Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Endoskopska kamera TRACER Hardwire 5M 8mm Led Wifi

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Ni na zalogi, naročeno
SKU: TRAKAM46628
€34,90 z ddv
€29,90 z ddv

Večnamenska endoskopska kamera Tracer HardWire Wifi bo kot nalašč za vsako situacijo, v kateri bo pregled / dostop do težko dostopnih mest, kot so kanalizacijske cevi, zračniki, stroji, motorji, vozila itd. s 6 LED diodami (z nastavljivo jakostjo svetlobe) lahko fotografirate ali posnamete in shranite v telefon / računalnik.

Zahvaljujoč povezavi WiFi lahko sliko prikažete in jo brezžično upravljate na zaslonu pametnega telefona, kar olajša upravljanje telefona in pregledovalne kamere ter omogoča samostojno upravljanje z njimi. Napravo napaja 3,7 V integrirana litijeva baterija s kapaciteto 500 mAh.

Dolg, ojačan video kabel vam bo omogočil, da prestavite nadzorno kamero v katero koli smer. Za razliko od prilagodljivih vrvic lahko prilagodite obliko tega kabla tako, da ga vstavite v tesne točke in prikažete sliko tega natančnega mesta na monitorju ali zaslonu pametnega telefona.

Zahvaljujoč namenski programski opremi vam endoskop omogoča predogled in snemanje slike na računalniku ali telefonu prek ožičene povezave z USB vrati in brezžično na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu, tako z operacijskimi sistemi Android kot iOS.

Nabor nadomestljivih nasvetov (kavelj, magnet, ogledalo) vam bo omogočil, da ne samo predogledate, ampak tudi zgrabite predmete iz najtesnejših kotičkov, zatezni pokrov pa vam bo omogočil upravljanje objektiva pod vodo!

Stiskanje slik: AVI
WiFi: Da
Največja ločljivost: 1600 x 1200
Objektiv F.O.V. (stopinj): 70
Luč: LED
Kapaciteta (mAh): 500
VIDEO dolžina kabla (m): 5
Vodotesnost: Da - s posebnim pokrovom
Garancija: 12 mesecev