Igralni plošček TRACER Shogun PRO PC/PS4

• Funkcija vibracij. • 4-smerna dvojna ploščica. • Digitalni in analogni način delovanja. • 16 funkcijskih gumbov. • Funkcije TURBO in CLEAR.
Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAJOY46852
€29,90 z ddv

Ste odločen igralec iger, ki želi prevladati nad vsakim igranjem? Ali pa se morda samo radi družite na kavču in igrate svojo najljubšo igro? Tracer Shogun PRO žična igralna plošča je popolna rešitev v obeh primerih. Razvito je bilo kot natančno orodje, ki vam bo omogočilo, da se potopite v svet virtualnih tekmovanj.

Nikoli ne sprejmite poraza!
Tracer Gamepad je naprava, potrebna za vsakega ljubitelja najnovejših športnih, arkadnih in virtualnih dirkalnih iger. Opremljena je s 4-smerno dvojno ploščico in 16 funkcijskimi gumbi, kar zagotavlja edinstveno vzdušje in dinamiko v igri. Funkcija vibriranja, ki se uporablja v napravi, dodatno poveča realizem igre. Igralna ploščica lahko deluje v dveh načinih: digitalni in analogni, kar vam bo omogočilo, da jo natančno uskladite z vrsto igranja in pridobite še boljši nadzor nad liki in vozili v igri. Nikoli ne obupajte in pojdite k zmagi!

Vedno udobno igranje
Igralna ploščica je žična naprava, ki močno vpliva na stabilnost igre, kar zmanjšuje zamude in motnje. Dolg kabel (1,5 m) omogoča priročno povezavo z gospodinjskimi aparati. Igralna ploščica je izdelana iz visokokakovostnih materialov, zaradi česar je odlična izbira za več ur igranja iger. Ergonomska oblika omogoča dobro prileganje – naprava varno in udobno leži v roki. Razporeditev gumbov in njihova občutljivost, prilagojena sodobnim, dinamičnim igram, zagotavljata natančnost in odzivnost v vsaki situaciji.

PC ali konzola?
Z igralno ploščico Tracer vam ni treba izbirati. Naprava deluje tako z osebnim računalnikom kot s konzolami PS3/PS4, pri čemer uporablja univerzalni priključek USB za prenos signala. Ta rešitev vam ne bo omogočila le dostopa do iger, ki so združljive z vsemi temi platformami, ampak bo tudi kot nalašč za zabavo s prijatelji. Tako lahko izberete, ali želite svoje najljubše naslove predvajati na računalniku v udobju svojega doma ali obiščete prijatelja, ki ima konzolo. Samo od vas je odvisno, katero platformo boste izbrali – preprosto priključite igralno ploščo Tracer in uživajte v igri.

Garancija: 12 mesecev

Igralna ploščica TRACER Shogun PRO PC/PS4