogljivost. Med delom, igranjem ali uživanjem v najnovejših multimedijskih zabavah boste doživeli najbolj neverjetno jasnost in podrobnosti slike.

Združljivost med različnimi platformami*
Združljivost s široko paleto operacijskih sistemov vključujejo Windows 10, in nekatere različice Android in Linux.
* Združljivost operacijskega sistema se lahko razlikuje glede na napravo, spremembo operacijskega sistema, aplikacije in okoliško uporabniško okolje. Uporabnikom svetujemo, da pred nakupom preverijo in potrdijo združljivost z napravami.

Konstrukcija stojala s prilagodljivim kotom in ravnim stojalom
Konstrukcija stojala omogoča, da se zaslon nagne in prilagodi od 20 do 70 stopinj ali pa ostane na mizi. S stabilno zasnovo je monitor pripravljen za uporabo in ga lahko namestite brez skrbi na kateri koli površini, saj stojalo ne pusti vidnih poškodb na površini. Zaradi tega je popolnoma primeren za različne scenarije: doma, v šoli ali v pisarni.

7H trdna površina odporna na praske
Zaslon na dotik TD2230 je izdelan s 7H zaščitnim steklom, ki zagotavlja večjo zaščito proti praskam in zagotavlja najvarnejšo in najbolj vzdržljiv dotik. Preprečuje težke poškodbe, ki jih povzročijo prsti, žeblji ali pisala med delovanjem na dotik, zaradi česar je idealen za uporabo v kioskih, izobraževalnih okoljih ali drugih javnih okoljih.

Izboljšana udobnost ogleda
Tehnologija brez migetanja v kombinaciji z modrim svetlobnim filtrom odpravita napetosti v očeh pri daljšem gledanju v zaslon.

ViewMode: Superior barvno upodabljanje in intuitivne nastavitve
ViewSonicova edinstvena funkcija ViewMode ponuja prednastavitve »Game«, »Movie«, »Web«, »Text« in »Mono«. Te prednastavitve izboljšajo barvno temperaturo, kontrast in svetlost, in s tem zagotovi optimizirano izkušnjo gledanja.

Dvojno integrirani stereo zvočniki
Zasnovan z dvojnimi vgrajenimi zvočniki, ta monitor združuje neverjetno zmogljivost zaslona s stereo zvokom za impresivno multimedijsko doživetje.

€339,56 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP4320 109,2 cm (43") QHD TFT LED LCD zvočniki na dotik interaktivni monitor

Z ločljivostjo 4K Ultra HD in naprednim zaslonom na dotik naslednje generacije je ViewSonic ViewBoard IFP4320 kot nalašč za majhne prostore za sodelovanje v hibridnih delovnih okoljih. ViewBoard s 43-palčnim zaslonom na dotik z visoko natančnostjo prinaša gladko pisanje, kar je idealno za domače pisarne in druga delovna mesta. Integrirana programska oprema za opombe myViewBoard® in programska oprema za pretakanje ViewBoard Cast omogočata uporabnikom, da na daljavo sodelujejo s člani ekipe na katerem koli mestu. Še več, povezljivost USB-C omogoča hitro in enostavno povezavo s prenosniki in osebnimi računalniki, tako da lahko IFP4320 deluje kot primarna naprava na dotik.

NAPREDNE ZMOGLJIVOST ZASLONA
Napreden zaslon na dotik zagotavlja gladko in odzivno izkušnjo z vsakim dotikom in potegom, hkrati pa ponuja izjemno zmogljivost zaslona in neverjetne slike.

To napravo lahko enostavno povežete z osebnim računalnikom ali prenosnikom prek USB-C in jo uporabite kot primarni zaslon za sodelovanje. Poleg tega povezljivost USB-C omogoča do 60W napajanja za priročno polnjenje perifernih naprav in dodatne opreme.

Zaradi relativno kompaktne zasnove je interaktivna plošča idealna za uporabo v različnih okoljih, od doma do pisarne do učilnice. Njegove zmogljivosti digitalne table omogočajo uporabnikom, da se povež ejo in sodelujejo z drugimi člani ekipe ne glede na njihovo lokacijo.

myViewBoardTM Manager je rešitev za upravljanje v oblaku, ki skrbnikom IT omogoča, da na daljavo nadzirajo naprave in upravljajo aplikacije in še mnogo več znotraj ekosistema myViewBoard. myViewBoard Manager administratorjem IT omogoča nemoteno spremljanje in vzdrževanje posameznih zaslonov v velikih organizacijah z ene nadzorne plošče.

ViewBoard Cast omogoča pretakanje vsebine iz mobilnih naprav na zaslon po brezžičnih ali kabelskih omrežjih. Več uporabnikov lahko hkrati komentira vsebino (na primer dokumente, datoteke v oblaku, večpredstavnost itd.) iz svojih napravah v realnem času.

€1255,27 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP6533 165,1cm (65") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon​​

VIEWSONIC ViewBoard IFP6533 165,1cm (65") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon

ViewBoard 65" interaktivni zaslon 4K

 • Integrirano s programsko opremo myViewBoard
 • Večopravilnosti za izboljšano izvedbo učnih ur
 • Sprejmite preprostost in organiziranost z rešitvijo z enim kablom USB-C, ki ponuja 65 W moči.
 • Intuitiven uporabniški vmesnik in hiter zagon aplikacije za nemoteno delovanje
 • Poganja ga Android 11

PREGLED
Serija ViewBoard IFP33 usklajuje zaslon na dotik z vsestransko programsko opremo, da ustvari celovito rešitev za učilnico za interaktivno in zanimivo učenje. Interaktivni zaslon zagotavlja izjemno kakovost slike v 4K UHD, zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji lepljenja, ki zagotavlja jasnejše barve, izboljšan kontrast in zmanjšano bleščanje. 40-točkovni vmesnik zaslona na dotik, opremljen s tehnologijo Ultra Fine Touch, omogoča učencem in učiteljem nemoteno sodelovanje s prsti ali peresi z dvema različnima konicama za intuitivno izkušnjo pisanja s peresom na papirju. Zmogljivi vgrajeni sprednji zvočniki in vrata USB-C zagotavljajo popolno in priročno večpredstavnostno izkušnjo. Serija ViewBoard IFP33 je vnaprej nameščena z myViewBoard, ki nudi napredne možnosti predavanja za učitelje in zmogljiva orodja za upravljanje naprav za skrbnike.


Nemoteno pisanje za intuitivno sodelovanje
Serija ViewBoard IFP33, zasnovana za izmenjavo idej in sodelovanje študentov, ima 40 točk dotika s tehnologijo Ultra-Fine Touch in zmožnostjo dvojnega peresa. Izkusite izboljšano izkušnjo pisanja s peresom na papir, ko preklapljate med dvojnimi konicami obeh peres, da preprosto preklapljate med barvo in debelino črte.

Poenostavite namestitev v učilnici z USB-C
Sprejmite preprostost in udobje z rešitvijo z enim kablom USB-C. Priključite katero koli združljivo napravo in uživajte v takojšnjem predvajanju več predstavnosti in bliskovito hitrem prenosu podatkov. Poleg tega lahko z močjo do 65 W polnite celo svoj prenosni računalnik, hkrati pa ohranite delovni prostor brez nereda.


€2007,91 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP6552-1A 165cm (65") UHD TFT LCD na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP6552-1A 165cm (65") 4K interaktivni zaslon

Interaktivna tabla ViewBoard IFP6552-1A je opremljena z najmodernejšimi oblikovalskimi funkcijami in orodji osredotočenimi na uporabnika, za najboljšo poenostavitev lekcij ter izboljšano možnost sodelovanja učencev v razredu.
Z enokabelsko rešitvijo nudi takojšnjo, brezskrbno povezljivost in edinstveno kotno prilagojeno zasnovo, ki omogoča enostaven dostop do tipk, ki se nahajajo na spodnjem robu zaslona.
Ta način nudi učiteljem brezhibno in neprekinjeno povezavanje z učenci in lažji nadzor poučevanja.Ponuja možnost dvojnega peresa, s 33-točkovnim dotikom, preciznost samega dotika in zaznavo dlani, pri čemer združuje naravno in gladko izkušnjo pisanja, ter nudi neskončne možnosti interakcije z učenci. Vgrajeni zvočniki 2X15W spredaj in 15W zvočniki zadaj, nudijo poostren zvok, kar olajša in izboljša učno izkušnjo .Učiteljem znatno olajša učenje na daljavo ali hibridno učenje dostopa iz svojih osebnih naprav, ter enostaven dostop do 8-mic matrike ali katerega koli povezljive naprave, kjer lahko izbirajo najustreznejšo kamero in mikrofon. Skupaj s sistemom za oddaljeno upravljanje, ki temelji na brskalniku, serije ViewBoard 52 prinašajo tržno vodilno interaktivno rešitev zaslonov za učitelje, študente in poslovne uporabnike.

Poglobljen zvok
Zaradi prepoznavanja moči zvoka pri udeležbi študentov so vgrajeni zvočniki postavljeni spredaj in na sredino, da napolnijo prostor z bogatim zvokom, ki zagotavlja, da je mogoče slišati vsako podrobnost.


Odzivno polje z 8 mikrofoni
Vgrajeno 8-mikrofonsko polje z akutnim zaznavanjem hrupa in zmožnostjo preklica. V kombinaciji z drugo prvo funkcijo v industriji serije ViewBoard 52 lahko učitelji, ki omogočajo učenje na daljavo ali hibridno učenje iz svoje osebne naprave, zlahka dostopajo do 8-mikrofonskega niza in katerega koli povezanega vizualizatorja, da izberejo najustreznejši vir kamere in mikrofona.

Takojšnja povezava prek USB-C
Rešitev z enim kablom za podatke, video in napajanje brez potrebne priprave ali tehničnega znanja. Učitelji preprosto priključijo in predvajajo za takojšnjo predstavitev, tablo in skupno delovanje z uporabo znane programske opreme svoje naprave.

 

Brezžična povezava prek vCastSender
Kabel ni potreben. ViewSonicova aplikacija vCastSender omogoča učiteljem, da se brezžično povežejo prek enkratnega gesla za pouk brez kabla s popolno funkcionalnostjo orodij za predstavitev in sodelovanje na zaslonu.

Enostavno predvajanje prek zaslona myViewBoard
MyViewBoard Display, idealen za hitre predstavitve in gostujoče uporabnike, omogoča uporabnikom, da predvajajo neposredno na ViewBoard 52 prek svojega internetnega brskalnika za takojšnje zrcaljenje zaslona brez kabla ali prenosa.


Bližnjične tipke za enostaven dostop
Zasnovan za poenostavljen nadzor, lahko dostopne bližnjične tipke učiteljem omogočajo, da takoj onemogočijo funkcijo na dotik, ko ni potrebna, in zamrznejo zaslon za samostojno uporabo svoje osebne naprave med predstavitvami.

€2384,23 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP6552-1B 165cm (65") QHD LED LCD nosilec na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP6552-1B 165cm (65") 4K interaktivni zaslon na dotik + nosilec

Interaktivna tabla ViewBoard IFP7552-1B je opremljena z najmodernejšimi oblikovalskimi funkcijami in orodji osredotočenimi na uporabnika, za najboljšo poenostavitev lekcij ter izboljšano možnost sodelovanja učencev v razredu.
Z enokabelsko rešitvijo nudi takojšnjo, brezskrbno povezljivost in edinstveno kotno prilagojeno zasnovo, ki omogoča enostaven dostop do tipk, ki se nahajajo na spodnjem robu zaslona.
Ta način nudi učiteljem brezhibno in neprekinjeno povezavanje z učenci in lažji nadzor poučevanja.Ponuja možnost dvojnega peresa, s 33-točkovnim dotikom, preciznost samega dotika in zaznavo dlani, pri čemer združuje naravno in gladko izkušnjo pisanja, ter nudi neskončne možnosti interakcije z učenci. Vgrajeni zvočniki 2X18W spredaj in 18W zvočniki zadaj ter dodatnim subwoofer-jem, nudijo poostren zvok, kar olajša in izboljša učno izkušnjo. Učiteljem znatno olajša učenje na daljavo ali hibridno učenje dostopa iz svojih osebnih naprav, ter enostaven dostop do 8-mic matrike ali katerega koli povezljive naprave, kjer lahko izbirajo najustreznejšo kamero in mikrofon. Skupaj s sistemom za oddaljeno upravljanje, ki temelji na brskalniku, serije ViewBoard 52 prinašajo tržno vodilno interaktivno rešitev zaslonov za učitelje, študente in poslovne uporabnike.

Poglobljen zvok
Zaradi prepoznavanja moči zvoka pri udeležbi študentov so vgrajeni zvočniki postavljeni spredaj in na sredino, da napolnijo prostor z bogatim zvokom, ki zagotavlja, da je mogoče slišati vsako podrobnost.


Odzivno polje z 8 mikrofoni
Vgrajeno 8-mikrofonsko polje z akutnim zaznavanjem hrupa in zmožnostjo preklica. V kombinaciji z drugo prvo funkcijo v industriji serije ViewBoard 52 lahko učitelji, ki omogočajo učenje na daljavo ali hibridno učenje iz svoje osebne naprave, zlahka dostopajo do 8-mikrofonskega niza in katerega koli povezanega vizualizatorja, da izberejo najustreznejši vir kamere in mikrofona.
Takojšnja povezava prek USB-C
Rešitev z enim kablom za podatke, video in napajanje brez potrebne priprave ali tehničnega znanja. Učitelji preprosto priključijo in predvajajo za takojšnjo predstavitev, tablo in skupno delovanje z uporabo znane programske opreme svoje naprave.


Brezžična povezava prek vCastSender
Kabel ni potreben. ViewSonicova aplikacija vCastSender omogoča učiteljem, da se brezžično povežejo prek enkratnega gesla za pouk brez kabla s popolno funkcionalnostjo orodij za predstavitev in sodelovanje na zaslonu.
Enostavno predvajanje prek zaslona myViewBoard
MyViewBoard Display, idealen za hitre predstavitve in gostujoče uporabnike, omogoča uporabnikom, da predvajajo neposredno na ViewBoard 52 prek svojega internetnega brskalnika za takojšnje zrcaljenje zaslona brez kabla ali prenosa.


Zasnova, osredotočena na uporabnike, prva v industriji
Edinstvena kotna zasnova postavlja nadzorne gumbe in vrata V/I jasno v vidnem polju, kar učiteljem omogoča lažji dostop kot konkurenčni izdelki in jim omogoča, da brezhibno in ustvarjalno vključijo zaslon v razrede, ne da bi motili potek pouka.
Bližnjične tipke za enostaven dostop
Zasnovan za poenostavljen nadzor, lahko dostopne bližnjične tipke učiteljem omogočajo, da takoj onemogočijo funkcijo na dotik, ko ni potrebna, in zamrznejo zaslon za samostojno uporabo svoje osebne naprave med predstavitvami.

     


Best-in-Class Collaboration Tools
The 4K Ultra HD display comes equipped with Ultra Fine Touch and palm awareness technology to deliver a completely natural writing experience with dual-pen, 33-point touch capability to support in-class or online student collaboration.
Vodilni zvok v učilnici
Serija ViewBoard 52, zasnovana tako, da napolni učilnico z robustnim zvokom, ki pritegne pozornost, vključuje 3x 18W zvočnike vgrajene v sprednjo zvočno vrstico ter dodatni nizkotonec zadaj, da dodatno poveča učinek glasbe in videoposnetkov v razredu za večjo splošno udejstvovanje.

 


Napredna tehnologija lepljenja zaslona
Z zmanjšanjem prostora med steklom in ploščami na en milimeter napredna tehnologija lepljenja prinaša še svetlejše, boljše in jasnejše slike na že tako impresiven zaslon.


Napredna tehnologija za nego oči
S tehnologijo True Flicker-Free, filtrom za modro svetlobo in premazom proti bleščanju, ki je vgrajen neposredno v strojno opremo zaslona, serija ViewBoard 52 ponuja samodejno, vrhunsko izkušnjo gledanja, ki je očem prijazna in energetsko učinkovita.
Sistem za daljinsko upravljanje
Aplikacija myViewBoard Manager, ki temelji na brskalniku, omogoča upraviteljem IT in preverjenim skrbniškim uporabnikom, da posodabljajo, načrtujejo, oddajajo in upravljajo več zaslonov hkrati s katere koli lokacije prek varnega, uporabniku prijaznega sistema za daljinsko upravljanje.
Device Agnostic in združljiv s programsko opremo
Zasnovan za uporabo programske opreme, ki jo poznate, serija ViewBoard 52 deluje na sistemu Android 9.0 in je združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Mac, Chrome in Linux s popolno funkcionalnostjo vnosa na dotik za vse povezane naprave.


Varnost in zaščita poslovnega razreda
Vgrajena programska oprema myViewBoard za belo tablo, ki jo poganja AWS, zagotavlja celovito in zaupanja vredno zaščito podatkov z zaščito in šifriranjem v oblaku za zagotavljanje varnosti in varnosti zasebnih datotek in informacij.

€2509,67 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP7533 190,5cm (75") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP7533 190,5cm (75") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon

ViewBoard 75" interaktivni zaslon 4K

 • Integrirano s programsko opremo myViewBoard
 • Večopravilnosti za izboljšano izvedbo učnih ur
 • Sprejmite preprostost in organiziranost z rešitvijo z enim kablom USB-C, ki ponuja 65 W moči.
 • Intuitiven uporabniški vmesnik in hiter zagon aplikacije za nemoteno delovanje
 • Poganja ga Android 11

PREGLED
Serija ViewBoard IFP33 usklajuje zaslon na dotik z vsestransko programsko opremo, da ustvari celovito rešitev za učilnico za interaktivno in zanimivo učenje. Interaktivni zaslon zagotavlja izjemno kakovost slike v 4K UHD, zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji lepljenja, ki zagotavlja jasnejše barve, izboljšan kontrast in zmanjšano bleščanje. 40-točkovni vmesnik zaslona na dotik, opremljen s tehnologijo Ultra Fine Touch, omogoča učencem in učiteljem nemoteno sodelovanje s prsti ali peresi z dvema različnima konicama za intuitivno izkušnjo pisanja s peresom na papirju. Zmogljivi vgrajeni sprednji zvočniki in vrata USB-C zagotavljajo popolno in priročno večpredstavnostno izkušnjo. Serija ViewBoard IFP33 je vnaprej nameščena z myViewBoard, ki nudi napredne možnosti predavanja za učitelje in zmogljiva orodja za upravljanje naprav za skrbnike.


Nemoteno pisanje za intuitivno sodelovanje
Serija ViewBoard IFP33, zasnovana za izmenjavo idej in sodelovanje študentov, ima 40 točk dotika s tehnologijo Ultra-Fine Touch in zmožnostjo dvojnega peresa. Izkusite izboljšano izkušnjo pisanja s peresom na papir, ko preklapljate med dvojnimi konicami obeh peres, da preprosto preklapljate med barvo in debelino črte.

Poenostavite namestitev v učilnici z USB-C
Sprejmite preprostost in udobje z rešitvijo z enim kablom USB-C. Priključite katero koli združljivo napravo in uživajte v takojšnjem predvajanju več predstavnosti in bliskovito hitrem prenosu podatkov. Poleg tega lahko z močjo do 65 W polnite celo svoj prenosni računalnik, hkrati pa ohranite delovni prostor brez nereda.


€2635,11 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP7550-5F 190,5cm (75") UHD TFT LCD na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP7550-5F 190,5cm (75") UHD TFT LCD na dotik interaktivni zaslon

 • Tehnologija Ultra Fine Touch ponuja do 40-točkovni dotik za pen-on-paper izkušnjo pisanja
 • myViewBoard programska oprema za belo tablo s privlačnimi orodji za učilnico?
 • Delite zaslon prek USB-C ali brezžično prek myViewBoard Display in ViewBoard Cast z Airplay in Chromecast
 • Intuitiven daljinski nadzor naprave in večpredstavnostno oddajanje z myViewBoard Manager
 • OS Android 11, ki ga poganja osemjedrni procesor za optimizirano učinkovitost in varnost (možnost nadgradnje na Android 13)

 

Serija ViewBoard 50-5F, zasnovana z mislijo na sodobne učitelje, ponuja intuitiven in interaktiven vmesnik za večuporabniško izkušnjo pisanja. Z enim kablom USB-C za takojšnjo, brezskrbno povezljivost lahko učitelji brezhibno priklopijo in upravljajo svoje naprave, medtem ko nadaljujejo z lekcijo. Tako učenci kot učitelji uživajo v tekočem pisanju s tehnologijo Ultra Fine Touch, ki ponuja 40-točkovni dotik, in dvojno pero, ki je na voljo v različnih barvah in velikostih. Bodite brezskrbi, da ste vi in oči vaših učencev poskrbljeni in zaščiteni, saj je serija ViewBoard 50-5F opremljena s tehnologijo Flicker-Free in vgrajenim filtrom modre svetlobe s certifikatom T?V za vse ravni svetlosti. Serija ViewBoard 50-5F, ki je popolnoma integrirana z zbirko myViewBoard, združuje strojno in programsko opremo za popolno rešitev za učilnico. Serija ViewBoard® 50-5F, ki je združ ljiva s celotno linijo dodatkov, vam omogoča učinkovito poučevanje z različnimi privlačnimi orodji.

Gladko pisanje s tehnologijo Ultra Fine Touch
Uživajte v neprimerljivo gladki in naravni izkušnji pisanja, ki jo ponujata dvojno pero in tehnologija Ultra Fine Touch. ?Zmogljivost več dotikov serije ViewBoard® 50-5F omogoča do 40-točkovni vnos na dotik s strani več uporabnikov, kar podpira in spodbuja dejavnosti v razredu in sodelovanje študentov.?

En kabel za vse
Serija ViewBoard® 50-5F, zasnovana za preprosto uporabo, ponuja vrata USB-C kot del celovite povezljivosti. S to rešitvijo z enim kablom preprosto priključite katero koli združljivo napravo za takojšnje predvajanje multimedije, prenos podatkov in polnjenje, medtem ko uživate v prostoru brez nereda.

€3011,43 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP7552-1A 190,5cm (75") QHD LED LCD na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC IFP7552-1A 190,5cm (75") 4K interaktivni zaslon na dotik

Nudi tehnologijo UFT (Ultra Fine Touch), ki ponuja natančnejše pisanje in hitrejši čas obdelave kot običajni IR paneli. Gladko pisanje s pisalom omogoča skupinam učiteljev in učencev, da učinkovito delajo pri podrobnih nalogah, za katere je potrebna uporaba natančnih svinčnikov. Serija IFP52 ima integrirano programsko opremo za digitalno tablo myViewBoard, ki zagotavlja sodelovanje na poti, poleg tega pa je dopolnjena z oddajanjem namizja. S pomočjo ViewBoard lahko omogočite svojim učencem enostavnega brezžičnega deljenja vsebin, kar je še posebej uporabno v času predstavitev.

Zaslon je certificiran s strani TUV in je opremljen s filtrom modre svetlobe in tehnologijo True Flicker-Free za zmanjšanje obremenitve oči za učence, medtem ko na novo uvedena tehnologija Zero-Bonding dviguje vizualno izkuš njo 4K interaktivnega zaslona.

UFT tehnologija
Tehnologija Ultra Fine Touch ustvarja izkušnjo pisanja na papir. Natančnost pisanja se močno izboljša in interakcija med učencem in učiteljem teče bolj naravno, zahvaljujoč dejanskim odzivom v realnem č asu.

Brezžična skupna raba vsebine
Skupna raba vsebine z vgrajeno programsko opremo ViewBoard Cast.

Certifikat ENERGY STAR za povečano energetsko učinkovitost.

Senzor svetlobe avtomatično prilagodi svetlobo, tako, da razbremni oči.

€3262,31 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP7552-1A 190,5cm (75") QHD LED LCD WIFI6 BT nosilec montaža na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP7552-1A 190,5cm (75") 4K interaktivni zaslon na dotik + nosilec + montaža

Interaktivna tabla ViewBoard IFP7552-1A je opremljena z najmodernejšimi oblikovalskimi funkcijami in orodji osredotočenimi na uporabnika, za najboljšo poenostavitev lekcij ter izboljšano možnost sodelovanja učencev v razredu.
Z enokabelsko rešitvijo nudi takojšnjo, brezskrbno povezljivost in edinstveno kotno prilagojeno zasnovo, ki omogoča enostaven dostop do tipk, ki se nahajajo na spodnjem robu zaslona.
Ta način nudi učiteljem brezhibno in neprekinjeno povezavanje z učenci in lažji nadzor poučevanja.Ponuja možnost dvojnega peresa, s 33-točkovnim dotikom, preciznost samega dotika in zaznavo dlani, pri čemer združuje naravno in gladko izkušnjo pisanja, ter nudi neskončne možnosti interakcije z učenci. Vgrajeni zvočniki 2X15W spredaj in 15W zvočniki zadaj, nudijo poostren zvok, kar olajša in izboljša učno izkušnjo .Učiteljem znatno olajša učenje na daljavo ali hibridno učenje dostopa iz svojih osebnih naprav, ter enostaven dostop do 8-mic matrike ali katerega koli povezljive naprave, kjer lahko izbirajo najustreznejšo kamero in mikrofon. Skupaj s sistemom za oddaljeno upravljanje, ki temelji na brskalniku, serije ViewBoard 52 prinašajo tržno vodilno interaktivno rešitev zaslonov za učitelje, študente in poslovne uporabnike.

 • Poglobljen zvok
  Zaradi prepoznavanja moči zvoka pri udeležbi študentov so vgrajeni zvočniki postavljeni spredaj in na sredino, da napolnijo prostor z bogatim zvokom, ki zagotavlja, da je mogoče slišati vsako podrobnost.

 • Odzivno polje z 8 mikrofoni
  Vgrajeno 8-mikrofonsko polje z akutnim zaznavanjem hrupa in zmožnostjo preklica. V kombinaciji z drugo prvo funkcijo v industriji serije ViewBoard 52 lahko učitelji, ki omogočajo učenje na daljavo ali hibridno učenje iz svoje osebne naprave, zlahka dostopajo do 8-mikrofonskega niza in katerega koli povezanega vizualizatorja, da izberejo najustreznejši vir kamere in mikrofona.
 • Takojšnja povezava prek USB-C
  Rešitev z enim kablom za podatke, video in napajanje brez potrebne priprave ali tehničnega znanja. Učitelji preprosto priključijo in predvajajo za takojšnjo predstavitev, tablo in skupno delovanje z uporabo znane programske opreme svoje naprave.

  

 • Brezžična povezava prek vCastSender
  Kabel ni potreben. ViewSonicova aplikacija vCastSender omogoča učiteljem, da se brezžično povežejo prek enkratnega gesla za pouk brez kabla s popolno funkcionalnostjo orodij za predstavitev in sodelovanje na zaslonu.
 • Enostavno predvajanje prek zaslona myViewBoard
  MyViewBoard Display, idealen za hitre predstavitve in gostujoče uporabnike, omogoča uporabnikom, da predvajajo neposredno na ViewBoard 52 prek svojega internetnega brskalnika za takojšnje zrcaljenje zaslona brez kabla ali prenosa.

 • Zasnova, osredotočena na uporabnike, prva v industriji
  Edinstvena kotna zasnova postavlja nadzorne gumbe in vrata V/I jasno v vidnem polju, kar učiteljem omogoča lažji dostop kot konkurenčni izdelki in jim omogoča, da brezhibno in ustvarjalno vključijo zaslon v razrede, ne da bi motili potek pouka.
  * Prikazana slika je samo za ilustracijo. Dejanski izdelek se lahko razlikuje.
 • Bližnjične tipke za enostaven dostop
  Zasnovan za poenostavljen nadzor, lahko dostopne bližnjične tipke učiteljem omogočajo, da takoj onemogočijo funkcijo na dotik, ko ni potrebna, in zamrznejo zaslon za samostojno uporabo svoje osebne naprave med predstavitvami.

 • Best-in-Class Collaboration Tools
  The 4K Ultra HD display comes equipped with Ultra Fine Touch and palm awareness technology to deliver a completely natural writing experience with dual-pen, 33-point touch capability to support in-class or online student collaboration.
 • Vodilni zvok v učilnici
  Serija ViewBoard 52, zasnovana tako, da napolni učilnico z robustnim zvokom, ki pritegne pozornost, vključuje 2X15W zvočnike in 15W nizkotonec, vgrajen v sprednjo zvočno vrstico, da dodatno poveča učinek glasbe in videoposnetkov v razredu za večjo splošno udejstvovanje.

          

 • Napredna tehnologija lepljenja zaslona
  Z zmanjšanjem prostora med steklom in ploščami na en milimeter napredna tehnologija lepljenja prinaša še svetlejše, boljše in jasnejše slike na že tako impresiven zaslon.

                   

 • Napredna tehnologija za nego oči
  S tehnologijo True Flicker-Free, filtrom za modro svetlobo in premazom proti bleščanju, ki je vgrajen neposredno v strojno opremo zaslona, serija ViewBoard 52 ponuja samodejno, vrhunsko izkušnjo gledanja, ki je očem prijazna in energetsko učinkovita.
 • Sistem za daljinsko upravljanje
  Aplikacija myViewBoard® Manager, ki temelji na brskalniku, omogoča upraviteljem IT in preverjenim skrbniškim uporabnikom, da posodabljajo, načrtujejo, oddajajo in upravljajo več zaslonov hkrati s katere koli lokacije prek varnega, uporabniku prijaznega sistema za daljinsko upravljanje.
 • Device Agnostic in združljiv s programsko opremo
  Zasnovan za uporabo programske opreme, ki jo poznate, serija ViewBoard 52 deluje na sistemu Android 9.0 in je združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Mac, Chrome in Linux s popolno funkcionalnostjo vnosa na dotik za vse povezane naprave.

                   

 • Varnost in zaščita poslovnega razreda
  Vgrajena programska oprema myViewBoard® za belo tablo, ki jo poganja AWS, zagotavlja celovito in zaupanja vredno zaščito podatkov z zaščito in šifriranjem v oblaku za zagotavljanje varnosti in varnosti zasebnih datotek in informacij.

 

€3387,75 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP8633 218,44cm (86") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP8633 218,44cm (86") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon

 • Integrirano s programsko opremo myViewBoard
 • Večopravilnosti za izboljšano izvedbo učnih ur
 • Sprejmite preprostost in organiziranost z rešitvijo z enim kablom USB-C, ki ponuja 65 W moči.
 • Intuitiven uporabniški vmesnik in hiter zagon aplikacije za nemoteno delovanje
 • Poganja ga Android 11

PREGLED
Serija ViewBoard IFP33 usklajuje zaslon na dotik z vsestransko programsko opremo, da ustvari celovito rešitev za učilnico za interaktivno in zanimivo učenje. Interaktivni zaslon zagotavlja izjemno kakovost slike v 4K UHD, zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji lepljenja, ki zagotavlja jasnejše barve, izboljšan kontrast in zmanjšano bleščanje. 40-točkovni vmesnik zaslona na dotik, opremljen s tehnologijo Ultra Fine Touch, omogoča učencem in učiteljem nemoteno sodelovanje s prsti ali peresi z dvema različnima konicama za intuitivno izkušnjo pisanja s peresom na papirju. Zmogljivi vgrajeni sprednji zvočniki in vrata USB-C zagotavljajo popolno in priročno večpredstavnostno izkušnjo. Serija ViewBoard IFP33 je vnaprej nameščena z myViewBoard, ki nudi napredne možnosti predavanja za učitelje in zmogljiva orodja za upravljanje naprav za skrbnike.


Nemoteno pisanje za intuitivno sodelovanje
Serija ViewBoard IFP33, zasnovana za izmenjavo idej in sodelovanje študentov, ima 40 točk dotika s tehnologijo Ultra-Fine Touch in zmožnostjo dvojnega peresa. Izkusite izboljšano izkušnjo pisanja s peresom na papir, ko preklapljate med dvojnimi konicami obeh peres, da preprosto preklapljate med barvo in debelino črte.

Poenostavite namestitev v učilnici z USB-C
Sprejmite preprostost in udobje z rešitvijo z enim kablom USB-C. Priključite katero koli združljivo napravo in uživajte v takojšnjem predvajanju več predstavnosti in bliskovito hitrem prenosu podatkov. Poleg tega lahko z močjo do 65 W polnite celo svoj prenosni računalnik, hkrati pa ohranite delovni prostor brez nereda.


€3513,19 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP8650-5 218,4cm (86") 4K TFT IPS LCD DLED HDMI Wi-Fi na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP8650-5 218,4cm (86") 4K TFT IPS LCD DLED HDMI Wi-Fi na dotik interaktivni zaslon

 • Tehnologija Ultra Fine Touch ponuja do 40-točkovni dotik za izkušnjo pisanja pen-on-paper
 • myViewBoard programska oprema za belo tablo s privlačnimi orodji za učilnico
 • Delite zaslon prek USB-C ali brezžično prek myViewBoard Display in ViewBoard Cast z Airplay in Chromecast
 • Intuitiven daljinski nadzor naprave in večpredstavnostno oddajanje z myViewBoard Manager
 • OS Android 11, ki ga poganja osemjedrni procesor za optimizirano učinkovitost in varnost


Serija ViewBoard 50-5, zasnovana z mislijo na sodobne učitelje, ponuja intuitiven in interaktiven vmesnik za večuporabniško izkušnjo pisanja. Z enim kablom USB-C za takojšnjo, brezskrbno povezljivost lahko učitelji brezhibno priklopijo in upravljajo svoje naprave, medtem ko nadaljujejo z lekcijo. Tako učenci kot učitelji uživajo v tekočem pisanju s tehnologijo Ultra Fine Touch, ki ponuja 40-točkovni dotik, in dva peresa, ki sta na voljo v različnih barvah in velikostih. Bodite prepričani, da ste vi in vid vaših učencev poskrbljeni in zaščiteni, saj je serija ViewBoard 50-5 opremljena s tehnologijo Flicker-Free in vgrajenim filtrom modre svetlobe s certifikatom TV za vse ravni svetlosti.

Gladko pisanje s tehnologijo Ultra Fine Touch
Uživajte v neprimerljivo gladki in naravni izkušnji pisanja, ki jo ponujata peresa in tehnologija Ultra Fine Touch. Zmogljivost več dotikov omogoča do 40-točkovni vnos na dotik večih uporabnikov hkrati, kar podpira in spodbuja k različnim dejavnostim v razredu in sodelovanju študentov.

€3889,51 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP8650-5F 218,44cm (86") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP8650-5F 218,44cm (86") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon

 • ViewBoard® 86" interaktivni zaslon 4K
 • Tehnologija Ultra Fine Touch ponuja do 40-točkovni dotik za izkušnjo pisanja s peresom kot na papir
 • myViewBoard programska oprema za s privlačnimi orodji za učilnico?
 • Delite zaslon prek USB-C ali brezžično prek myViewBoard Display in ViewBoard Cast z Airplay in Chromecast
 • Intuitiven daljinski nadzor naprave in večpredstavnostno oddajanje z myViewBoard Manager
 • OS Android 11, ki ga poganja osemjedrni procesor za optimizirano učinkovitost in varnost (možnost nadgradnje na Android 13)


OPIS
Serija ViewBoard 50-5F, zasnovana z mislijo na sodobne učitelje, ponuja intuitiven in interaktiven vmesnik za večuporabniško izkušnjo pisanja. Z enim kablom USB-C za takojšnjo, brezskrbno povezljivost lahko učitelji brezhibno priklopijo in upravljajo svoje naprave, medtem ko nadaljujejo z lekcijo. Tako učenci kot učitelji uživajo v gladkem pisanju s tehnologijo Ultra Fine Touch, ki ponuja 40-točkovni dotik, in dvojno pero, ki je na voljo v različnih barvah in velikostih. Vaše oči in oči vaših učencev bodo zaščitene, saj je serija ViewBoard 50-5F opremljena s tehnologijo brez utripanja in integriranim filtrom modre svetlobe s certifikatom T?V za vse ravni svetlosti. Serija ViewBoard 50-5F, ki je popolnoma integrirana s zbirko myViewBoard, združuje strojno in programsko opremo za popolno rešitev za učilnico. Serija ViewBoard 50-5F, je združljiva s celotno linijo dodatkov, in vam omogoča učinkovito poučevanje z različnimi privlačnimi orodji.


Gladko pisanje s tehnologijo Ultra Fine Touch
Uživajte v neprimerljivo gladki in naravni izkušnji pisanja, ki jo ponujata dvojno pero in tehnologija Ultra Fine Touch. ?Zmogljivost več dotikov serije ViewBoard 50-5F omogoča do 40-točkovni vnos na dotik s strani več uporabnikov, kar podpira in spodbuja dejavnosti v razredu in sodelovanje študentov.

En kabel za vse
Serija ViewBoard 50-5F, zasnovana za preprosto uporabo, ponuja vrata USB-C kot del celovite povezljivosti. S to rešitvijo z enim kablom preprosto priključite katero koli združljivo napravo za takojšnje predvajanje multimedije, prenos podatkov in polnjenje, medtem ko uživate v prostoru brez nereda.

Hitro deljenje vsebine za več udeležencev
Istočasno predvajajte do štiri naprave z uporabo rešitve ViewBoard Cast, ki je vgrajena v ViewBoard Box. S svojimi zmožnostmi razdeljenega, razš irjenega in združenega zaslona so predavatelji opremljeni s številnimi novih možnosti skupne rabe, ne glede na napravo.

Enostaven za oči
Serija ViewBoard 50-5F uporablja najnovejšo tehnologijo za zaščito oči tako otrok kot odraslih, hkrati pa ne ogroža visokokakovostne vizualne izkušnje. Tehnologija brez utripanja, nizka modra svetloba s certifikatom T?V in premaz proti bleščanju skupaj zagotavljajo varno in udobno uporabo ves dan.?

€3889,51 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP8652 218,4cm (86") QHD LED LCD nosilec montaža na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP8652 218,4cm (86") 4K interaktivni zaslon na dotik + nosilec + montaža

Interaktivna tabla ViewBoard IFP8652 je opremljena z najmodernejšimi oblikovalskimi funkcijami in orodji osredotočenimi na uporabnika, za najboljšo poenostavitev lekcij ter izboljšano možnost sodelovanja učencev v razredu.
Z enokabelsko rešitvijo nudi takojšnjo, brezskrbno povezljivost in edinstveno kotno prilagojeno zasnovo, ki omogoča enostaven dostop do tipk, ki se nahajajo na spodnjem robu zaslona.
Ta način nudi učiteljem brezhibno in neprekinjeno povezavanje z učenci in lažji nadzor poučevanja.Ponuja možnost dvojnega peresa, s 33-točkovnim dotikom, preciznost samega dotika in zaznavo dlani, pri čemer združuje naravno in gladko izkušnjo pisanja, ter nudi neskončne možnosti interakcije z učenci. Vgrajeni zvočniki 2X15W spredaj in 15W zvočniki zadaj, nudijo poostren zvok, kar olajša in izboljša učno izkušnjo .Učiteljem znatno olajša učenje na daljavo ali hibridno učenje dostopa iz svojih osebnih naprav, ter enostaven dostop do 8-mic matrike ali katerega koli povezljive naprave, kjer lahko izbirajo najustreznejšo kamero in mikrofon. Skupaj s sistemom za oddaljeno upravljanje, ki temelji na brskalniku, serije ViewBoard 52 prinašajo tržno vodilno interaktivno rešitev zaslonov za učitelje, študente in poslovne uporabnike.

Poglobljen zvok
Zaradi prepoznavanja moči zvoka pri udeležbi študentov so vgrajeni zvočniki postavljeni spredaj in na sredino, da napolnijo prostor z bogatim zvokom, ki zagotavlja, da je mogoče slišati vsako podrobnost.


Odzivno polje z 8 mikrofoni
Vgrajeno 8-mikrofonsko polje z akutnim zaznavanjem hrupa in zmožnostjo preklica. V kombinaciji z drugo prvo funkcijo v industriji serije ViewBoard 52 lahko učitelji, ki omogočajo učenje na daljavo ali hibridno učenje iz svoje osebne naprave, zlahka dostopajo do 8-mikrofonskega niza in katerega koli povezanega vizualizatorja, da izberejo najustreznejši vir kamere in mikrofona.

Takojšnja povezava prek USB-C
Rešitev z enim kablom za podatke, video in napajanje brez potrebne priprave ali tehničnega znanja. Učitelji preprosto priključijo in predvajajo za takojšnjo predstavitev, tablo in skupno delovanje z uporabo znane programske opreme svoje naprave.

Brezžična povezava prek vCastSender
Kabel ni potreben. ViewSonicova aplikacija vCastSender omogoča učiteljem, da se brezžično povežejo prek enkratnega gesla za pouk brez kabla s popolno funkcionalnostjo orodij za predstavitev in sodelovanje na zaslonu.

Enostavno predvajanje prek zaslona myViewBoard
MyViewBoard Display, idealen za hitre predstavitve in gostujoče uporabnike, omogoča uporabnikom, da predvajajo neposredno na ViewBoard 52 prek svojega internetnega brskalnika za takojšnje zrcaljenje zaslona brez kabla ali prenosa.

Zasnova, osredotočena na uporabnike, prva v industriji
Edinstvena kotna zasnova postavlja nadzorne gumbe in vrata V/I jasno v vidnem polju, kar učiteljem omogoča lažji dostop kot konkurenčni izdelki in jim omogoča, da brezhibno in ustvarjalno vključijo zaslon v razrede, ne da bi motili potek pouka.

Bližnjične tipke za enostaven dostop
Zasnovan za poenostavljen nadzor, lahko dostopne bližnjične tipke učiteljem omogočajo, da takoj onemogočijo funkcijo na dotik, ko ni potrebna, in zamrznejo zaslon za samostojno uporabo svoje osebne naprave med predstavitvami.

Best-in-Class Collaboration Tools
The 4K Ultra HD display comes equipped with Ultra Fine Touch and palm awareness technology to deliver a completely natural writing experience with dual-pen, 33-point touch capability to support in-class or online student collaboration.

Vodilni zvok v učilnici
Serija ViewBoard 52, zasnovana tako, da napolni učilnico z robustnim zvokom, ki pritegne pozornost, vključuje 2X15W zvočnike in 15W nizkotonec, vgrajen v sprednjo zvočno vrstico, da dodatno poveča učinek glasbe in videoposnetkov v razredu za večjo splošno udejstvovanje.


Napredna tehnologija lepljenja zaslona
Z zmanjšanjem prostora med steklom in ploščami na en milimeter napredna tehnologija lepljenja prinaša še svetlejše, boljše in jasnejše slike na že tako impresiven zaslon.

  

Napredna tehnologija za nego oči
S tehnologijo True Flicker-Free, filtrom za modro svetlobo in premazom proti bleščanju, ki je vgrajen neposredno v strojno opremo zaslona, serija ViewBoard 52 ponuja samodejno, vrhunsko izkušnjo gledanja, ki je očem prijazna in energetsko učinkovita.

Sistem za daljinsko upravljanje
Aplikacija myViewBoard Manager, ki temelji na brskalniku, omogoča upraviteljem IT in preverjenim skrbniškim uporabnikom, da posodabljajo, načrtujejo, oddajajo in upravljajo več zaslonov hkrati s katere koli lokacije prek varnega, uporabniku prijaznega sistema za daljinsko upravljanje.

Device Agnostic in združljiv s programsko opremo
Zasnovan za uporabo programske opreme, ki jo poznate, serija ViewBoard 52 deluje na sistemu Android 9.0 in je združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Mac, Chrome in Linux s popolno funkcionalnostjo vnosa na dotik za vse povezane naprave.


Varnost in zaščita poslovnega razreda
Vgrajena programska oprema myViewBoard za belo tablo, ki jo poganja AWS, zagotavlja celovito in zaupanja vredno zaščito podatkov z zaščito in šifriranjem v oblaku za zagotavljanje varnosti in varnosti zasebnih datotek in informacij.

 

€4265,83 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP8652-1A 218cm (86") QHD LED LCD na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP8652-1A 218cm (86") 4K interaktivni zaslon na dotik

Interaktivna tabla ViewBoard IFP85521-1A je opremljena z najmodernejšimi oblikovalskimi funkcijami in orodji osredotočenimi na uporabnika, za najboljšo poenostavitev lekcij ter izboljšano možnost sodelovanja učencev v razredu.
Z enokabelsko rešitvijo nudi takojšnjo, brezskrbno povezljivost in edinstveno kotno prilagojeno zasnovo, ki omogoča enostaven dostop do tipk, ki se nahajajo na spodnjem robu zaslona.
Ta način nudi učiteljem brezhibno in neprekinjeno povezavanje z učenci in lažji nadzor poučevanja.Ponuja možnost dvojnega peresa, s 33-točkovnim dotikom, preciznost samega dotika in zaznavo dlani, pri čemer združuje naravno in gladko izkušnjo pisanja, ter nudi neskončne možnosti interakcije z učenci. Vgrajeni zvočniki 2X15W spredaj in 15W subwoofer, nudijo poostren zvok, kar olajša in izboljša učno izkuš njo. Učiteljem znatno olajša učenje na daljavo ali hibridno učenje dostopa iz svojih osebnih naprav, ter enostaven dostop do 8-mic matrike ali katerega koli povezljive naprave, kjer lahko izbirajo najustreznejšo kamero in mikrofon. Skupaj s sistemom za oddaljeno upravljanje, ki temelji na brskalniku, serije ViewBoard 52 prinašajo tržno vodilno interaktivno rešitev zaslonov za učitelje, študente in poslovne uporabnike.

Poglobljen zvok
Zaradi prepoznavanja moči zvoka pri udeležbi študentov so vgrajeni zvočniki postavljeni spredaj in na sredino, da napolnijo prostor z bogatim zvokom, ki zagotavlja, da je mogoče slišati vsako podrobnost.


Odzivno polje z 8 mikrofoni
Vgrajeno 8-mikrofonsko polje z akutnim zaznavanjem hrupa in zmožnostjo preklica. V kombinaciji z drugo prvo funkcijo v industriji serije ViewBoard 52 lahko učitelji, ki omogočajo učenje na daljavo ali hibridno učenje iz svoje osebne naprave, zlahka dostopajo do 8-mikrofonskega niza in katerega koli povezanega vizualizatorja, da izberejo najustreznejši vir kamere in mikrofona.
Takojšnja povezava prek USB-C
Rešitev z enim kablom za podatke, video in napajanje brez potrebne priprave ali tehničnega znanja. Učitelji preprosto priključijo in predvajajo za takojšnjo predstavitev, tablo in skupno delovanje z uporabo znane programske opreme svoje naprave.


Brezžična povezava prek vCastSender
Kabel ni potreben. ViewSonicova aplikacija vCastSender omogoča učiteljem, da se brezžično povežejo prek enkratnega gesla za pouk brez kabla s popolno funkcionalnostjo orodij za predstavitev in sodelovanje na zaslonu.
Enostavno predvajanje prek zaslona myViewBoard
MyViewBoard Display, idealen za hitre predstavitve in gostujoče uporabnike, omogoča uporabnikom, da predvajajo neposredno na ViewBoard 52 prek svojega internetnega brskalnika za takojšnje zrcaljenje zaslona brez kabla ali prenosa.


Zasnova, osredotočena na uporabnike, prva v industriji
Edinstvena kotna zasnova postavlja nadzorne gumbe in vrata V/I jasno v vidnem polju, kar učiteljem omogoča lažji dostop kot konkurenčni izdelki in jim omogoča, da brezhibno in ustvarjalno vključijo zaslon v razrede, ne da bi motili potek pouka.
Bližnjične tipke za enostaven dostop
Zasnovan za poenostavljen nadzor, lahko dostopne bližnjične tipke učiteljem omogočajo, da takoj onemogočijo funkcijo na dotik, ko ni potrebna, in zamrznejo zaslon za samostojno uporabo svoje osebne naprave med predstavitvami.


Best-in-Class Collaboration Tools
The 4K Ultra HD display comes equipped with Ultra Fine Touch and palm awareness technology to deliver a completely natural writing experience with dual-pen, 33-point touch capability to support in-class or online student collaboration.
Vodilni zvok v učilnici
Serija ViewBoard 52, zasnovana tako, da napolni učilnico z robustnim zvokom, ki pritegne pozornost, vključuje 2x 15W zvočnike vgrajene v sprednjo zvočno vrstico ter dodatni nizkotonec zadaj, da dodatno poveča učinek glasbe in videoposnetkov v razredu za večjo splošno udejstvovanje.


Napredna tehnologija lepljenja zaslona
Z zmanjšanjem prostora med steklom in ploščami na en milimeter napredna tehnologija lepljenja prinaša še svetlejše, boljše in jasnejše slike na že tako impresiven zaslon.

          


Napredna tehnologija za nego oči
S tehnologijo True Flicker-Free, filtrom za modro svetlobo in premazom proti bleščanju, ki je vgrajen neposredno v strojno opremo zaslona, serija ViewBoard 52 ponuja samodejno, vrhunsko izkušnjo gledanja, ki je očem prijazna in energetsko učinkovita.
Sistem za daljinsko upravljanje
Aplikacija myViewBoard Manager, ki temelji na brskalniku, omogoča upraviteljem IT in preverjenim skrbniškim uporabnikom, da posodabljajo, načrtujejo, oddajajo in upravljajo več zaslonov hkrati s katere koli lokacije prek varnega, uporabniku prijaznega sistema za daljinsko upravljanje.
Device Agnostic in združljiv s programsko opremo
Zasnovan za uporabo programske opreme, ki jo poznate, serija ViewBoard 52 deluje na sistemu Android 9.0 in je združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Mac, Chrome in Linux s popolno funkcionalnostjo vnosa na dotik za vse povezane naprave.

          


Varnost in zaščita poslovnega razreda
Vgrajena programska oprema myViewBoard za belo tablo, ki jo poganja AWS, zagotavlja celovito in zaupanja vredno zaščito podatkov z zaščito in šifriranjem v oblaku za zagotavljanje varnosti in varnosti zasebnih datotek in informacij.

€3889,51 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP8652-1B 218,4cm (86") TFT 4K LED LCD na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP8652-1B 218,4cm (86") TFT 4K LED LCD na dotik interaktivni zaslon

 • Nova zunanja zasnova z inovativnim Multimedia Sound Bar
 • USB-C za povezljivost plug-and-play prek enega kabla
 • Dvojno pero, 33-točkovni dotik z naravno, gladko izkušnjo pisanja
 • Vodilni zvok v panogi in napredna tehnologija za nego oči
 • Centraliziran sistem za daljinsko upravljanje prek myViewBoard Managerja


Serija ViewBoard 52 je interaktivna tabla 4K Ultra HD, opremljena z na uporabnika osredotočenimi oblikovalskimi funkcijami in najboljšimi orodji za sodelovanje v razredu za današnje poenostavljene lekcije. Z rešitvijo z enim kablom za takojšnjo, brezskrbno povezljivost in edinstveno kotno zasnovo za enostaven dostop do bližnjic I/O vhodov se lahko učitelji brezhibno povežejo in nadzorujejo za neprekinjen in tekoč pouk. Zmogljivost dvojnega peresa, 33-točkovni dotik, Ultra Fine Touch in tehnologija zaznavanja dlani združujejo naravno gladko izkušnjo pisanja in neskončne možnosti za sodelovanje študentov, ki jih podpirajo sprednji zvočniki 2 x 15 W in nizkotonec 15 W za večjo angažiranost študentov. Učiteljem omogoča pouk na daljavo ali hibridno učenje iz svoje osebne naprave. Preprosto dostopajte do 8. mikrofonov in katerega koli povezanega prikaza, tako da izberete najprimernejši vir kamere ali mikrofona. Serija ViewBoard 52 skupaj s sistemom za daljinsko upravljanje, ki temelji na brskalniku, ponuja vodilno rešitev interaktivne table na trgu za učitelje, študente in vodje IT.


Takojšnja povezava prek USB-C
Rešitev z enim kablom za podatke, video in napajanje brez predpriprave ali tehničnega znanja. Učitelji preprosto priključijo in predvajajo za takojšnjo predstavitev, pisanje na tablo in sodelovanje z uporabo znane programske opreme svoje naprave.

Bližnjice tipk za enostaven dostop
Lahko dostopne bližnjice tipk, zasnovane za poenostavljen nadzor, učiteljem omogočajo, da takoj onemogočijo funkcijo dotika, ko ni potrebna, in zamrznejo zaslon za samostojno uporabo svoje osebne naprave med predstavitvami.

Najboljša orodja za sodelovanje v svojem razredu
Zaslon 4K Ultra HD je opremljen z Ultra Fine Touch in tehnologijo zaznavanja dlani, ki zagotavlja popolnoma naravno izkušnjo pisanja z dvojnim peresom in 33-toč kovnim dotikom za podporo študentskemu sodelovanju v razredu ali na spletu.

€4265,83 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP8652-2F 218,4cm (86") UHD TFT LCD IPS na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP8652-2F 218,4cm (86") UHD TFT LCD IPS na dotik interaktivni zaslon

 • Certificiran interaktivni zaslon ViewBoard 86" 4K z licenčno pogodbo za naprave Enterprise (EDLA)
 • Brezhibna povezljivost plug-and-play s tremi vrati USB-C
 • Intuitiven prilagodljiv Android™ 13 z aplikacijami in pripomočki, ki jih je mogoče povleči
 • Napredne varnostne kontrole in standardi skladnosti, ki varujejo vaše podatke
 • Izboljšano sodelovanje z integrirano programsko opremo myViewBoard, ki jo poganja osemjedrni procesor

PREGLED
Izkoristite brezmejno učenje s serijo ViewBoard IFP52-2F. Certificiran v skladu z licenčno pogodbo za naprave Android Enterprise (EDLA), brezhibno usklajuje operacijski sistem Android 13 s programsko opremo myViewBoard in dostopom do trgovine Google Play za zagotavljanje obogatenih učnih izkušenj, izboljšanih z robustnimi varnostnimi funkcijami. Sodelujte z večopravilnostjo na deljenem zaslonu; uživajte v brezhibni povezljivosti in poenostavljenih potekih dela, ki jih podpirajo tri vrata USB-C in brezžično predvajanje zaslona vCast; in z vgrajenimi mikrofoni in sprednjim zvočnikom očara tako oddaljene kot študente v učilnici. Skupaj s celotnim naborom združ ljivih dodatkov poživi učne izkušnje in ponese sodelovanje učencev na nove višine.

Trgovina Google Play širi obzorja poučevanja
Integriran dostop do trgovine Google Play in zbirke Workspace poenostavlja sodelovanje. Z Android 13 lahko pripomočke, izobraževalna orodja in aplikacije, kot so Chrome, YouTube in Google Search, postavite v takojšen doseg s preprostim "drah-and-drop na začetni zaslon.

Izboljšajte učne izkušnje z napredno večopravilnostjo
Naj bodo lekcije in dejavnosti dinamične z večopravilnostjo na deljenem zaslonu. Ne glede na to, ali uporabljate belo tablo v enem oknu, medtem ko se video pretaka v drugem, ali razmišljate o odgovorih ob testnih vprašanjih, način Slika ob sliki (Picture-by-Picture) hkrati prikaže dve okni za brezhibno produktivnost.

Bližnjične tipke za enostaven dostop
Zasnovan za poenostavljen nadzor, lahko dostopne bližnjične tipke učiteljem omogočajo, da takoj onemogočijo funkcijo na dotik, ko ni potrebna, in zamrznejo zaslon za samostojno uporabo svoje osebne naprave med predstavitvami.


€4014,95 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP9850-4 248.92cm (98") UHD LCD na dotik interaktivni zaslon

VIEWSONIC ViewBoard IFP9850-4 248.92cm (98") UHD LCD na dotik interaktivni zaslon

ViewBoard 50-4 je eleganten 98-palčni interaktivni zaslon 4K, izdelan posebej za brezhibno predstavitev v poslovnih in izobraževalnih prostorih. Preprosto povežite svoj prenosnik ali tablični računalnik z enim samim kablom USB-C za takojšnjo in enostavno predstavitev. Naredite si opombe in povežite v realnem času z integrirano programsko opremo za digitalno tablo myViewBoard in uživajte v naravno tekočem pisanju, ki ga podpirata tehnologija Ultra Fine Touch in dvojna peresa s tanko konico za digitalno natančnost. Za omogočanje več sodelujočih znotraj ene predstavitve ViewBoard Cast ponuja brezžično skupno rabo vsebine z enojno prijavo z do 4-smernim razdeljenim zaslonom. ViewBoard 50-4, obdan z elegantno tankim okvirjem, ne le povzdigne vsak prostor, ampak tudi opolnomoči IT ekipe z myViewBoard Manager, spletnim sistemom za daljinsko upravljanje, za poenostavljeno in centralizirano upravljanje zaslona od koder koli in kadarkoli.

Naravno gladko pisanje z digitalno natančnostjo
Zamislite si, komentirajte in sodelujte med predstavitvami z občutkom peresa na papirju. ViewBoard 50-4 s prepoznavanjem dvojnega peresa za podporo skupinskemu sodelovanju, ter tehnologijo Ultra Fine Touch in peresi s 3 mm konico za digitalno natančnost, brez zamikov, ponuja neprimerljivo natančnost pisanja z naravnim tokom.

Povezljivost Plug and Present prek USB-C
Odpravite prezgodnje zagone in zapletene kable z rešitvijo z enim kablom USB-C. USB-C omogoča prenos moči in podatkov prek enega samega kabla, uporabnikom pa omogoča preprosto povezavo prenosnega računalnika, tablič nega računalnika ali pametnega telefona za takojšnje predstavitvene funkcije, da se zagotovijo lahki in točni zagoni vsakič.

Orodja za digitalno tablo z varnostjo podjetja
Pritegnite občinstvo s predstavitvami, ki so interaktivne, sodelovalne in varne. Programska oprema za digitalno tablo myViewBoard združuje priročen dostop z enim samim vpisom do vašega diska v oblaku, kot je One Drive for Business, z izvornimi orodji za opombe, ki podpirajo sodelovalne predstavitve v realnem času, kjer koli ste.

?Oddaljeno upravljanje za poenostavljen nadzor kjer koli
Poenostavite delovanje za vodje IT s centraliziranim in intuitivnim sistemom za upravljanje naprav. MyViewBoard Manager, ki je dostopen neposredno prek spletnega brskalnika Chrome ali Edge, omogoča odobrenemu osebju, da načrtuje posodobitve, izvaja sistemske spremembe in oddaja sporočila na en ali več zaslonov hkrati od koder koli.

Cast brez kablov
Idealen za hitre zagone in gostujoče uporabnike, myViewBoard Display zagotavlja hitro in učinkovito predvajanje zaslona brez potrebe po kablih ali prenosu programske opreme. Preprosto odprite zaslon myViewBoard v katerem koli spletnem brskalniku in uporabite enkratno geslo na zaslonu za takojšnje in brez težav brezžično predvajanje.

 

Večuporabniško predvajanje s funkcijo ViewBoard Cast
Izkoristite svoj zaslon z možnostjo do 4-smernega razdeljenega zaslona. Ne glede na to, ali primerjate podatke ali vabite gostujoče sodelavce, ViewBoard Cast ponuja večuporabniško brezžično predvajanje na podlagi aplikacije s popolno interaktivno funkcionalnostjo, tako da lahko skupine urejajo in dodajajo opombe datotekam neposredno iz svojih naprav za učinkovito sodelovanje v realnem času.

Več moči kot kdaj koli prej
ViewBoard 50-4, ki gradi na moči svojega predhodnika, združuje procesor ARM Cortex A73*4 (1,8 GHz), 32 GB pomnilnika in združljivost z Androidom 9, da zagotavlja dosledno gladko uporabnost. Od izobraževalnih predstavitev do poslovnih sestankov, popolnoma izvorni in vdelani OS zagotavlja brezhibno, posodobljeno in vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Povežite se še hitreje z Wi-Fi 6
Dodajte dodatno internetno hitrost z 2,4/5 GHz za nemoteno izkušnjo pri uporabi aplikacij, ki zahtevajo pasovno širino, kot so videokonference, pretakanje v živo in brskanje po spletu na zaslonu

Dodajte popolno računalniško moč z osebnim računalnikom z vtičnico
Nadgradite zaslon v samostojni računalnik z dodatnim računalnikom z vtičnico. Ker odpravlja potrebo po kastingu, je dodatni modul vnaprej naložen s programsko opremo myViewBoard WhiteBoard in deluje v operacijskem sistemu Windows 10, nekatere modele pa je mogoče nadgraditi na Windows 11.

Razširite svoje občinstvo
Oglejte si in bodite videni v jasni, briljantni vizualni kakovosti s Tribe, izbirno konferenčno kamero vse v enem. Izjemno široka kamera s 121° vidnim poljem (FOV), zasnovana za videokonference brez napora z vrhunsko zvočno podporo, s pametno tehnologijo korekcije svetlobe in kompenzacije osvetlitve ozadja postavi vaš najboljši obraz naprej.

V/I vrata

€10036,07 z ddv

VIEWSONIC VSD243-BKA-EU0 59,94cm (23,6") IPS LED LCD Android medijski prevajalnik na dotik informacijski / interaktivni monitor

VIEWSONIC VSD243-BKA-EU0 59,94cm (23,6") IPS LED Android interaktivni pametni LED zaslon na dotik

ViewSonic VSD243 je 24-palčni (23,6-palčni vidni) pametni zaslon z ločljivostjo Full HD 1080p, štirijedrnim 1,8 GHz procesorjem, 10-točkovnim kapacitivnim dotikom in operacijskim sistemom Android™ Oreo 8.1. Vsestranske možnosti povezljivosti vključujejo HDMI (vhod/izhod), več vhodov USB, bralnik kartic SD, RJ45 Ethernet, Dual Band 2,4GHz/5GHz Wi-Fi, Bluetooth4.0, spletno kamero s 5 milijoni pik z vgrajenim mikrofonom in 2,5W zvočnike za videokonference. S svojim elegantnim ID, tankim okvirjem, zasnovo brez ventilatorjev, premazom zaslona s trdoto 7H in možnostjo montaže, združljive z VESA, je VSD243 prilagodljiva rešitev za informacijske kioske, javne zaslone ali POS postaje v poslovnih centrih, knjižnicah ali maloprodajnih okoljih. VSD243 lahko deluje tudi kot samostojen nadomestek računalnika ali kot običajni 24'' monitor na dotik Full HD prek vmesnika HDMI z osebnim/prenosnim računalnikom. S celovitim naborom izboljšanih funkcij in lastnosti je VSD243 odličen za številne aplikacije in komercialne rešitve na osnovi kioskov za podjetja, restavracije, prodajne pulte ali maloprodajna okolja.


Zmogljiv štirijedrni procesor
Ta pametni zaslon je opremljen z zmogljivim štirijedrnim procesorjem Rockchip RK3288 1,8 GHz Cortex A17, ki zagotavlja gladko in bliskovito hitro računanje ne glede na to, katere aplikacije so zagnane.

10-točkovni večfunkcijski dotik
Ta pametni zaslon z 10-točkovno tehnologijo več dotikov in trpežno površino, odporno na praske, zagotavlja izjemne interaktivne možnosti v javnih okoljih. Uporabniki lahko pametni zaslon uporabljajo tudi kot zaslon na dotik Full HD za povezavo z obstoječimi osebnimi in prenosnimi računalniki ali tabličnimi računalniki.


Opremljen je s povezavami Wi-Fi, Bluetooth in RJ45
Ta pametni zaslon vključuje Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 in ethernet RJ45, kar zagotavlja prilagodljive možnosti dostopa za brskanje po spletnih straneh, dostop do oblaka in izmenjavo podatkov.

4 vrata USB
4 vrata USB omogočajo vsestransko povezljivost z različnimi pomnilniškimi napravami, perifernimi napravami in elektroniko visoke ločljivosti za večje udobje in prilagodljivost.

Celoten multimedijski paket
Ta pametni zaslon z vgrajeno spletno kamero, vgrajenim mikrofonom in zvočniki ter ločljivostjo Full HD ponuja popoln multimedijski paket za videokonference na profesionalni ravni. Uporabniki lahko spletno kamero uporabljajo tudi, ko je pametni zaslon povezan kot zunanji zaslon z osebnim računalnikom, prenosnikom ali tabličnim računalnikom.


Večje udobje pri gledanju
Tehnologija Flicker-Free in filter modre svetlobe pomagata zmanjšati utrujenost oči pri daljšem gledanju.

€628,07 z ddv

ASUS VT168HR 40,64cm (16") 40,64cm WXGA TN LED HDMI/VGA PCAP na dotik informacijski / interaktivni monitor

ASUS VT168HR 40,64cm (16") TN na dotik interaktivni zaslon

ASUS VT168HR Monitor na dotik - 16 inch (15,6" vidni del) (1366x768), 10-točkovni dotik, HDMI, brez utripanja, Low Blue Light, možnost namestitve na steno, Eye care

 • 15,6-palčna zmogljivost 10-točkovnega dotika, primerna za vsako aplikacijo, ki vključuje navidezno tipkovnico ali večkratni dotik
 • Kot nagiba -5° - 30°, dovolj prilagodljiv za scenarije kot razširjen monitor ali POS naprava
 • Tanek, eleganten dizajn z nosilcem VESA (75 mm x 75 mm)
 • Naprava je uspešno opravila test skladnosti s sistemom Windows 10
 • Monitorji ASUS Eye Care imajo tehnologijo Flicker-free in Low Blue Light s certifikatom T?V Rheinland, ki zagotavlja udobno izkušnjo gledanja.

10-točkovni več-dotik
Monitor ASUS VT168HR z zaslonom na dotik združuje 10-točkovno zmožnost večkratnega dotika z vrhunsko kakovostjo slike, prilagodljivo povezljivostjo in odlično ergonomijo. Natančen zaslon z večkratnim dotikom - omogoča do 10 hkratnih dotikov - je optimiziran za uporabo z operacijskim sistemom Windows 10, kar vam omogoča pametnejše in učinkovitejše delo.

Windows 10 združljiv
VT168HR ima potrjeno najboljšo združljivost in zanesljivost z operacijskim sistemom Windows 10. Zagotavlja, da lahko domači in poslovni uporabniki Microsoftovega novega operacijskega sistema izkoristijo ASUS Touch Monitor.

€182,15 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP6533 165,1cm (65") UHD LCD TFT nosilec montaža na dotik informacijski / interaktivni monitor

VIEWSONIC ViewBoard IFP6533 165,1cm (65") UHD LCD TFT na dotik interaktivni zaslon?? + nosilec + montaža

 • Integrirano s programsko opremo myViewBoard
 • Večopravilnosti za izboljšano izvedbo učnih ur
 • Sprejmite preprostost in organiziranost z rešitvijo z enim kablom USB-C, ki ponuja 65 W moči.
 • Intuitiven uporabniški vmesnik in hiter zagon aplikacije za nemoteno delovanje
 • Poganja ga Android 11

PREGLED
Serija ViewBoard IFP33 usklajuje zaslon na dotik z vsestransko programsko opremo, da ustvari celovito rešitev za učilnico za interaktivno in zanimivo učenje. Interaktivni zaslon zagotavlja izjemno kakovost slike v 4K UHD, zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji lepljenja, ki zagotavlja jasnejše barve, izboljšan kontrast in zmanjšano bleščanje. 40-točkovni vmesnik zaslona na dotik, opremljen s tehnologijo Ultra Fine Touch, omogoča učencem in učiteljem nemoteno sodelovanje s prsti ali peresi z dvema različnima konicama za intuitivno izkušnjo pisanja s peresom na papirju. Zmogljivi vgrajeni sprednji zvočniki in vrata USB-C zagotavljajo popolno in priročno večpredstavnostno izkušnjo. Serija ViewBoard IFP33 je vnaprej nameščena z myViewBoard, ki nudi napredne možnosti predavanja za učitelje in zmogljiva orodja za upravljanje naprav za skrbnike.


Nemoteno pisanje za intuitivno sodelovanje
Serija ViewBoard IFP33, zasnovana za izmenjavo idej in sodelovanje študentov, ima 40 točk dotika s tehnologijo Ultra-Fine Touch in zmožnostjo dvojnega peresa. Izkusite izboljšano izkušnjo pisanja s peresom na papir, ko preklapljate med dvojnimi konicami obeh peres, da preprosto preklapljate med barvo in debelino črte.

Poenostavite namestitev v učilnici z USB-C
Sprejmite preprostost in udobje z rešitvijo z enim kablom USB-C. Priključite katero koli združljivo napravo in uživajte v takojšnjem predvajanju več predstavnosti in bliskovito hitrem prenosu podatkov. Poleg tega lahko z močjo do 65 W polnite celo svoj prenosni računalnik, hkrati pa ohranite delovni prostor brez nereda.


€2509,67 z ddv

VIEWSONIC ViewBoard IFP7533 190,5cm (75") UHD LCD TFT na dotik informacijski / interaktivni monitor + montaža + nosilec

VIEWSONIC ViewBoard IFP7533 190,5cm (75") UHD LCD TFT na dotik informacijski / interaktivni monitor + montaža + nosilec

ViewBoard 75" interaktivni zaslon 4K

 • Integrirano s programsko opremo myViewBoard
 • Večopravilnosti za izboljšano izvedbo učnih ur
 • Sprejmite preprostost in organiziranost z rešitvijo z enim kablom USB-C, ki ponuja 65 W moči.
 • Intuitiven uporabniški vmesnik in hiter zagon aplikacije za nemoteno delovanje
 • Poganja ga Android 11

PREGLED
Serija ViewBoard IFP33 usklajuje zaslon na dotik z vsestransko programsko opremo, da ustvari celovito rešitev za učilnico za interaktivno in zanimivo učenje. Interaktivni zaslon zagotavlja izjemno kakovost slike v 4K UHD, zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji lepljenja, ki zagotavlja jasnejše barve, izboljšan kontrast in zmanjšano bleščanje. 40-točkovni vmesnik zaslona na dotik, opremljen s tehnologijo Ultra Fine Touch, omogoča učencem in učiteljem nemoteno sodelovanje s prsti ali peresi z dvema različnima konicama za intuitivno izkušnjo pisanja s peresom na papirju. Zmogljivi vgrajeni sprednji zvočniki in vrata USB-C zagotavljajo popolno in priročno večpredstavnostno izkušnjo. Serija ViewBoard IFP33 je vnaprej nameščena z myViewBoard, ki nudi napredne možnosti predavanja za učitelje in zmogljiva orodja za upravljanje naprav za skrbnike.

Nemoteno pisanje za intuitivno sodelovanje
Serija ViewBoard IFP33, zasnovana za izmenjavo idej in sodelovanje študentov, ima 40 točk dotika s tehnologijo Ultra-Fine Touch in zmožnostjo dvojnega peresa. Izkusite izboljšano izkušnjo pisanja s peresom na papir, ko preklapljate med dvojnimi konicami obeh peres, da preprosto preklapljate med barvo in debelino črte.

Poenostavite namestitev v učilnici z USB-C
Sprejmite preprostost in udobje z rešitvijo z enim kablom USB-C. Priključite katero koli združljivo napravo in uživajte v takojšnjem predvajanju več predstavnosti in bliskovito hitrem prenosu podatkov. Poleg tega lahko z močjo do 65 W polnite celo svoj prenosni računalnik, hkrati pa ohranite delovni prostor brez nereda.

€2885,99 z ddv

NEC MultiSync M651 PCAP 163,9cm (65") 24/7 4K IPS črn informacijski / interaktivni zaslon

NEC MultiSync M651 PCAP 163,9cm (65") 24/7 4K IPS LED LCD črn informacijski/interaktivni zaslon ima superiorno učinkovitost dotika za zahtevna okolja.
Moderena oblika, 24/7 operacijski čas in zmanjšana odsevnost ko je okoljska svetloba visoka, je zahvaljujoč NEC MultiSync M seriji PCAP dotiku, ki navduši občinstva in spodbuja sodelovanje.
Z močno Intel Smart Display Module (Intel SDM) računalniško napravo omogoči izjemno interaktivno izkušnjo strank. Odlično se prilega javni uporabi, z robustno stekleno površino odporno na praske, medtem ko njegova lastnost proti odsevnosti naredi M serije PCAP na dotik primerne celo za izredno svetlobno izpostavljena okolja.

Prednosti:
- Moderen ter enostaven za čiščenje
- Odlična učinkovitost dotika
- Neovirana berljivost
- 24/7 pripravljenost
- Varno upravljanje preko vaše naprave z aplikacijo NEC NaviSet Administrator 2

 

€6400,87 z ddv

HANNS-G HO165PTB 40cm (15,6") FHD zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

HANNS-G HO165PTB 40cm (15,6") FHD TFT-LED zvočniki na dotik interaktivni zaslon

HANNspree HO165PTB 15,6" 16:9 Open-Frame monitor zagotavlja visoko zmogljivo zaslonsko rešitev. Zaradi robustnega okvirja s steklom od roba do roba je zelo primeren za aplikacije, kot je namizna integracija. Idealen zaslon za integracijo v kioske, toteme in popolna rešitev za interaktivne digitalne napise, maloprodajo v trgovinah, igre na srečo in številna druga področja.

ODPRTI OKVIR - REŠITEV INDUSTRIJSKIH ZASLONOV
HANNspree HO165PTB 15,6" 16:9 Open-Frame monitor zagotavlja visoko zmogljivo zaslonsko rešitev. Zaradi robustnega okvirja s steklom od roba do roba je zelo primeren za aplikacije, kot je namizna integracija. HANNspree HO165PTB je idealen zaslon za integracijo v kiosk, totem in popolna rešitev za interaktivne digitalne napise, trgovino na drobno, igre na srečo in številne druge sektorje. Možne uporabe: igre na srečo/kazino, igralni avtomati za zabavo, avtomati za video loterijo, kioski Totem, medicina in prodaja vstopnic, izobraževanje, samopostrežni terminali, industrijski nadzor ...

TOUCH-THROUGH GLASS TECHNOLOGY
Steklo na dotik omogoča interaktivnost neposredno prek dodatnega steklenega pokrova (brez zračne reže in stekla navzgor, do 6 mm debeline). Idealno za nove nastajajoče aplikacije, vključno z interaktivnimi prikazovalnimi okni v trgovinah, zasloni nepremičninskih pisarn ter prodajnimi točkami v trgovinah in restavracijah, predvsem takrat, ko aplikacije zahtevajo okoljsko zaprta in varna ohišja. Zmogljivost stekla na dotik je izvedena z nadgradnjo programske opreme.


PROJECIRANA KAPACITIVNA (PCAP) TEHNOLOGIJA NA DOTIK
Zdaj lahko več uporabnikov izkusi skupno interakcijo z zaslonom na dotik. Monitor HANNSpree HO165PTB z uporabo do 10 točk dotika prstov omogoča vsem, da sodelujejo hkrati. Natančen zaslon z večkratnim dotikom - omogoča do 10 hkratnih dotikov - kar vam omogoča pametnejše in učinkovitejše delo. Je certificiran za Windows 10 in zasnovan tako, da nudi vrhunsko zmogljivost in intuitiven nadzor. Zahvaljujoč prevleki iz stekla je tehnologija zelo vzdržljiva, vsakodnevna uporaba, umazanija, prah, kondenzacija, razlitje tekočine ali čistilne raztopine, ne vplivajo na delovanje zaslona na dotik.


€333,67 z ddv

HANNS-G HO225OTB 54,61cm (21,5") FHD na dotik informacijski / interaktivni monitor

HANNS-G HO225OTB 54,61cm (21,5") FHD TFT-LED na dotik interaktivni zaslon

 • Ločljivost 1920 x 1080 Full HD 1080P
 • Tehnologija P-Cap z 10-točkovnim dotikom
 • 178° / 178° Ultra širok vidni kot
 • Panel visoke svetilnosti 1000 cd/m2
 • IP65 (spredaj), zaščita pred vodo in prahom
 • Zaščita zaslona: Debelina 3 mm
 • Senzor zunanje svetlobe, vgrajeni ventilatorji
 • >7H utrjena trda površina
 • Tanek profil z ozkimi robovi
 • Nastavek VESA in več možnosti namestitve
 • Steklo od roba do roba brez dvignjenega okvirja
 • Postavitev: Pokrajina, Portret, Navzgor

ŽIVE SLIKE Z ULTRA ŠIROKIM KOTOM GLEDANJA
Zaslon na dotik HO275PTB ima ploščo z LED osvetlitvijo v razmerju stranic 16:9 z ultra širokim vidnim kotom 178°, ki zmanjša premik barv tako na vodoravni kot navpični ravnini, da zagotovi kakovostne slike iz skoraj vseh smeri. Zagotavlja izboljšano barvno natančnost in večjo energetsko učinkovitost.

PROJECIRANA KAPACITIVNA (PCAP) TEHNOLOGIJA NA DOTIK
Zdaj lahko več uporabnikov izkusi skupno interakcijo z zaslonom na dotik. Monitor HANNSpree HO165PTB z uporabo do 10 točk dotika prstov omogoča vsem, da sodelujejo hkrati. Natančen zaslon z večkratnim dotikom - omogoča do 10 hkratnih dotikov - kar vam omogoča pametnejše in učinkovitejše delo. Je certificiran za Windows 10 in zasnovan tako, da nudi vrhunsko zmogljivost in intuitiven nadzor. Zahvaljujoč prevleki iz stekla je tehnologija zelo vzdržljiva, vsakodnevna uporaba, umazanija, prah, kondenzacija, razlitje tekočine ali čistilne raztopine, ne vplivajo na delovanje zaslona na dotik.


€589,67 z ddv

HANNS-G HO245PTB 60,45cm (23,8") FHD zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

HANNS-G HO245PTB 60,45cm (23,8") FHD TFT-LED zvočniki na dotik interaktivni zaslon

ŽIVE SLIKE Z ULTRA ŠIROKIM KOTOM GLEDANJA
Zaslon na dotik HO275PTB ima ploščo z LED osvetlitvijo v razmerju stranic 16:9 z ultra širokim vidnim kotom 178°, ki zmanjša premik barv tako na vodoravni kot navpični ravnini, da zagotovi kakovostne slike iz skoraj vseh smeri. Zagotavlja izboljšano barvno natančnost in večjo energetsko učinkovitost.

PROJECIRANA KAPACITIVNA (PCAP) TEHNOLOGIJA NA DOTIK
Zdaj lahko več uporabnikov izkusi skupno interakcijo z zaslonom na dotik. Monitor HANNSpree HO165PTB z uporabo do 10 točk dotika prstov omogoča vsem, da sodelujejo hkrati. Natančen zaslon z večkratnim dotikom - omogoča do 10 hkratnih dotikov - kar vam omogoča pametnejše in učinkovitejše delo. Je certificiran za Windows 10 in zasnovan tako, da nudi vrhunsko zmogljivost in intuitiven nadzor. Zahvaljujoč prevleki iz stekla je tehnologija zelo vzdržljiva, vsakodnevna uporaba, umazanija, prah, kondenzacija, razlitje tekočine ali čistilne raztopine, ne vplivajo na delovanje zaslona na dotik.

TOUCH-THROUGH GLASS TECHNOLOGY
Steklo na dotik omogoča interaktivnost neposredno prek dodatnega steklenega pokrova (brez zračne reže in stekla navzgor, do 6 mm debeline). Idealno za nove nastajajoče aplikacije, vključno z interaktivnimi prikazovalnimi okni v trgovinah, zasloni nepremičninskih pisarn ter prodajnimi točkami v trgovinah in restavracijah, predvsem takrat, ko aplikacije zahtevajo okoljsko zaprta in varna ohišja. Zmogljivost stekla na dotik je izvedena z nadgradnjo programske opreme.


€397,67 z ddv

HANNS-G HT221PPB 54,6cm (21,5") FHD zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

HANNS-G HT221PPB 54,6cm (21,5") FHD TFT-LED zvočniki na dotik interaktivni zaslon

HANNSpree HT221PPB zagotavlja brezhiben in natančen odziv na dotik. HANNspree HT221PPB je odlična izbira za široko paleto zahtevnih interaktivnih aplikacij, zaradi česar je idealen zaslon za integracijo v kiosk, totem in popolna rešitev za interaktivno digitalno označevanje, maloprodajo v trgovinah, igre na srečo in številna druga področja.

 • 21,5" monitor na dotik LED osvetlitev ozadja
 • 1920 x 1080 Full HD ločljivost
 • Tehnologija P-Cap z 10-točkovnim dotikom
 • Steklo na dotik (na voljo na zahtevo*)
 • 178° / 178° Ultra širok vidni kot
 • Trojni vhod: DP + HDMI + VGA
 • Vgrajeni stereo zvočniki
 • IP65 (spredaj)
 • Zaščita zaslona: Debelina 3 mm
 • Multi-Video načini
 • Montaža na steno (VESA)
 • Steklo od roba do roba brez dvignjenega okvirja

Realistične slike z izjemno širokimi koti gledanja
Zaslon na dotik HT221PPB ima ploščo z LED osvetlitvijo v razmerju stranic 16:9 z ultra širokim vidnim kotom 178°, ki zmanjšuje barvne premike na vodoravni in navpični ravnini, da zagotovi kakovostne slike iz skoraj vseh smeri. Zagotavlja izboljšano barvno natančnost in večjo energetsko učinkovitost.

HT221PPB uporablja 178°(H) / 178°(V) ploščo Full HD z ultra širokim vidnim kotom, ki odpravlja premike barv iz skoraj vseh smeri in pod skoraj vsakim kotom.


PROJECIRANA KAPACITIVNA (PCAP) TEHNOLOGIJA NA DOTIK
Zdaj lahko več uporabnikov izkusi skupno interakcijo z zaslonom na dotik. Monitor HANNSpree HO165PTB z uporabo do 10 točk dotika prstov omogoča vsem, da sodelujejo hkrati. Natančen zaslon z večkratnim dotikom - omogoča do 10 hkratnih dotikov - kar vam omogoča pametnejše in učinkovitejše delo. Je certificiran za Windows 10 in zasnovan tako, da nudi vrhunsko zmogljivost in intuitiven nadzor. Zahvaljujoč prevleki iz stekla je tehnologija zelo vzdržljiva, vsakodnevna uporaba, umazanija, prah, kondenzacija, razlitje tekočine ali čistilne raztopine, ne vplivajo na delovanje zaslona na dotik.

TOUCH-THROUGH GLASS TECHNOLOGY
Steklo na dotik omogoča interaktivnost neposredno prek dodatnega steklenega pokrova (brez zračne reže in stekla navzgor, do 6 mm debeline). Idealno za nove nastajajoče aplikacije, vključno z interaktivnimi prikazovalnimi okni v trgovinah, zasloni nepremičninskih pisarn ter prodajnimi točkami v trgovinah in restavracijah, predvsem takrat, ko aplikacije zahtevajo okoljsko zaprta in varna ohišja. Zmogljivost stekla na dotik je izvedena z nadgradnjo programske opreme.


€282,47 z ddv

HANNS-G HO101HTB 25,65cm (10,1") na dotik informacijski / interaktivni monitor

HANNS-G HO101HTB 25,65cm (10,1") TFT-LED na dotik interaktivni zaslon

 • 1280 x 800 ločljivost
 • Tehnologija P-Cap z 10-točkovnim dotikom
 • 170° / 170° ultra širok vidni kot
 • Dvojni vhod: HDMI + VGA
 • IP54 zaščita (spredaj).
 • 12-voltno zunanje napajanje
 • >7H utrjena trda površina
 • Zaščita stekla 2 mm
 • Steklo na dotik
 • Trdno kovinsko ohišje
 • Postavitev: Pokrajina, Portret, Navzgor

TOUCH-THROUGH GLASS TECHNOLOGY
Steklo na dotik omogoča interaktivnost neposredno prek dodatnega steklenega pokrova (brez zračne reže in stekla navzgor, do 6 mm debeline). Idealno za nove nastajajoče aplikacije, vključno z interaktivnimi prikazovalnimi okni v trgovinah, zasloni nepremičninskih pisarn ter prodajnimi točkami v trgovinah in restavracijah, predvsem takrat, ko aplikacije zahtevajo okoljsko zaprta in varna ohišja. Zmogljivost stekla na dotik je izvedena z nadgradnjo programske opreme.


€244,07 z ddv

HANNS-G HO105HTB 25,65cm (10,1") na dotik informacijski / interaktivni monitor

HANNS-G HO105HTB 25,65cm (10,1") TFT-LED na dotik interaktivni zaslon

 • 1280 x 800 ločljivost
 • Tehnologija P-Cap z 10-točkovnim dotikom
 • 170° / 170° širok vidni kot
 • Dvojni vhod: HDMI + VGA
 • IP65 zaščita (spredaj).
 • 12-voltno zunanje napajanje
 • >6H panel
 • TP modul debeline 2 mm
 • Steklo na dotik
 • Trdno kovinsko ohišje
 • Nastavek VESA in več možnosti namestitve
 • Postavitev: Pokrajina, Portret, Navzgor

Open Frame - za aplikacije v industriji

 • Kazino
 • Zabavni igralni avtomati
 • Naprave za video loterijo
 • Kioski Totem
 • Nakup zdravil
 • Izobraževanje
 • Samopostrežni terminali
 • Industrijski nadzor


€231,27 z ddv

HANNS-G HO225DTB 54,6cm (21,5") FHD na dotik informacijski / interaktivni monitor

HANNS-G HO225DTB 54,6cm (21,5") FHD TFT-LED na dotik interaktivni zaslon

 • 21,5" 16:9 LED open-frame zaslon z osvetlitvijo ozadja
 • Ločljivost 1920 x 1080 Full HD 1080P
 • Tehnologija P-Cap z 10-točkovnim dotikom
 • 178° / 178° Ultra širok vidni kot
 • Dvojni vhod: DVI-D + VGA
 • IP54 (spredaj) Zaščita pred vodo in prahom
 • Zaščita zaslona: Debelina 3,3 mm
 • 12-voltno zunanje napajanje
 • Več možnosti namestitve
 • >6H panel na sprednji strani
 • Tanek profil z ozkimi robovi
 • Steklo na dotik (na voljo na zahtevo)
 • Postavitev: Pokrajina, Portret, navzgor

MOŽNOSTI NAMESTITVE
Zaradi robustnega okvirja s steklom od roba do roba je primeren za aplikacije, kot je namizna integracija. Zaslon podpira VESA in zunanje nosilce za več možnosti namestitve.


€384,87 z ddv

HANNS-G HO325PTB 80cm (31,5") FHD zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

HANNspree HO325PTB 32" 16:9 Open-Frame monitor zagotavlja visoko zmogljivo zaslonsko rešitev. Zaradi robustnega okvirja s steklom od roba do roba je primeren za aplikacije, kot je namizna integracija. HANNspree HO325PTB je idealen zaslon za integracijo v kiosk, totem in odlična rešitev za interaktivne digitalne napise, maloprodajo v trgovinah, igre na srečo in številna druga področja.

 • 1920 x 1080 Full HD 1080P ločljivost
 • Tehnologija P-Cap z 10-točkovnim dotikom
 • 178° / 178° Ultra širok vidni kot
 • Plošča visoke svetlosti 400 cd/m2
 • Video vhod: HDMI + Display Port
 • Stopnja zaščite IP55 (spredaj)
 • Zaščita zaslona: Debelina 3 mm
 • Vgrajeni zvočniki
 • 7H Hard Panel površina
 • Tanek profil, ravna površina od roba do roba
 • Kovinsko ohišje (okvir in pokrov zadaj
 • Touch-Through Glass (na voljo na zahtevo*)
 • Nastavek VESA in več možnosti namestitve
 • Orientacija: Vodoravno, navpično, navzgor

€768,87 z ddv

IIYAMA ProLite T1521MSC-B2 38cm (15") TN XGA P-CAP zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

IIYAMA ProLite T1521MSC-B2 38cm (15") TN LED LCD XGA P-CAP zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor


15-palčni zaslon na dotik ProLite T1521MSC-B2 temelji na projicirani kapacitivni tehnologiji, ki ponuja optimalen, brezhiben in natančen odziv na dotik. Zaradi steklene prevleke zagotavlja visoko vzdržljivost, odpornost proti praskam in popolno sliko. Trdna in stabilna podlaga podpira zaslon na dotik z nastavljivim stojalom, ki ponuja kot nagiba do 70 stopinj. Menijski gumbi se nahajajo na zadnji strani zaslona in jih je mogoče zakleniti, Vključuje tudi priročno funkcijo za deaktivacijo zaslona na dotik med čiščenjem. ProLite T1521MSC-B2 je neverjetno zmogljiva rešitev na dotik, popolna za namene maloprodaje v trgovinah.

TEHNOLOGIJA NA DOTIK - KAPACITIVNA
Tehnologija uporablja senzorsko mrežo mikrofinih žic, integriranih v steklo, ki pokriva zaslon. Dotik je zaznan, ker se električne lastnosti senzorske mreže spremenijo, ko človeški prst položimo na steklo. Zahvaljujoč prekrivnemu steklu je ta tehnologija zelo vzdržljiva, funkcija dotika pa ostane nespremenjena, tudi če steklo opraskate. Ponuja popolno slikovno zmogljivost in deluje s človeškim prstom (tudi v rokavicah iz lateksa) in pisalom.

ODPORNOST PROTI PRASKAM
Odpornost na praske je bistvena za rešitve na dotik, ki se uporabljajo na javnih mestih in v šolah. To je doseženo s stekleno prevleko, ki pokriva zaslon. Zagotavlja visoko vzdržljivost funkcije na dotik in kar je še pomembneje, funkcija na dotik ostane nespremenjena, tudi če je steklo opraskano.

IP65
IP65 pomeni, da je monitor zaščiten pred brizganjem vode na ohišje iz katere koli smeri.

€346,47 z ddv

IIYAMA ProLite T2252MSC-B2 54,5cm (21,5") FHD IPS zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

IIYAMA ProLite T2252MSC-B2 54,5cm (21,5") FHD IPS LED zvočniki na dotik interaktivni zaslon

21,5-palčni monitor PCAP z zaslonom na dotik 10 točk s tehnologijo plošče IPS, Edge-to-Edge (od roba do roba) in premazom proti prstnim odtisom

ProLite T2252MSC-B2 s svojo ločljivostjo Full HD (1920 x 1080) in natančno tehnologijo Projective Capacitive 10-točkovnega dotika zagotavlja brezhiben in natančen odziv na dotik. S tehnologijo zaslona LCD IPS ponuja izjemno barvno zmogljivost in širok zorni kot, zaradi česar je odlična izbira za široko paleto interaktivnih aplikacij. Prilagodljivo stojalo je mogoče namestiti pod več koti, kar ustvari udobno in ergonomsko uporabniško izkušnjo, integrirani sistem za upravljanje kablov pa skrije vse kable in električne žice, kar daje urejen delovni prostor brez kablov. Poleg tega steklo od roba do roba in izjemno tanek dizajn ustvarjata privlačen izgled. ProLite T2252MSC-B2 je idealna rešitev za interaktivno označevanje, maloprodajo v trgovinah, POS in interaktivne predstavitve.


IPS TEHNOLOGIJA
Zasloni IPS so najbolj znani po širokih kotih gledanja in naravnih, zelo natančnih barvah. Še posebej so primerni za večbarvne aplikacije.

FILTER MODRE SVETLOBE
Kot vsi vemo, večurno gledanje v zaslon monitorja na dan, še posebej od blizu, povzroča utrujenost oči. Ta učinek je veliko močnejši pri računalniških zaslonih kot pri televizijski opremi. Eden od dejavnikov, odgovornih za ta pojav, je modra svetloba, ki jo oddaja zaslon. Zato zmanjšanje količine modre svetlobe omogoči, da se naše oči med dolgim delom z računalniškim zaslonom počutijo manj utrujene. To smo dosegli s prilagoditvijo svetlosti in barvne temperature monitorja z novo funkcijo, imenovano ?Zmanjšanje modre svetlobe?, ki je zlahka dostopna prek OSD menija monitorja.


€308,07 z ddv

IIYAMA ProLite T2252MSC-W2 54,5cm (21,5") FHD IPS beli zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

IIYAMA ProLite T2252MSC-W2 54,5cm (21,5") FHD IPS LED zvočniki na dotik beli interaktivni zaslon

21,5-palčni monitor PCAP z zaslonom na dotik 10 točk s tehnologijo plošče IPS, Edge-to-Edge (od roba do roba) in premazom proti prstnim odtisom

ProLite T2252MSC-W2 s svojo ločljivostjo Full HD (1920 x 1080) in natančno tehnologijo Projective Capacitive 10-točkovnega dotika zagotavlja brezhiben in natančen odziv na dotik. S tehnologijo zaslona LCD IPS ponuja izjemno barvno zmogljivost in širok zorni kot, zaradi česar je odlična izbira za široko paleto interaktivnih aplikacij. Prilagodljivo stojalo je mogoče namestiti pod več koti, kar ustvari udobno in ergonomsko uporabniško izkušnjo, integrirani sistem za upravljanje kablov pa skrije vse kable in električne žice, kar daje urejen delovni prostor brez kablov. Poleg tega steklo od roba do roba in izjemno tanek dizajn ustvarjata privlačen izgled. ProLite T2252MSC-W2 je idealna rešitev za interaktivno označevanje, maloprodajo v trgovinah, POS in interaktivne predstavitve.


IPS TEHNOLOGIJA
Zasloni IPS so najbolj znani po širokih kotih gledanja in naravnih, zelo natančnih barvah. Še posebej so primerni za večbarvne aplikacije.

FILTER MODRE SVETLOBE
Kot vsi vemo, večurno gledanje v zaslon monitorja na dan, še posebej od blizu, povzroča utrujenost oči. Ta učinek je veliko močnejši pri računalniških zaslonih kot pri televizijski opremi. Eden od dejavnikov, odgovornih za ta pojav, je modra svetloba, ki jo oddaja zaslon. Zato zmanjšanje količine modre svetlobe omogoči, da se naše oči med dolgim delom z računalniškim zaslonom počutijo manj utrujene. To smo dosegli s prilagoditvijo svetlosti in barvne temperature monitorja z novo funkcijo, imenovano "Zmanjšanje modre svetlobe", ki je zlahka dostopna prek OSD menija monitorja.

KAPACITIVNA TEHNOLOGIJA NA DOTIK
Ta tehnologija uporablja senzorsko mrežo mikrofinih žic, integriranih v steklo, ki pokriva zaslon. Dotik je zaznan, ker se električne lastnosti senzorske mreže spremenijo, ko človeški prst položimo na steklo. Zahvaljujoč prekrivnemu steklu je ta tehnologija zelo vzdržljiva, funkcija dotika pa ostane nespremenjena, tudi če steklo opraskate. Ponuja popolno slikovno zmogljivost in deluje s človeškim prstom (tudi v rokavicah iz lateksa) in pisalom.

€315,75 z ddv

IIYAMA ProLite T2452MSC-W1 60,5cm (23,8") FHD IPS beli zvočniki na dotik informacijski / interaktivni monitor

IIYAMA ProLite T2452MSC-W1 60,5cm (23,8") FHD IPS LED zvočniki na dotik beli interaktivni zaslon


23,8-palčni monitor PCAP z zaslonom na dotik 10 točkovni s tehnologijo IPS, steklenim dizajnom od roba do roba in premazom proti prstnim odtisom

ProLite T2452MSC-W1 s svojo ločljivostjo Full HD (1920 x 1080) in natančno projektivno kapacitivno 10-točkovno tehnologijo na dotik zagotavlja brezhiben in natančen odziv na dotik. S tehnologijo zaslona LCD IPS ponuja izjemno barvno zmogljivost in širok zorni kot, zaradi česar je odlična izbira za široko paleto interaktivnih aplikacij. Prilagodljivo stojalo je mogoče namestiti pod različnimi koti, kar ustvari udobno in ergonomsko uporabniško izkušnjo, integrirani sistem za upravljanje kablov pa skrije vse kable in električne žice, kar pripomore k urejenemu delovnemu prostoru. Poleg tega steklo od roba do roba in izjemno tanek dizajn ustvarjata privlač en zaključek. ProLite T2452MSC-W1 je idealna rešitev za interaktivne napise, maloprodajo v trgovinah, POS in interaktivne predstavitve.

TEHNOLOGIJA NA DOTIK - KAPACITIVNA
Ta tehnologija uporablja senzorsko mrežo mikrofinih žic, integriranih v steklo, ki pokriva zaslon. Dotik je zaznan, ker se električne lastnosti senzorske mreže spremenijo, ko človeški prst položimo na steklo. Zahvaljujoč prekrivnemu steklu je ta tehnologija zelo vzdržljiva, funkcija dotika pa ostane nespremenjena, tudi če steklo opraskate. Ponuja popolno slikovno zmogljivost in deluje s človeškim prstom (tudi v rokavicah iz lateksa) in pisalom.

PREMAZ PROTI PRSTNIM ODTISOM
Ta posebna nano prevleka zagotavlja bolj gladek dotik in manjši upor pri pisanju. Zaradi tega je zaslon manj statičen in dovzeten za umazanijo, prah, prstne odtise ter izboljša jasnost vsebine, prikazane na zaslonu.

ODPORNOST PROTI PRASKAM
Odpornost na praske je dosežena s stekleno prevleko, ki pokriva zaslon. Zagotavlja visoko vzdržljivost funkcije na dotik in kar je najpomembneje, funkcija na dotik ostane nespremenjena, tudi če je steklo opraskano.


€365,67 z ddv

IIYAMA ProLite TE5512MIS-B3AG 55" (138,8cm) 24/7 UHD IPS na dotik / interaktivni zaslon

IIYAMA ProLite TE5512MIS-B3AG 55" (138,8cm) 24/7 UHD IPS LED LCD na dotik / interaktivni zaslon

55-palčni interaktivni 4K UHD zaslon na dotik dviguje interaktivno sodelovanje

TE5512MIS-B3AG je izjemen interaktivni zaslon 4K UHD, ki ga je oblikovala iiyama za izboljšanje sodelovanja, komunikacije in angažiranosti. S ključnimi funkcijami, kot so LCD-zaslon Zero Airgap, ki odpravlja paralakso, natanč en PureTouch-IR, iiWare 10 z Androidom 11, Wifi in iiyama DMS (sistem za upravljanje naprav), ta zaslon spremeni način, kako se ukvarjate z vsebino, zaradi česar je nepogrešljivo orodje za sodobni delovni prostor in izobraževalne nastavitve.

Ponaša se z novim vmesnikom 4K z uporabniškimi profili za preprosto prijavo in dostop do vaše lastne aplikacije po meri in diskov v oblaku ali pa preko aplikacij Windows in Office. iiyama TE5512MIS-B3AG postane zelo personalizirana in prilagodljiva naprava znotraj zasedenega hibridnega okolja za več uporabnikov.

Delite brezžično preprosteje kot kadar koli prej z aplikacijama iiyama Share in EShare, ki prinašata preprosto idejo in učinkovito sodelovanje v vašem podjetju ali šoli. Ta cenovno dostopen zaslon preoblikuje sodobna delovna mesta, izobraževalne ustanove, dinamične prostore za srečanja in drugo. Izboljšajte svojo interaktivno izkušnjo z zasloni SERIJE iiyama TE12 in sprejmite prihodnost vizualne komunikacije.

PURETOUCH-IR
PureTouch-IR zagotavlja natančnost dotika 1 mm za najbolj gladko in najhitrejše pisanje.

IIWARE
iiWare 10 vključuje Note, Browser, Cloud Drive in možnost, da na stran naložite ustrezne aplikacije, ki jih potrebujete za svojo organizacijo.

IIYAMA SHARE
Povežite do 9 naprav in preprosto delite, pretakajte in urejajte vsebino iz svoje naprave na interaktivni zaslon in obratno, nazaj v prenosni računalnik, tablico ali telefon. iiyama Share podpira AirPlay, Chromecast in Miracast.

IIYAMA DMS
Ta programska oprema zagotavlja organizacijam primerno in hitro poenoteno rešitev za upravljanje terminalske opreme, gradi učinkovit sistem za upravljanje opreme v realnem času, pomaga digitalizirati okolje kampusa/pisarne in omogoča bolj priročno upravljanje.


€1280,87 z ddv