Endoskopska kamera TRACER Hardwire 5M 8mm Led USB

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAKAM46629
€19,90 z ddv

Večnamenska endoskopska kamera Tracer HardWire USB bo kot nalašč za vsako situacijo, v kateri bo pregled / dostop do težko dostopnih mest, kot so kanalizacijske cevi, zračniki, stroji, motorji, vozila itd. s 6 LED diodami (z nastavljivo jakostjo svetlobe) lahko fotografirate ali posnamete in shranite v telefon / računalnik.

Dolg, ojačan video kabel vam bo omogočil, da prestavite nadzorno kamero v katero koli smer. Za razliko od prilagodljivih vrvic lahko prilagodite obliko tega kabla tako, da ga vstavite v tesne točke in prikažete sliko tega natančnega mesta na monitorju ali zaslonu pametnega telefona.

Zahvaljujoč namenski programski opremi vam endoskopska kamera omogoča predogled in snemanje slike v računalniku ali telefonu prek vrat USB (v kompletu je vmesnik microUSB na USB).

Nabor nadomestljivih nasvetov (kavelj, magnet, ogledalo) vam bo omogočil, da ne samo predogledate, ampak tudi zgrabite predmete iz najtesnejših kotičkov, zatezni pokrov pa vam bo omogočil upravljanje objektiva pod vodo!

Stiskanje slik: AVI
WiFi: Da
Največja ločljivost: 640x480
Objektiv F.O.V. (stopinj): 70
Luč: LED
VIDEO dolžina kabla (m): 5
Vodotesnost: Da - s posebnim pokrovom
Garancija: 12 mesecev

Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

Ojačevalec Wifi signala TENDA A9 Extender

Ojačevalec brezžičnega WiFi signala A9 je odlična izbira za razširitev pokritosti brezžičnega omrežja v vašem domu. Podpira hitrosti prenašanja do 300 Mb/s.
€18,90 z ddv