Gaming stol Canyon Vigil

Blagovna znamka: Canyon
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: SimaCanyonStolVigil
€129,99 z ddv

Petokraka najlonska podlaga s 60 mm poliuretanskimi kolesi zagotavlja stolu odlično stabilnost in tiho kotaljenje na kateri koli površini. Zahvaljujoč temu se stol premika brez pretiranega napora. Neprekinjena pomoč za popolno zmago!

5Star_baza

Stol ima zanesljivo plinsko dvigalo, ki omogoča maksimalno natančnost nastavitve višine sedeža. Zaradi tega lahko udobno sedite za katero koli mizo in se izognete nepotrebnim obremenitvam rok in ramen. Plinsko dvigalo je narejeno po najnovejši tehnologiji, ki je bila strogo preizkušena.

Dvigalo za plin

Stol je prekrit z visokokakovostnim eko ​​usnjem, ki odseva usnje, uporabljeno v notranjosti vrhunskih avtomobilov. Je enostaven za čiščenje, odporen na poškodbe in prijeten na dotik. Kakovostno penasto polnilo nežno podpira telo in tako pomaga mišicam, da se izognejo nelagodju in utrujenosti.

Spodnji del hrbta je pogosto izpostavljen prevelikim obremenitvam, zato smo posebno pozornost namenili zasnovi ledvene podporne blazine. Zagotovil vam bo maksimalno udobje, tudi če želite igrati več ur. Udobno se usedite in zmagujte v dolgih igrah!

HQ_eco_leather

Zmagovati v dolgih bitkah je mogoče le, če ste dobre volje in sedite z največjim udobjem. Da bi to zagotovili, smo stol opremili z mehko blazino, ki zagotavlja dodatno oporo za glavo in omogoča počitek vratu. Nič več občutka tesnosti v vratu in ramenih!

Ti 3D-nasloni za roke so zasnovani z uporabo najnovejše tehnologije. Lahko se premikajo naprej in nazaj, navzgor in navzdol in tudi do 15 ° v in izven. To vam omogoča, da se dolgo časa izogibate preobremenjenosti rok. Zagotovite si maksimalno udobje tudi po več urah igre!

 

Kolesca: poliuretan, premer 60 mm
Barva: črna, oranžna
Dvigalo: Plinsko
Največja dovoljena teža: 130 kg
Garancijski rok: 12 mesecev