Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Mikrofon TRACER Gamezone Gamer LED USB

Blagovna znamka: Tracer
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: TRAMIC46620
€24,90 z ddv
€19,90 z ddv

Ste gamer, videoblogger? Ali snemate svoje pesmi ali filme? Če je tako, je ta mikrofon kot nalašč za vas! Ustvarite svoj lastni mini snemalni studio doma s Tracer GAMZEONE Gamer LED USB. Naprava Tracer je visokokakovosten kondenzatorski mikrofon, ki je namenjen stremerjem, YouTuberjem in ljudem, ki ustvarjajo svoje podcaste. Zahvaljujoč pozornosti do detajlov, trdne konstrukcije in uporabe materialov najvišjega razreda je naš izdelek trpežen in zanesljiv tudi z urami in urami delovanja. Vse to v kombinaciji z elegantnim dizajnom naredi ta mikrofon ne le idealen za snemanje kakovostnih posnetkov, ampak tudi odporen na poškodbe in je lepo videti, kar je zelo pomembno za vsakega uporabnika.

• Kondenzatorski mikrofon z veliko membrano.
• nastavljiv nagibni kot.

Profesionalni posnetki
Uživajte v popolnem zvoku zahvaljujoč mikrofonu z natančnimi kardioidnimi značilnostmi snemanja zvoka. Naprava zabeleži večino zvokov, ki jih doseže neposredno spredaj. Ta rešitev omogoča zmanjšanje zvoka, ki prihaja iz zadnje strani mikrofona. Tracer GAMZEONE Gamer LED USB mikrofon je kot nalašč za igre, pretakanje, podcaste, presnemavanje.

Posnetki brez hrupa
Velika pasovna širina in aktivni sistem za zmanjševanje hrupa naredi registrirani zvok čist in brez motenj. Naprava bo kot nalašč za snemanje igralnih komunikacij, konferenc in klepetov.

Učinkovit in uporabniku prijazen
Prilagodljivost kota naklona - omogoča iskanje optimalnega kota, ki omogoča popolno predstavitev tona glasu ali instrumenta.

Hitra povezava USB
Digitalni izhod USB in samodejna namestitev omogočata enostavno povezavo in uporabo. Vse, kar morate storiti, je, da priključite mikrofon TRACER GAMZEONE Gamer LED USB na računalnik, ki uporablja vrata USB, in po nekaj sekundah boste lahko uživali ves potencial naprave. Ne potrebujete dodatnih gonilnikov in 1,4 m kabel bo zagotovil priročno povezavo s katero koli napravo, ki je opremljena z USB vrati.

Dolžina žice: 1,4m
Impedanca (Ohm): 2,2 K
Prenosni pas (Hz - kHz): 100 - 10
Občutljivost: 26dB +/- 4dB
Prilagodljiv: Da
Prilagoditev kota naklona naprave: Da
Osvetlitev ozadja: Da
Garancija:  12 mesecev