Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

NVIDIA

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

ASUS ROG Strix GeForce RTX2080Ti AE 11GB GDDR6

€1607,99 z ddv €1444,71 z ddv

ASUS ROG Strix GeForce RTX2080Ti OC 11GB GDDR6

€1628,99 z ddv €1548,46 z ddv

ASUS TUF Gaming GeForce GTX1660 OC 6GB GDDR5

€315,99 z ddv €269,86 z ddv

ASUS TUF Gaming X3 GeForce GTX 1660 OC 6GB GDDR5 (TUF3-GTX1660-O6G-GAMING) gaming grafična kartica

ASUS TUF Gaming X3 GeForce GTX 1660 OC 6GB GDDR5 gaming grafična kartica je zgrajena z vrhunskimi grafičnimi zmogljivostmi nagrajene arhitekture NVIDIA Turing. Predvajajte svoj igranje s posebnim namenskim dajalnikom strojne opreme GTX 1660, ki je optimiziran za programsko opremo Open Broadcaster (OBS). GeForce Experience vam omogoča snemanje in skupno rabo video posnetkov, posnetkov zaslona in trenutnih prenosov s prijatelji, posodabljati gonilnike GeForce in enostavno optimizirajte nastavitve v igri.

DirectCU III pripelje bakrene toplotne cevi v neposreden stik z matrico za boljše hlajenje. IP5X odpornost proti prahu nudi zaščito pred vdorom delcev za boljšo obstojnost. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. Zaščitna hrbtna plošča zavaruje sestavne dele med prevozom in namestitvijo. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

GeForce GTX 1660 TUF Gaming X3 ponuja 3 močne ventilatorje, ki omogočajo hlajenje, ne da bi pri tem žrtvovali trajnost. Vsaka kartica je izdelana s proizvodnjo Auto-Extreme, zaščitena s togo podlago in je opremljena z dvojnimi krogličnimi ležaji ventilatorjev, zapečatenimi po standardih IP5X. Vse skupaj je podprto z baterijo validacijskih testov, ki zagotavlja združljivost z najnovejšimi komponentami TUF. Če iščete super ohlajen rezervoar grafičnih kartic, zaklenite in naložite ploščad s TUF Gaming X3 1660.

€323,99 z ddv €303,28 z ddv

ASUS TUF GeForce GTX1660 OC 6GB GDDR5 (TUF-GTX1660-O6G-GAMING) gaming grafična kartica

ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 grafična kartica vsebuje arsenal orožja, ki v ekosistem TUF Gaming prinaša zanesljive 3D konjske moči.

Vsaka kartica je izdelana s proizvodnjo Auto-Extreme, ki je zaščitena s hrbtno ploščo in je opremljena z dvojnimi krogljičnimi ležaji ventilatorjev po standardih IP5X. Vse to podpira stroga baterija preverjanj, ki zagotavlja združljivost z najnovejšimi komponentami TUF.Dvojni krogljični ležaji ventilatorjev
2x daljša življenska doba

Različne vrste ležajev imajo edinstvene prednosti in slabosti. Krogljični ležaji se odlikujejo po vzdržljivosti in lahko zdržijo do dvakrat dlje kod modeli ležajev.

GPU Tweak II
NASTAVITE IN SPREMLJAJTE

Pomožni program ASUS GPU Tweak II povzdvigne grafično kartico na naslednjo raven, kateri vam omogoča nastavitev kritičnih parametrov, vključno z jedrnimi urami GPU, frekvenco pomnilnika in napetostnimi nastavitvami, z možnostjo spremljanja vsega v realnem času preko prilagodljivega zaslona, poleg pa je vključen še napredni nadzor ventilatorjev in številne druge funkcije, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite svojo grafično kartico.

€312,40 z ddv €272,94 z ddv

ASUS Turbo GeForce RTX 2080 SUPER EVO 8GB GDDR6 (TURBO-RTX2080S-8G-EVO) gaming grafična kartica

ASUS Turbo GeForce RTX 2080 SUPER EVO 8 GB GDDR6 gaming grafična kartica z visoko hitrostjo osveževanja za igranje najzahtevnejših iger in VR. Jedra RT: Namenska strojna oprema za sledenje žarkov omogoča hitro sledenje predmetov in okolij v realnem času s fizično natančnimi sencami, odsevi, lomi in globalno osvetlitvijo. Zelo hiter grafični pomnilnik GDDR6: Izkusite do 496 GB/s pasovne širine pomnilnika za hitro igranje z visoko ločljivostjo. Tehnologija Auto-Extreme uporablja avtomatizacijo za povečanje zanesljivosti. GPU Tweak II zagotavlja intuitivno nastavitev zmogljivosti, termični nadzor in nadzor sistema.

ASUS Turbo GeForce RTX 2080 SUPER EVO grafična kartica je zasnovana za sisteme z omejenim pretokom zraka. S poudarkom na vzdržljivosti in dolgoživosti, Turbo vključuje množico subtilnih oblikovnih optimizacij, ki bodo izboljšale pretok zraka in povečale zanesljivost, tudi v utesnjenih prostorih.

Turbo GeForce RTX 2080 SUPER EVO ima na voljo nov pokrov, ki je zasnovan tako, da izgleda ostro, hkrati pa optimizira hlajenje na več frontah. Deli ohišja, ki obdaja dovod ventilatorja, so bili dvignjeni, da ustvarijo medpomnilnik med drugimi karticami v multi-gpu nastavitvah in sistemih z omejenim prostorom. Ta fizični blažilnik je povezan s poševno pokrovno površino, kjer teče hladen zrak do velikega 80-milimetrskega ventilatorja, s čimer je zagotovljeno, da so Turingove termalne naprave pod nadzorom v vsakem primeru.

Auto-Extreme tehnologija - natančna avtomatizirana izdelava
Auto-Extreme tehnologija je avtomatiziran proizvodni postopek, ki postavlja nove standarde v panogi. To zmanjšuje toplotno obremenitev komponent in se izogiba uporabi močnih čistilnih kemikalij, kar ima za posledico manjši vpliv na okolje, manjšo porabo proizvodne energije in bolj zanesljiv izdelek.

GPU Tweak II
Programska oprema ASUS GPU Tweak II popelje nastavitev grafične kartice na naslednjo raven. Omogoča vam nastavitev kritičnih parametrov, vključno s frekvencami in napetostnimi nastavitvami, z možnostjo spremljanja vsega v realnem času preko prilagodljivega zaslonskega zaslona. Vključen je tudi napredni nadzor ventilatorja in številne druge funkcije, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite svojo grafično kartico.

144-urni validacijski program
Vsaka grafična kartica mora izpolnjevati stroge standarde zmogljivosti in zanesljivosti. Učinkovitost in stresni testi se izvajajo z najnovejšimi igrami kot so Fortnite, League of Legends, Overwatch in PlayerUnknown's Battlegrounds. Izvajajo se tudi preizkusi zanesljivosti, ki vključujejo 144-urni test stabilnosti in vrsto primerjalnih tekov 3DMark, da se zagotovi dobro delovanje kartice, ko je ta uporabljena na mejnih sposobnostih.

NVIDIA G-SYNC tehnologija
Ta grafična kartica podpira tehnologijo NVIDIA G-SYNC za izjemno gladko izkušnjo s spremenljivo hitrostjo osveževanja. Uživajte v AAA igrah brez trganja slike in trzanja.

€958,99 z ddv €884,81 z ddv

ASUS Turbo GeForce RTX2070 SUPER EVO 8GB GDDR6

€702,99 z ddv €619,38 z ddv

ASUS Turbo GeForce RTX2080Ti 11GB GDDR6

€1550,99 z ddv €1415,73 z ddv

GAINWARD GeForce GT 710 1GB GDDR5 (NE5T7100HD06-2081F) grafična kartica

GAINWARD GeForce GT 710 1024MB GDDR5 grafična kartica vam zagotavlja hitrejšo izkušnjo z osebnim računalnikom. Zdaj lahko v vseh večpredstavnostnih aplikacijah za osebni računalnik uživate do 10-krat boljše zmogljivosti od integrirane grafike.

Thunder Master programska oprema zagotavlja povečanje zmogljivosti grafične kartice in nadzor nad delovanjem.

€44,99 z ddv €42,44 z ddv

GAINWARD GeForce RTX 2060 Ghost 6GB GDDR6 (NE62060018J9-1160X) grafična kartica

GAINWARD GeForce RTX 2060 Ghost grafična kartica vam nudi 6 GB grafičnega pomnilnika in priključke HDMI, DVI in DisplayPort.

GEFORCE EXPERIENCE
Bistveni spremljevalec vaše grafične kartice GeForce. Zajemajte in delite videoposnetke, posnetke zaslona in tokove v živo. Posodobite gonilnike in optimizirajte svoje igre.

NVIDIA SHADOWPLAY
S svojimi prijatelji snemajte in delite visokokakovostne video posnetke, posnetke zaslona in tokove v živo.

NVIDIA ANSEL
Svoje posnetke zaslona spremenite v umetnost s tem zmogljivim načinom fotografiranja v igri, ki zajema 360, HDR in fotografije z visoko ločljivostjo.

NAVIDEZNA RESNIČNOST
S kombinacijo naprednega upodabljanja VR, sledenja žarkov v realnem času in AI bo GeForce RTX VR popeljal na novo raven realizma.

NVIDIA G-SYNC
Zagotovite si nemoteno igranje brez trganja s hitrostjo osveževanja do 240 Hz, plus HDR in več.

DIRECTX 12 / DXR
Razvijalcem omogoča, da dodajo neverjetne grafične učinke v računalniške igre s sistemom Microsoft Windows. Grafične kartice GeForce nudijo napredne funkcije DX12, kot so sledenje žarkov in senčenje s spremenljivo hitrostjo, oživljajo igre z ultra realističnimi vizualnimi učinki in hitrejšo hitrostjo slik.

4K
Izkoristite vrhunsko 4K igralsko izkušnjo z GeForce RTX in uživajte v največjih današnjih igrah z neverjetnimi podrobnostmi.

€415,20 z ddv €373,97 z ddv

GIGABYTE GeForce GT 1030 2GB DDR4 Low Profile (GV-N1030D4-2GL) grafična kartica

Grafična kartica Gigabyte GeForce GT 1030 je oblikovana kot nizko profilna kartica, ki vam s svojo 150 mm dolžino prihrani prostor in je tako bolj primerna za manjše ali slim sisteme. Kartica je opremljena z DVI-D in HDMI izhodom in zahvaljujoč HDMI izhodu kartica podpira tudi 4k ločljivosti.

Ultra Durable 2 - Kartica je narejena iz najboljših visoko kakovostnih kondenzatorjev in slabilnih členov, ki poskrbijo za podaljšano življenjsko dobo in zmogljivost.

€98,99 z ddv €85,99 z ddv

GIGABYTE GeForce GT 1030 Low Profile 2G 2GB GDDR5 (GV-N1030D5-2GL) grafična kartica

Grafična kartica Gigabyte GeForce GT 1030 Low Profile 2G je namenjena manj zahtevne uporabnike, ki želijo cenovno ugodno kartico za igranje ešportnih naslovov in pospeševanje multimedijskih aplikacij.  Z nizko porabo in nizkim profilom je idealna izbira za manjša ohišja, ki se uporabljajo v home theater sistemih, preko HDMI priključka podpira tudi visoko 4K ločljivosti.
€92,99 z ddv €79,52 z ddv

GIGABYTE GeForce GT 710 2GB GDDR3 PCI-E (GV-N710D3-2GL) grafična kartica

Multimedijska grafična kartica GIGABYTE GeForce GT 710 je namenjena za nezahtevne uporabnike, ki je idealna izbira za sisteme z nizko porabo energije. Namenjena je multimedijskim računalnikom in ima v ta namen je vgrajena podpora Blu-Ray 3D, strojnemu dekodiranju videa in tehnologiji PureVideo« HD, ki izboljšuje kvaliteto videa.
€56,99 z ddv €50,44 z ddv

GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti Windforce 2X OC 4GB GDDR5 (GV-N105TOC-4GB) grafična kartica

Grafična kartica GIGABYTE Windforce GTX 1050 Ti 4GB (GV-N105TOC-4GD) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. Windforce 2X serija prihaja s povišanimi frekvencami in zmogljivim hladilnikom z dvema ventilatorjema. Nova serija pod kodnim imenom Pascal je narejena je v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev in nižjo porabo.

NVIDIA G-Sync tehnologija sinhronizira osveževalni čas monitorja z grafičnim jedrom in tako zagotovi hitrejše in gladkejše igranje.

Windforce 2X hladilni sistem uporablja toplotno ceko iz čistega bakra z neposrednim kontaktom in unikatno zasnovo 80mm ventilatorjev, ki skupaj ponujata odlično odvajanje toplote za najboljše delovanje pri nizkih temperaturah. 3D vdolbine na rezilih ventilatorjev povečajo zračni tok do 23% več od tradicionalnih ventilatorjev. Ventilatorja se vrtita v različnih smereh in tako znižata turbulenco.

€183,99 z ddv €164,22 z ddv

GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti WINDFORCE 6G (GV-N166TWF2-6GD) grafična kartica

GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti WINDFORCE 6G grafično kartico poganja grafični procesor GeForce GTX 1660 Ti ima vgrajen 6 GB GDDR6 192-bitni spominski vmesnik. Za hlajenje poskrbita 2 WINDFORCE ventilatorja z dolžino ventilatorja 100 mm, ki se vrtita v nasprotni smeri. AORUS ENGINE intuitivni vmesnik omogoča nastavitev frekvence, napetosti in delovanje ventilatorja.

Dodeljena grafična moč povečuje kreativno večopravilnost. NVIDIA Creator Ready gonilniki pospešujejo vaše kreativno aplikacije.

Zajemite in delite video posnetke, posnetke zaslona in prenašajte dogajanje v živo. Imejte vaše GeForce gonilnike vedno posodobljene. Optimizirajte vaše gaming nastavitve. GeForce Experience vam omogoča vse to.

€352,99 z ddv €334,88 z ddv

GIGABYTE GeForce GTX1650 GAMING OC 4GB GDDR5 (GV-N1650GAMING OC-4GD) grafična kartica

GIGABYTE GeForce GTX 1650 GAMING OC 4GB grafična kartica je del novejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. OC različica prihaja s povišanimi frekvencami za več zmogljivosti. GeForce serija pod kodnim imenom Pascal je narejena v dolgo pričakovanem 16nm proizvodnem procesu, ki omogoča več moči in tranzistorjev ter nižjo porabo.

NVIDIA G-Sync tehnologija sinhronizira osveževalni čas monitorja z grafičnim jedrom in tako zagotovi hitrejše in gladkejše igranje.
NVIDIA VR-READY označuje, da je kartica pripravljena na hitro delovanje in nizke zamike, ki so potrebni za neverjeno virtualno resničnost.

Hladilni sistem uporablja toplotno cevko iz čistega bakra z neposrednim kontaktom in unikatno zasnovo 2x 100mm ventilatorja, ki skupaj ponujata odlično odvajanje toplote za najboljše delovanje pri nizkih temperaturah. 3D vdolbine na rezilih ventilatorjev povečajo zračni tok do 23% več od tradicionalnih ventilatorjev.
Ventilator se vrti le, če temperatura jedra dosega določeno temperaturo in tako poskrbi za tiho brskanje po spletu ali igranje manj zahtevnih iger.

- RGB Fusion 2.0 za sinhronizacijo zv ostalimi napravami

€212,99 z ddv €183,94 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 (GV-N2060OC-6GD 2.0) rev. 2.0 grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC grafična kartica, različica 2.0, ima na voljo 6GB GDDR6 grafičnega spomina in WINDFORCE 2X hladilni sistem, ki je sestavljen iz dveh 90 mm ventilatorjev, ki se vrtita v nasprotno smer, kar zagotavlja učinkovito zmogljivost odvajanja toplote za večje zmogljivosti pri nižjih temperaturah.

AORUS ENGINE
Najsodobnejši intuitivni vmesnik vam omogoča, da prilagodite hitrost, napetost, zmogljivost ventilatorja in ciljno moč v realnem času glede na zahteve vaše igre.

 

€422,99 z ddv €372,81 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 8GB (GV-N206SGAMING OC-8GC) grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC grafična kartica nudi 8 GB GDDR6 pomnilnika in WINDFORCE 3X hladilni sistem z ventilatorji, ki se vrtijo v nasprotne smeri.

Hladilni sistem WINDFORCE 3X ima 3 80 mm ventilatorje, ki se vrtijo v nasprotne smeri, 4 kompozitne bakrene toplotne cevi, funkcijo direktnega dotika in funkcijo 3D aktivnega ventilatorja, ki zagotavljajo učinkovito sposobnost odvajanja toplote za večjo zmogljivost pri nižjih temperaturah.

Patent GIGABYTE "Alternate Spinning" je edinstvena rešitev, ki rešuje turbulentni pretok treh ventilatorjev. Največji problem s tremi ventilatorji je turbulenca. Ker se ventilatorji vrtijo v isti smeri, je smer pretoka zraka nasprotna med ventilatorji, kar povzroča turbulentni pretok zraka in zmanjša učinkovitost odvajanja toplote. GIGABYTE "Alternate Spinning" pomeni, da se srednji ventilator vrti v nasprotno smer, tako da je smer pretoka zraka med obema ventilatorjema enaka, zmanjšuje se turbulenca in povečuje pritisk zraka.

RGB FUSION 2.0
S 16.7M prilagodljivimi barvnimi možnostmi in številnimi svetlobnimi učinki lahko prilagodite svetlobne učinke svojim željam ali grafično kartico sinhronizirate z drugimi napravami AORUS.

€557,99 z ddv €489,12 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB (GV-N206SWF2OC-8GD) grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC grafična kartica nudi 8 GB GDDR6 pomnilnika in WINDFORCE 2X hladilni sistem z ventilatorji, ki se vrtijo v nasprotne smeri.

Hladilni sistem WINDFORCE ima 2x 100 mm ventilatorje, ki se vrtijo v nasprotne smeri, 2 kompozitni bakreni toplotni cevi, funkcijo direktnega dotika in funkcijo 3D aktivnega ventilatorja, ki zagotavljajo učinkovito sposobnost odvajanja toplote za večjo zmogljivost.

Patent GIGABYTE "Alternate Spinning" je edinstvena rešitev, ki rešuje turbulentni pretok dveh ventilatorjev. Največji problem je turbulenca. Ker se ventilatorja vrtita v isti smeri, je smer pretoka zraka nasprotna, kar povzroča turbulentni pretok zraka in zmanjša učinkovitost odvajanja toplote. GIGABYTE "Alternate Spinning" pomeni, da se vrtita v nasprotni smeri, tako da je smer pretoka zraka med obema ventilatorjema enaka, zmanjšuje se turbulenca in povečuje pritisk zraka.

€545,90 z ddv €466,36 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE 6GB GDDR6 (GV-N2060WF2OC-6GD) grafična kartica

Grafična kartica GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB GDDR6 (GV-N2060WF2OC-6GD) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. 2060 prihaja z odličnim Turing jedrom. Ta vam omogoča do 6x večjo zmogljivost, kot pri prejšnih generacijah grafičnih kartic. Omogoča tudi tekoče igranje iger pri REAL-TIME RAY TRACING in AI igrah. Povsem na novo je zasnovano jedro Turing. 1x HDMI, 3x DisplayPort

NVIDIA TURING
Gigaybte GeForce RTX NVIDIA poganja Turing GPU in povsem nova RTX platforma. To vam omogoča do 6x večjo zmogljivost, kot pri prejšnih generacijah grafičnih kartic. Omogoča tudi tekoče igranje iger pri REAL-TIME RAY TRACING in AI igrah.

DirectX 12
Omogoča nove vizualne učinke in tehnike upodabljanja za bolj živahno igranje iger.

- G-Sync HDR
- NVLINK
- DirectX 12
- 3D aktivni ventilatorji, Alternate spinning
- Real Time Ray Tracing
- VR Ready

€422,99 z ddv €385,45 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G grafično kartico poganja grafični procesor GeForce RTX 2070 SUPER in ima vgrajen 8 GB GDDR6 256-bitni spominski vmesnik. Na voljo ima WINDFORCE 3X hladilni sistem z ventilatorji, ki se vrtijo v nasprotne smeri. Je izredno vzdržljiva in podpora overclocking. Ščiti jo kovinska zadnja plošča.

NVIDIA NVLINK
Podpora za tehnologijo NVIDIA NVLinkTM (NVIDIA SLI), ki združuje 2 identični kartici z GeForce RTX NVLink Bridge, da bi zagotovili vrhunsko izkušnjo pri 4K igranju in VR igranju. Svetlobni učinek lahko prilagodite tudi z AORUS Engine programsko opremo.

€669,99 z ddv €597,84 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 2X 8GB GDDR6 (GV-N2070WF2-8GD) grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 2X 8GB GDDR6 grafična kartica ima na voljo 8 GB GDDR6 pomnilnika in podpira priklop do 4 zaslonov hkrati.

WINDFORCE 2X hladilni sistem ima 2 100 mm edinstvena ventilatorja, ki se vrtita v nasprotni smeri, 2 kompozitni bakreni toplotni cevi z neposrednim dotikom GPU in 3D aktivnim ventilatorjem, skupaj pa omogoča učinkovito odvajanje toplote.

GIGABYTE "Alternate Spinning" je edina rešitev, ki lahko reši močan pretok zraka sosednjih ventilatorjev. Ker se sosednji ventilatorji vrtijo v isti smeri, je smer zračnega toka med ventilatorji nasprotna, kar bo povzročilo moten pretok zraka in zmanjšalo učinkovitost odvajanja toplote. GIGABYTE obrne sosednje ventilatorje v nasprotni smeri, tako da je smer pretoka zraka med obema ventilatorjema enaka, kar zmanjša turbulenco in poveča tlak zračnega toka.

€566,99 z ddv €499,23 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6 (GV-N208SGAMINGOC WHITE-8GD) RGB bela grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC grafična kartica v beli barvi ima na voljo 8 GB GDDR6 pomnilnika in podpira priklop do 4 zaslonov hkrati.

Hladilni sistem WINDFORCE 3X ima 3 edinstvene 82 mm ventilatorje, ki se vrtijo v nasprotne smeri, 6 kompozitnih bakrenih toplotnih cevi, neposreden dotik toplotnih cevi in funkcijo 3D aktivnega ventilatorja, kar skupaj zagotavlja učinkovito zmogljivost odvajanja toplote za večje zmogljivosti pri nižjih temperaturah.

GIGABYTE "Alternate Spinning" je edina rešitev, ki lahko reši močan pretok zraka sosednjih ventilatorjev. Ker se sosednji ventilatorji vrtijo v isti smeri, je smer zračnega toka med ventilatorji nasprotna, kar bo povzročilo moten pretok zraka in zmanjšalo učinkovitost odvajanja toplote. GIGABYTE obrne sosednje ventilatorje v nasprotni smeri, tako da je smer pretoka zraka med obema ventilatorjema enaka, kar zmanjša turbulenco in poveča tlak zračnega toka.

RGB FUSION 2.0
S 16,7M prilagodljivimi barvnimi možnostmi in številnimi svetlobnimi učinki lahko izberete svetlobne učinke ali sinhronizacijo z drugimi napravami AORUS.

€928,99 z ddv €830,45 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6 USB-C RGB (GV-N208SGAMING OC-8GC) grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC (GV-N208SGAMING OC-8GC) grafično kartico poganja grafični procesor GeForce RTX 2080 SUPER in ima vgrajen 8 GB GDDR6 pomnilniški vmesnik, ki podpira lastnosti kot npr DirectX12.

Hladilni sistem WINDFORCE 3X ima 3 edinstvene ventilatorje, ki skupaj zagotavljajo učinkovito zmogljivost odvajanja toplote za večje zmogljivosti pri nižjih temperaturah. GIGABYTE ?Alternate Spinning? je edinstvena rešitev, ki lahko reši močan pretok zraka treh ventilatorjev. Največja težava treh ventilatorjev je turbulenca. Ker se ventilatorji vrtijo v isti smeri, je smer pretoka zraka med ventilatorji nasprotna, kar bo povzroč ilo moten pretok zraka in zmanjšalo učinkovitost odvajanja toplote. GIGABYTE je obrnil srednji ventilator v nasprotni smeri, tako da je smer pretoka zraka med obema ventilatorjema enaka, kar zmanjša turbulenco in poveča tlak pretoka zraka.

RGB FUSION 2.0
S 16,7 M prilagodljivimi barvnimi možnostmi in številnimi svetlobnimi učinki lahko izberete svetlobne učinke ali sinhronizacijo z drugimi napravami AORUS.

Kovinska zadnja plošča ne zagotavlja le estetske oblike, ampak tudi povečuje strukturo grafične kartice, kar zagotavlja popolno zaščito.

4-letna garancija
Poleg standardne 3-letne garancije vam GIGABYTE nudi brezplačno dodatno enoletno zaščito za vašo grafično kartico. 4-letno garancijo lahko pridobite tako, da se v roku 30 dni od nakupa registrirate na spletni strani proizvajalca https://registration.aorus.com/

€944,99 z ddv €830,45 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER WINDFORCE OC 8G (GV-N208SWF3OC-8GD) grafična kartica

GIGABYTE GeForce RTX 2080 SUPER WINDFORCE OC grafična kartica ima na voljo 8GB GDDR6 256-bit grafični vmesnik, WINDFORCE 3X hladilni sistem treh ventilatorjev, je izredno trpežna in se jo da navijati. Deluje na osnovni frekvenci 1830 MHz.
€915,99 z ddv €817,81 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti OC 11GB GDDR6 (N2080TGAMING-OC-11GC) grafična kartica

Grafična kartica GIGABYTE RTX 2080 Ti OC 11GB GDDR6 (GV-N2080TGAMING-OC-11GC) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. 2080 prihaja z odličnim Turing jedro,. Ta vam omogoča do 6x večjo zmogljivost, kot pri prejšnih generacijah grafičnih kartic. Omogoča tudi tekoče igranje iger pri REAL-TIME RAY TRACING in AI igrah. Povsem na novo je zasnovano jedro Turing. 1x HDMI, 3x DisplayPort, 1x USB Type-C

NVIDIA TURING
ASUS GeForce RTX NVIDIA poganja Turing GPU in povsem nova RTX platforma. To vam omogoča do 6x večjo zmogljivost, kot pri prejšnih generacijah gravičnih kartic. Omogoča tudi tekoče igranje iger pri REAL-TIME RAY TRACING in AI igrah.

DirectX 12
Omogoča nove vizualne učinke in tehnike upodabljanja za bolj živahno igranje iger.

- G-Sync HDR
- NVLINK
- DirectX 12
- 3D aktivni ventilatorji, Alternate spinning
- Real Time Ray Tracing
- VR Ready

€1504,99 z ddv €1265,56 z ddv

GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti XTREME 11G AORUS GDDR6 (GV-N208TAORUS X-11GC) grafična kartica

Grafična kartica GIGABYTE RTX 2080 Ti OC 11GB GDDR6 (GV-N208TAORUS X-11GC) je del najnovejše generacije NVIDIA grafičnih procesorjev. 2080 prihaja z odličnim Turing jedrom. Ta vam omogoča do 6x večjo zmogljivost, kot pri prejšnih generacijah grafičnih kartic. Omogoča tudi tekoče igranje iger pri REAL-TIME RAY TRACING in AI igrah. Povsem na novo je zasnovano jedro Turing. 3x HDMI, 3x DisplayPort, 1x USB Type-C

NVIDIA TURING
ASUS GeForce RTX grafične kartice poganja Turing GPU in povsem nova RTX platforma. To vam omogoča do 6x večjo zmogljivost, kot pri prejšnih generacijah gravičnih kartic. Omogoča tudi tekoče igranje iger pri REAL-TIME RAY TRACING in AI igrah.

A.I.
Grafična kartica z 11G pomnilnikom in 616 GB/s spominske pasovne širine ima 4352 CUDA® jeder in stotine Tensor jeder, ki delujejo vzporedno. Je najprimernejša vstopna točka za tiste, ki razvijajo A.I. tehnologijo. Ne ponuja samo veliko nižjih stroškov in koristi, temveč vam prihrani čas zaradi večje pretočnosti in učinkovitosti.

UTILITY
INTUITIVNI AORUS "MOTOR"
Hitrost ure, napetost, zmogljivost ventilatorja in še več lahko spremljlate in nastavljate preko vmesnika v realnem času po lastnih željah.

 • 2-way NVIDIA NVLINK
 • DirectX 12
 • 3x WINDFORCE STACK 100mm ventilatorji RGB
 • Real Time Ray Tracing
 • VR Ready
 • narejena za ekstremno navijanje 16+3 Power Phases
€1594,99 z ddv €1377,20 z ddv

PALIT GeForce GT 1030 2GB GDDR5 (NE5103000646F) grafična kartica

PALIT GeForce GT 1030 grafična kartica vam zagotavlja hitrejšo izkušnjo z osebnim računalnikom. Močno jedro grafične kartice zagotavlja visoko zmogljivost, tako da lahko poganja tudi najbolj zahtevne aplikacije na vašem računalniku.

THUNDERMASTER
Za optimizacijo revolucionarnih funkcij serije GeForce je Palit razkril izboljšano orodje za overclocking »ThunderMaster«, ki v celoti uporablja tehnologijo NVIDIA GPU Boost za inteligentno spremljanje hitrosti takta, pri čemer zagotavlja, da GPU deluje varno na vrhuncu, igra pa v najvišjem okviru oceniti. Ponuja tudi nove ravni prilagajanja, vključno z nadzorom temperature GPU in nadzorom ciljne frekvence frekvence.


 

€88,99 z ddv €79,85 z ddv

PALIT GeForce GT 710 1GB GDDR5 (NE5T7100HD06-2081F) grafična kartica

PALIT GeForce GT 710 1GB GDDR5 (NE5T7100HD06-2081F) grafična kartica vam zagotavlja do 10x boljšo zmogljivost od integrirane grafične kartice v vseh večpredstavnostnih aplikacijah za osebni računalnik.  

Za optimizacijo revolucionarnih funkcij serije GeForce je Palit razkril izboljšano orodje za overclocking ThunderMaster, ki v celoti uporablja tehnologijo NVIDIA GPU Boost za inteligentno spremljanje hitrosti takta in tako zagotavlja, da kartica deluje varno na vrhuncu. Ponuja tudi nove ravni prilagajanja, vključno z nadzorom temperature in nadzorom ciljne frekvence.

€42,99 z ddv €42,44 z ddv

PALIT GeForce GT 710 2GB DDR3 pasivno hlajenje (NEAT7100HD46-2080H) grafična kartica

PALIT GeForce GT 710 grafična kartica s pasivnim hlajenjem vam zagotavlja hitrejšo izkušnjo z osebnim računalnikom. Zdaj lahko v vseh večpredstavnostnih aplikacijah za osebni računalnik už ivate do 10-krat boljše zmogljivosti od integrirane grafike.

THUNDERMASTER
Za optimizacijo revolucionarnih funkcij serije GeForce je Palit razkril izboljšano orodje za overclocking »ThunderMaster«, ki v celoti uporablja tehnologijo NVIDIA GPU Boost za inteligentno spremljanje hitrosti takta, pri čemer zagotavlja, da GPU deluje varno na vrhuncu, igra pa v najvišjem okviru oceniti. Ponuja tudi nove ravni prilagajanja, vključno z nadzorom temperature GPU in nadzorom ciljne frekvence frekvence. Palit ThunderMaster vam omogoča, da zmogljivost povlečete do največje ocene!

€48,99 z ddv €42,44 z ddv

PALIT GeForce GT 730 2GB GDDR5 (NE5T7300HD46-2087F) grafična kartica

PALIT GeForce GT 730 grafična kartica bo izboljšala vaše multimedijsko doživetje. Nadgradite vaš računalnik s PALIT GeForce GT 730 grafično kartico in uživajte v hitrejšem igranju, predvajanju in brskanju.

Za optimizacijo revolucionarnih funkcij serije GeForce je Palit razkril izboljšano orodje za overclocking ThunderMaster, ki v celoti uporablja tehnologijo NVIDIA GPU Boost za inteligentno spremljanje hitrosti takta in tako zagotavlja, da kartica deluje varno na vrhuncu. Ponuja tudi nove ravni prilagajanja, vključno z nadzorom temperature in nadzorom ciljne frekvence.

€72,50 z ddv €70,82 z ddv

PALIT GeForce GTX 1050 2GB GDDR5 (NE5105001841F) grafična kartica

PALIT GeForce GTX 1050 StormX grafična kartica vam zagotavlja hitrejšo izkušnjo z osebnim računalnikom. Močno jedro grafične kartice zagotavlja visoko zmogljivost, tako da lahko poganja tudi najbolj zahtevne aplikacije na vašem računalniku.

THUNDERMASTER
Za optimizacijo revolucionarnih funkcij serije GeForce je Palit razkril izboljšano orodje za overclocking »ThunderMaster«, ki v celoti uporablja tehnologijo NVIDIA GPU Boost za inteligentno spremljanje hitrosti takta, pri čemer zagotavlja, da GPU deluje varno na vrhuncu, igra pa v najvišjem okviru oceniti. Ponuja tudi nove ravni prilagajanja, vključno z nadzorom temperature GPU in nadzorom ciljne frekvence frekvence.

€148,99 z ddv €128,87 z ddv

PALIT GeForce GTX 1050 Ti Dual OC 4GB GDDR5 (NE5105TS18G1-1071D) grafična kartica

Palit GeForce GTX 1050 Ti Dual OC grafična kartica ima dva ventilatorja TurboFan Blade in izboljšano PWM zasnovo. TurboFan Blade je bil zasnovan za izboljšanje zmogljivosti hlajenja z ustvarjanjem močnega zračnega toka in zračnega tlaka.

OC Edition vam prinaša boljše zmogljivosti in boljšo toplotno rešitev. Poganja ga NVIDIA Pascal - najnaprednejša grafična arhitektura, ki je bila kdajkoli ustvarjena - in ima inovativne tehnologije NVIDIA, s katerimi lahko najnovejše igre poganjate v svojem polnem sijaju.

NVIDIA ANSEL
Zajemite in ustvarite posnetke zaslona v igri, ki si jih lahko ogledate v 360 stopinjskem pogledu. Sestavite svoje zaslonske posnetke iz katerega koli položaja, jih prilagodite s filtri po obdelavi, posnemite 4K HDR slike v oblikah visoke natančnosti in jih delite v 360 stopinjskem pogledu s pomočjo slušalk za mobilni telefon, računalnik ali VR.

€185,99 z ddv €167,57 z ddv

PALIT GeForce GTX 1050 Ti StormX 4GB GDDR5 (NE5105T018G1-1076F) gaming grafična kartica

PALIT GeForce GTX 1050 Ti StormX grafična kartica je opremljena s trdnimi kondenzatorji, feritnimi dušilkami in izboljšano PWM zasnovo. Prinašajo vam boljše zmogljivost in toplotno rešitev. S hitro in zmogljivo kartico GeForce GTX 1050 Ti spremenite računalnik v pravi igralni sistem. Poganja ga NVIDIA Pascal  - najnaprednejša arhitektura GPU-ja, ki je bila kdajkoli ustvarjena.

Zajemite in ustvarite posnetke zaslona v igri, ki si jih lahko ogledate v 360 stopinjah. Sestavite svoje posnetke zaslona iz katerega koli položaja, jih prilagodite s filtri po obdelavi, posnemite 4K HDR slike visoke natančnosti in jih delite v 360 stopinjah s pomočjo slušalk za mobilni telefon, računalnikom ali VR.

Podpira:

 • NVIDIA Pascal
 • NVIDIA Dynamic Super Resolution Technology
 • NVIDIA Adaptive Vertical Sync
 • NVIDIA CUDA Technology
 • NVIDIA PhysX-ready
 • NVIDIA 3D Vision Ready
 • NVIDIA Multi-Projection
 • NVIDIA Ansel
 • NVIDIA Vulkan API
 • NVIDIA G-SYNC
 • NVIDIA GameStream Technology
€162,99 z ddv €152,09 z ddv

PALIT GeForce GTX 1650 GP 4GB DDR6 (NE6165001BG1-1175A) gaming grafična kartica

PALIT GeForce GTX 1650 GP grafično kartico poganja arhitektura NVIDIA Turing, ki prinaša neverjetne zmogljivosti na najnovejših današnjih igrah. To vam omogoča večkratno zmogljivost grafičnih kartic prejšnje generacije in v igre vnese moč sledenja žarkov v realnem času.

Več ustvarjanja, manj čakanja
Namenska moč GPU-ja pospeši ustvarjalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan. V kombinaciji s pripravljenimi gonilniki NVIDIA Creator boste dosegli najboljše zmogljivosti in zanesljivost, s katerimi boste napolnili svojo ustvarjalnost.

AWESOME PERFORMANCE
Preprosto nadgradite svoj računalnik in pripravite igre z zmogljivostjo, ki so kar do 2x GeForce GTX 950 in do 70 % hitrejše od GTX 1050 v najnovejših igrah.

NVIDIA ANSEL
Ta zmogljiv način fotografiranja omogoča fotografiranje vaših iger profesionalne kakovosti kot še nikoli doslej. Zdaj lahko zajamete in delite svoje najbolj brilijatne igralne izkušnje z super ločljivostjo, 360-stopinjskimi, HDR in stereo fotografijami.

GeForce EXPERIENCE
Zajemajte in delite videoposnetke, posnetke zaslona in predvajanje v živo. Posodobite gonilnike GeForce in optimizirajte nastavitve igre.

€186,80 z ddv €163,70 z ddv

PALIT GeForce GTX 1650 GP OC GDDR6 (NE61650S1BG1-1175A) grafična kartica

PALIT GeForce GTX 1650 GP OC gaming grafično kartico poganja arhitektura NVIDIA Turing, ki prinaša neverjetne zmogljivosti na najnovejših današnjih igrah. To vam omogoča večkratno zmogljivost grafičnih kartic prejšnje generacije in v igre vnese moč sledenja žarkov v realnem času.

VEČ USTVARJANJA, MANJ ČAKANJA
Namenska moč GPU-ja pospeši ustvarjalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan. V kombinaciji s pripravljenimi gonilniki NVIDIA Creator boste dosegli najboljše zmogljivosti in zanesljivost, s katerimi boste napolnili svojo ustvarjalnost.

ODLIČNA IZVEDBA
Preprosto nadgradite svoj računalnik in pripravite igre z zmogljivostjo, ki so kar do 2x GeForce GTX 950 in do 70 % hitrejše od GTX 1050 v najnovejših igrah.

NVIDIA ANSEL
Ta zmogljiv način fotografiranja omogoča fotografiranje vaših iger profesionalne kakovosti kot še nikoli doslej. Zdaj lahko zajamete in delite svoje najbolj brilijatne igralne izkušnje z super ločljivostjo, 360-stopinjskimi, HDR in stereo fotografijami.

GeForce EXPERIENCE
Zajemajte in delite videoposnetke, posnetke zaslona in predvajanje v živo. Posodobite gonilnike GeForce in optimizirajte nastavitve igre.

€192,70 z ddv €167,57 z ddv