Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Philips LED monitor 27" 273V7QJAB/00

Živahne in jasne slike, od roba do roba Popoln vsestranski zaslon s kompaktno tanko zasnovo zagotavlja osupljivo sliko, ki sega od roba do roba in je prijazna vašim očem.
Blagovna znamka: Philips
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: 273V7QJAB/00
€199,90 z ddv
€159,90 z ddv

Tehnologija IPS

Dotični monitor se ponaša z diagonalo zaslona 68,6 cm (27") in Full HD (1920 × 1080) ločljivostjo slike. 

Slike na zaslonih IPS so izredno ostre in živih barv, zaradi česar je zaslon uporaben tako za domačo (filmi, fotografije, brskanje po spletu) kot za profesionalno uporabo, pri kateri so pomembne natančne barve in nespremenljiva svetlost. Omogočen je širok, 178-stopinjski kot gledanja, tako da je ogled možen iz skoraj vseh kotov. 

LowBlue Mode in tehnologija brez migetanja slike 

Mnoge raziskave so pokazale, da ultravijolični žarki lahko povzročijo okvare oči, modri svetlobni žarki z LED zaslonov lahko tako sčasoma negativno vplivajo na vaš vid. Prav zaradi tega so pri Philipsu razvili LowBlue Mode, ki s svojo pametno tehnologijo zmanjša škodljivo modro svetlobo. 

Zaradi razporeditve svetlobe na zaslonih z LED ozadjem nekateri uporabniki doživljajo migetanje slike na zaslonu, kar povzroča utrujenost oči. Philips prav iz tega razloga uporablja novo tehnologijo za uravnavanje svetlosti in zmanjša migetanje, s čimer poskrbi za brezskrbno uporabo. 

SmartImage in SmartContrast 

SmartImage je vodilna Philipsova tehnologija, ki analizira vsebino na zaslonu in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. V okviru te tehnologije lahko izberete različne načine, kot so na primer delovni, slikovni, filmski, varčevalni. Glede na izbor le-teh SmartImage prilagodi in izboljša barvno nasičenost in ostrino slike.

Tehnologija SmartContrast poskrbi za samodejno prilagoditev barve in nadzoruje intenziteto osvetlitve ter dinamično izboljša kontrast. Ko je vklopljen varčevalni način, prilagodi osvetlitev ozadja in s tem varčuje z energijo. 

Tip LCD-zaslona IPS
Velikost zaslona 68,6 cm (27")
Razmerje stranic 16:9
Optimalna ločljivost 1920 × 1080 pri 60 Hz
Odzivni čas 5 ms
Svetlost 250 cd/m2
Kontrastno razmerje 1000: 1
Razmik med točkami 0,311 × 0,311 mm
Barve zaslona 16,7 M
Signalni vhod VGA (Analogue), HDMI (digital, HDCP), DisplayPort 1.2
Zvok (vhod/izhod) vhod za zvok iz računalnika, izhod za slušalke
Združljivost DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 
Delovna temperatura od 0°C do 40°C
Delovna moč 15,4 W
Dimenzije (s stojalom) 612 × 453 × 227 mm
Dimenzije (brez stojala) 612 × 367 × 45 mm
Barva črna
Teža (s stojalom) 4,56 kg
Priloženi kabli D-Sub cable, Audio cable, Power cable