Informacijski monitorji

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

IIYAMA ProLite LE5540UHS-B1 138,68cm (54,6") UHD AMVA3 LED informacijski monitor

IIYAMA ProLite LE5540UHS-B1 informacijski monitor je profesionalen, fanless UHD (3840 X 2160 @ 60 Hz) zaslon, ki uporablja AMVA3 tehnologijo in tako zagotavlja odlične vidne kote z vseh strani, visoko svetilnost in odlič no jasnost barv. Širok nabor priključkov zagotavlja kompatibilnost z opremo in platformami. Pripravljen je za enostavno namestitev z VESA zaslonom. Zaslon je namenjen za uporabo v oglaševanju, trgovinah, razstavah, konferenč nih sobah, nadzornih sobah in v proizvodnji.

USB predvajalnik
Monitor podpira predvajanje prezentacij, videa in pravzaprav vseh vrst vsebin na USB napravi ali notranjem spominu. Priložen je tudi daljinski upravljalnik.

€847,67 z ddv

VIEWSONIC CDE5520 55" (139,7cm) QHD IPS LED LCD HDMI/DVI brezžični informacijski monitor

VIEWSONIC CDE5520 55" (139,7cm) IPS 4K brezžični informacijski zaslon:
- za brezžične predstavitve na različnih napravah in različnih prostorih
- USB playback za fotografije, glasbo & video vsebine
- enostavna nastavitev za več ekranov hkrati
- daljinsko upravljanje in nastavitve vsebine
- kontrola več HDMI naprav

VIEWSONIC CDE5520 predstavitveni zaslon z tankim, enakomernim okvirjem ponuja kombinacijo učinkovitosti in enostavnost nastavitve za podjetja, trgovine ali ostale storitvene dejavnosti. Zanesljiv predstavitveni zaslon je opremljen z 4-jedernim procesorjem, notranjim pomnilnikom in dvojnimi 10 W zvočniki, ki omogočajo konstantno multimedijsko predvajanje iz notranjega pomnilnika ali USB ključkom. Podpira USB programske storitvene nastavitve, daljinsko konfiguracijo in sistem vsebinskega upravljanja, vsak zaslon bo imel enako prilagojene privzete nastavitve in vsebino po celotnem hotelu ali trgovini. Raznolike opcije konektivnosti vključujejo 2 HDMI-IN vhoda, RS232 vhod, SPDIF izhod itd. Kar omogoča 1080p vsebini, da je predvajana iz mobilnih naprav. Poleg tega pa je ViewSonic CDE5520 tudi primeren za sejne/konferenčne sobe.

Tanek, enakomeren okvir in ohišje
Z okvirjem debeline 1,3 cm lahko zaslon prikazuje čudovite slike v tankem ohišju.

                                         

USB predvajanje fotografij, glasbe in videov
Močan multi-jederski medijski predvajalnik omogoča fotografijam, glasbi ter videu predvajanje v sekundah z uporabo USB vhoda.

               

Enostavna multi-zasloska nastavitev
Ta zaslon je odličen za multi-zaslonsko postavitev v hotelih, restavracijah, športnih barih ali storitvenih dejavnostih, ki potrebujejo podvojene nastavitve in urejenost zaslonov. Z USB-programirljivimi storitvenimi nastavitvami bo vsak zaslon imel enake nastavitve programov, višino zvoka, zaklep sprednje panele in nastavitev auto vključitve.

                                   

Intranet/Internet-temeljne nastavitve & upravljanje vsebine
vController programska vsebina zagotavlja enostaven in intuitivni vmesnik za oddaljeno upravljanje, OSD-sorodne nastavitve in razporejanje na izbranih zaslonih preko RS232 ali LAN. Kompatibilnost programske enote SureMDM in Revel Digital omogočijo prenos multimedijske vsebine v zaslone preko praktično vsake naprave na katerikoli oddaljenosti.

                                    

Upravljanje multi-HDMI naprav
S HDMI CEC funkcijo lahko daljinske signale pošiljamo preko HDMI kabla povezanega na druge HDMI naprave. To omogoča, da pospravljen DVD predvajalnik, zvočni sistem ali druge naprave direktno kontroliramo na daljinskem upravljalniku od zaslona.

                                            

ViewBoard Cast programska oprema za deljenje vsebin
ViewBoard Casr je aplikacija za deljenje za mobilne naprave, ki omogoča vsebini 1080p, predvajanje preko uporabnikove naprave, na ViewBoard tako brezžično kot tudi preko žične mrežne povezave. Skladen s Chrome, Android, Windows, Mac OS in iOS.

 

€1069,11 z ddv

VIEWSONIC CDE6520 65" (165,1cm) QHD IPS LED LCD DP/HDMI/VGA brezžični informacijski zaslon

VIEWSONIC CDE6520 65" (165,1cm) IPS 4K brezžični informacijski zaslon

- za brezžične predstavitve na različnih napravah in različnih prostorih
- z USB flash drive plug-and-play za fotografije, glasbo & video vsebine
- večopravilnost z zmogljivim vgrajenim predvajalnikom & OPS PC režo
- 4K tanek komercialni zaslon

Zaslon VIEWSONIC CDE6520 65" (165,1cm) IPS 4K brezžični predstavitveni zaslon. Vgrajena programska oprema za skupno rabo zaslona, ViewBoard® Cast in Display, myViewBoard omogoča več uporabnikom v živo ali ali preko spletne povezave, sodelovanje na konferencah ter hkratno deljenje in izmenjevanje vsebin.
*Chrome, Android, Windows, Mac OS, and iOS compliant
Ta zanesljiv komercialni zaslon je opremljen s quad-core procesorjem in notranjim pomnilnikom, kar omogoča predvajanje multimedijskih vsebin iz notranjega pomnilnika ali USB pomnilniškega pogona. Podpira oddaljeno konfiguracijo in upravljanje vsebin, primeren je tudi za različne aplikacije za podpisovanje.

Takojšnje predvajanje brez Dongle ali namestitev aplikacij - Primeren je katerikoli prenosnik z brskalnikom.
Namestitev ni potrebna, za skupno rabo vsebine odprite brskalnik Chrome, Chromium ali Edge.

Vsa vsebina na enem zaslonu
Pogled dveh zaslonov ali več hkrati. Zaslon omogoča vsem sodelujočim uporabnikom deljenje polne HD vsebine.

Združuje vse udeležence - z 1080p 110° spletno kamero
Vgrajena funkcija zmanjševanja  hrupa, WDR in funkcija nadomestila osvetlitve ozadja zagotavljajo odlično avdio-vizualno kakovost tako v svetlih kot temnih okoljih.

Deljenje vsebine na več napravah
Vsebine lahko preusmerite na več zaslonov razporejenih v različne prostore.

Uporabniku prijazen operacijski sistem - z vgrajenim predvajalnikom z WIFI in OPS PC režami

Integrirani multimedijski predvajalnik "USB flash drive plug-and-play"- za fotografije, glasbo in video

Kakovostni predstavitveni zaslon za sodobne sestanke in srečanja - s 4K, visoko svetlostjo in elegantnim tankim dizajnom.

Enostavno oddaljeno upravljanje ter urejanje vsebin - myViewBoard manager, SureMDM, Revel Digital

€1633,59 z ddv