AQARA brezžično mini stikalo T1 (WB-R02D)

Blagovna znamka: AQARA
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: WL-R02D
€19,64 z ddv

Brezžično mini stikalo Aqara T1 upravlja pametne dodatke in ga je mogoče aktivirati s pritiskom na gumb.

  •      Do 3 različne načine za ročno upravljanje vašega pametnega doma z enim pritiskom, dvojnim pritiskom ali dolgim ​​pritiskom.
  •      Lahko deluje kot zvonec, stikalo za luči in krmilnik za nadzor različnih gospodinjskih aparatov.
  •      Lokalni nadzor.
  •      Enostavna namestitev.
  •      3 nastavljiva dejanja.
  •      2 leti življenjske dobe baterije.

Aqara Wireless Mini Switch T1 je daljinsko stikalo s kompaktno zasnovo in nizko porabo energije. Lahko ga postavite ali prilepite skoraj kamorkoli. Enkratni pritisk, dvojni pritisk ali dolg pritisk za upravljanje različnih pametnih dodatkov, kot sta Smart Light in Smart Plug.

Lastnosti:

     Zasnovan tako, da se prilega povsod: ožičenje ni potrebno. Minimalna oblika vam omogoča, da ga postavite kamor koli ali ga pritrdite na površino z nalepko.
     Podpora za več ekosistemov: po povezovanju s središčem Aqara je lahko senzor izpostavljen platformam tretjih oseb, kot sta Apple Home in Matter. Poleg tega ga je mogoče izvorno integrirati s Samsung SmartThings in Yandex Smart Home.
     Aqara Home Automation: z našo zbirko izdelkov za pametni dom lahko prilagodite različne prizore.
     Deluje kot pametni zvonec: brezžično mini stikalo se lahko uporablja kot zvonec v kombinaciji z vozlišči Aqara, opremljenimi z zvočniki. Melodijo zvonjenja lahko prilagodite tudi prek aplikacije Aqara Home.
     Deluje kot gumb za nujne primere: brezžično mini stikalo lahko deluje tudi kot gumb za nujne primere doma. Ko ga pritisnete, bo Aqara Hub poslal potisno obvestilo in sprožil alarm.
     Napredna tehnologija: brezžično mini stikalo Aqara podpira do 50.000 pritiskov*. Sprejema ognjevarno računalniško ploščo razreda V-0, ki omogoča odpornost na visoke temperature.
     (NOVO) Podpora za posodobitev OTA: V primerjavi z originalnim mini stikalom ima model T1 podporo za posodobitev OTA, ki je izboljšala njihovo stabilnost in funkcionalnost.

Tehnični podatki:

     Model: WB-R02D
     Baterija: CR2032
     Brezžični protokol: Zigbee 3.0
     Dimenzije: 45 × 45 × 12 mm (1,77 × 1,77 × 0,47 in.)
     Delovna temperatura: 0°C ~ 50°C (14°F ~ 122°F)
     Delovna vlažnost: 0 – 95 % RH, brez kondenzacije
     Kaj je v škatli: brezžično mini stikalo T1 × 1, nalepka × 1, uporabniški priročnik × 1