Spoštovani kupci, prosimo, da v čimvečji meri koristite plačilo po predračunu, da pomagamo dostavnim službam, da so v najmanjši meri izpostavljeni nepotrebnim stikom ob dostavi in plačilih blaga !!!

Benq Led

Pogled Mreža Vrstice
Sortiraj po
Prikaži na stran

BENQ BL2423PT 60,5 cm(23,8") IPS BUSINESS LCD monitor

BENQ BL2423PT IPS  BUSINESS LCD  monitor omogoča natančno barvno in slikovno reprodukcijo iz katerega koli kota. Ekspanzivni koti gledanja 178 ° so idealni za delo in pregledovanje na zaslonu z večih oseb v prostoru.

Ergonomska oblika, ki omogoča nastavitev po višini, nagib, naklon ter vrtenje, da lahko uživate ob  gledanju slik v njihovem polnem kontekstu.

Edinstvena tehnologija BenQ Low Blue Light je zasnovana za filtriranje škodljive modre svetlobe, ki učinkovito zmanjšuje utrujenost in draženje oči.

Ne glede na to, ali gledate večpredstavnostne predstavitve ali poslušate glasbo, zmogljivi vgrajeni zvočniki zagotavljajo popolno doživetje.
€190,99 z ddv €176,60 z ddv

BENQ BL2480 60,5 cm(23,8") IPS LCD monitor

BENQ BL2480 IPS LCD  monitor omogoča natančno barvno in slikovno reprodukcijo iz katerega koli kota. Ekspanzivni koti gledanja 178 ° so idealni za delo in pregledovanje na zaslonu z večih oseb v prostoru.

Edinstvena tehnologija BenQ Low Blue Light je zasnovana za filtriranje škodljive modre svetlobe, ki učinkovito zmanjšuje utrujenost in draženje oči.

Ne glede na to, ali gledate večpredstavnostne predstavitve ali poslušate glasbo, zmogljivi vgrajeni zvočniki zagotavljajo popolno doživetje.
€136,99 z ddv €135,32 z ddv

BENQ BL2780 68,6cm (27") IPS LCD monitor

BENQ BL2780 IPS LCD  monitor omogoča natančno barvno in slikovno reprodukcijo iz katerega koli kota. Ekspanzivni koti gledanja 178 ° so idealni za delo in pregledovanje na zaslonu z večih oseb v prostoru.

Edinstvena tehnologija BenQ Low Blue Light je zasnovana za filtriranje škodljive modre svetlobe, ki učinkovito zmanjšuje utrujenost in draženje oči.

Ne glede na to, ali gledate večpredstavnostne predstavitve ali poslušate glasbo, zmogljivi vgrajeni zvočniki zagotavljajo popolno doživetje.
€184,99 z ddv €193,37 z ddv

BENQ DESIGNER PD3200Q 80cm (32") 4K QHS sRGB VA profesionalni monitor

MONITOR BENQ PD3200Q DESIGNER je natančen za ustvarjanje popolnosti. Strokovnjaki za oblikovanje nikoli ne sprejmejo kompromisa pri podrobnostih. BenQ-jevi oblikovalski monitorji zagotavljajo absolutno natančnost barv in izjemno podrobno visoko ločljivost za vsak korak, ki vodi do odličnega dela, spreminjanje oblikovalskih sanj v resničnost.

BenQ je razvil tehnologijo AQCOLOR, da bi podprl koncept: »Natančna reprodukcija«, zato je BenQ povabil strokovnjaka za barve, da vodi ekipo, prav tako pa je aktivno sodeloval pri ICC (International Color Consortium) in ISO (International) Standardno organizacijo) za določitev standardov in izvedbe, povezane z barvami.

Olajša delo oblikovalcu, ko dela z zapletenimi podrobnostmi pri temnih slikah. Način animacije pa povečuje svetlost temnih področij, ne da bi preveč izpostavil svetle regije. Način animacije omogoča 10 stopenj svetlosti zaslona, ​​ki jasno razkrivajo vsako subtilnost v vsaki ambientalni osvetlitvi.Obsežna izbira nastavitev višine, nagiba, vrtenja omogoča, nastavitev za popolno prileganje. Če ga uporabljate v pokončnem načinu, pametni senzor usmerjenosti zaslona PD3200Q samodejno zavrti vsebino vira za prikaz slik v polnem kontekstu.


€515,99 z ddv €398,48 z ddv

BENQ DESIGNER PD3200U 80cm (32") 4K 100% sRGB IPS monitor

MONITOR BENQ PD3200U DESIGNER je 4K IPS UHD. Natančen za ustvarjanje popolnosti. Strokovnjaki za oblikovanje nikoli ne sprejmejo kompromisa pri podrobnostih. BenQ-jevi oblikovalski monitorji zagotavljajo absolutno natančnost barv in izjemno podrobno visoko ločljivost za vsak korak, ki vodi do odličnega dela, spreminjanje oblikovalskih sanj v resničnost.

Izjemna barvna natančnost in ločljivost. 4K UHD (3840x2160) ločljivost ponuja izjemno jasnost finih podrobnosti in globino subtilnih tekstur, optimiziranih za vizualno intenzivno delo v animaciji, vizualnih učinkih, grafiki in fotografijah.

BenQ je razvil tehnologijo AQCOLOR, da bi podprl koncept: »Natančna reprodukcija«, zato je BenQ povabil strokovnjaka za barve, da vodi ekipo, prav tako pa je aktivno sodeloval pri ICC (International Color Consortium) in ISO (International) Standardno organizacijo) za določitev standardov in izvedbe, povezane z barvami.

Olajša delo oblikovalcu, ko dela z zapletenimi podrobnostmi pri temnih slikah. Način animacije pa povečuje svetlost temnih področij, ne da bi preveč izpostavil svetle regije. Način animacije omogoča 10 stopenj svetlosti zaslona, ​​ki jasno razkrivajo vsako subtilnost v vsaki ambientalni osvetlitvi.

Obsežna izbira nastavitev višine, nagiba, vrtenja omogoča, nastavitev za popolno prileganje. Če ga uporabljate v pokončnem načinu, pametni senzor usmerjenosti zaslona PD3200U samodejno zavrti vsebino vira za prikaz slik v polnem kontekstu.

€816,99 z ddv €669,38 z ddv

BENQ EW3270U 80cm (31,5") LED LCD 4K VA monitor

BENQ ENJOYMENT EW3270U 4K je monitor, s katerim lahko uživate v izredno živahnih, natančnih in realističnih slikah ter veliko višjih hitrostih s 4K ločljivostjo. Presenečeni boste nad kristalno jasnimi in podrobnostmi slike ter izkoristili najnaprednejšo izkušnjo gledanjaki nudi HDR tehnologijo.Ta poskrbi za uživanje v videu. Ponuja izboljšano svetlost in kontrast ter prinaša neverjetne podrobnosti in živahnost videov.

Enostavne preklopite med 4 stopnjami načinov HDR in BI +, ki predstavljajo izključno tehnologijo optične jasnosti. Uporabnikom omogočajo, da izberejo najprimernejšo jasnost za prikazano vsebino glede na razmere v različnih okoljih za gledanje, kar zagotavlja, da lahko uporabniki popolnoma uživajo v čudovitem slikovna zmogljivost HDR-ja, medtem ko ohranja sposobnost videti najbolj občutljive podrobnosti v slabo osvetljenih okoljih.

Tehnologija AMD FreeSync ™ odpravlja trganje slike ter poskrbi za neverjetno tekočo igralne izkušnjo Z izboljšano hitrostjo osveževanja, ki zagotavlja izjemno gladko igralno izkušnjo, je EW3270U igralcu sanjski monitor.

€544,99 z ddv €450,08 z ddv

BENQ GW2280 54,61cm (21,5") VA FHD LCD monitor

BENQ GW2280 monitor ima elegantno in prefinjeno obliko, ki se ponaša s povišano stopnjo elegancije, hkrati pa pripomore k večji produktivnosti. Z ultra tankimi okvirjem dopolnjuje sodobno opremo. Da bi zagotovili najčistejši videz, GW2280 ponuja neviden sistem za upravljanje kablov, ki lepo skriva vse žice znotraj stojala monitorja.

Ultra visok 3000:1 naravni kontrast, ki je 3x višji od standardnega, doda osupljivo globino sliki.
Z možnostjo hkratnega upodabljanja 16,7 milijona barvnih odtenkov lahko pričakujete prave barve, svilnate prehode in brezhibno kakovost slike. BenQ Exclusive Eye-Care tehnologija.

€122,99 z ddv €90,30 z ddv

BENQ PhotoVue SW271 69cm (27" ) 4K UHD Adobe RGB LED LCD profesionalni monitor

MONITOR BENQ PHOTOVUE SW271 je profesionalni monitor namenjen fotografom ali vsakdanji rabi. Uživajte v najbolj gladkih barvnih stopnjah na 10-bitnem zaslonu, ki prikazuje več kot milijardo barv. BenQ je razvil tehnologijo AQCOLOR, da bi podprl koncept: »Natančna reprodukcija«, zato je BenQ povabil strokovnjaka za barve, da vodi ekipo, prav tako pa je aktivno sodeloval pri ICC (International Color Consortium) in ISO (International) Standardno organizacijo) za določitev standardov in izvedbe, povezane z barvami.High Dynamic Range (HDR) poveča splošni dinamični razpon med črno-belo, tako da je slika, ki jo dobimo, bližja tistemu, kar vaše oči vidijo v naravnem svetu.

4K ultra HD ločljivost zagotavlja izjemno jasnost finih podrobnosti in tekstur za optimalno gledanje in vizualno intenzivno delovno izkušnjo.

Kalibracija strojne opreme omogoča nastavitev čipa za obdelavo slike v monitorju brez spreminjanja izhodnih podatkov grafične kartice. Slike ohranjajo skladne z izvirnimi kopijami, ne da bi bile prizadete zaradi grafičnih nastavitev. Z uporabo Palette Master Element in kalibratorja lahko prilagodite in ohranite barvno učinkovitost monitorja v najbolj optimalnem stanju.

 
€1225,99 z ddv €1142,87 z ddv

BENQ ZOWIE XL2411P 60,5 cm (24") TN LED monitor

BENQ ZOWIE XL2411P je monitor, ki bo poskrbel za igralno izkušnjo z 1ms odzivnim časom in 144Hz svežitveno stopnjo.

Stojalo, ki ga lahko nastavite po višini, lahko upravljate samo z enim prstom, kar vam omogoča, da zlahka dosežete želeni kot gledanja in tako povečate udobje.

Da bi zagotovili optimalno igralno izkušnjo, ima ZOWIE prednameščene načine igranja. Preprosto izberite želeni način igre glede na igro, ki jo igrate. Preprosto lahko preklapljate med temi načini z dotikom hitre tipke.

Koncentracija je ključni dejavnik e-športa. Okvir LCD serije XL je bil posebej zasnovan tako, da zmanjša odboj svetlobe od zaslon in tako pomaga ohraniti vašo pozornost na igro.

Serija ZOWIE XL, sprejeta po vsem svetu za najbolj profesionalne PC turnirje in igralce, uradni e-športni monitor DreamHack Open 2016/2017, ESL-ONE Cologne 2017, PGL Major Krakow 2017, IEM sezona 6 ~ 10, MLG 2015 / 2016, ESEA 2015/2016, ESWC 2013 ~ 2016, ELEAGA sezona 1.

€258,99 z ddv €202,40 z ddv

BENQ ZOWIE XL2430 60,5 cm (24") 144Hz TN LED monitor

BENQ ZOWIE XL2430 je monitor iz serije ZOWIE XL, ki je opremljena s premiernimi monitorji, ki so natančno nastavljivi  in zagotavljajo najbolj gladke in odzivne izkušnje ter najjasnejše slike pri igranju.

Optimizirajte natančnost igranja:
Color Vibrance omogoča prilagodljivost barvne učinkovitosti. Z 20 stopnjami nastavitev Color Vibrance lahko dobite posebne zahteve glede gledanja in nastavitve za vse vrste igranja.

Ne glede na to, ali gledate, berete, deskate ali igrate, je preklapljanje med prednastavitvami in navigacijo med meniji preprosto kot 1-2-3.
Vsaka igra ima svoje optimalne nastavitve. Vsak monitor serije XL smo opremili z več nastavitvami. Preprosto lahko preklopite na te načine igranja z dotikom tipke za vročo izbiro.

Višino nastavljivega stojala lahko upravljate samo z enim prstom, tako da lahko preprosto prilagodite višino monitorja glede na vaš želeni kot gledanja, kar vam poveča udobje.

€353,99 z ddv €359,78 z ddv

BENQ ZOWIE XL2536 62,2 cm (24,5") 144Hz DyAc TN LED monitor

BENQ ZOWIE XL2536 je monitor, ki bo poskrbel za igralno izkušnjo z odzivnim časom 1 ms in hitrostjo osveževanja 144 Hz. Stojalo, ki ga lahko nastavite po višini, lahko upravljate samo z enim prstom, kar vam omogoča, da zlahka dosežete želeni kot gledanja in tako povečate udobje.

Da bi zagotovili optimalno igralno izkušnjo, ima ZOWIE prednameščene načine igranja. Preprosto izberite želeni način igre glede na igro, ki jo igrate. Preprosto lahko preklapljate med temi načini z dotikom hitre tipke.

Koncentracija je ključni dejavnik e-športa. Okvir LCD serije XL je bil posebej zasnovan tako, da zmanjša odboj svetlobe od zaslon in tako pomaga ohraniti vašo pozornost na igro.

DyAc tehnologija
Ekskluzivna tehnologija "Dynamic Accurancy" ohranja izjemno jasnost med gibanjem v igri, kar omogoča bolj gladko prikazovanje.

 

€428,99 z ddv €399,77 z ddv

BENQ ZOWIE XL2546 62,2 cm (24,5") TN LED monitor

BENQ ZOWIE XL2546 je monitor, ki bo poskrbel za igralno izkušnjo z 1ms odzivnim časom in 240Hz svežitveno stopnjo.

Stojalo, ki ga lahko nastavite po višini, lahko upravljate samo z enim prstom, kar vam omogoča, da zlahka dosežete želeni kot gledanja in tako povečate udobje.

Da bi zagotovili optimalno igralno izkušnjo, ima ZOWIE prednameščene načine igranja. Preprosto izberite želeni način igre glede na igro, ki jo igrate. Preprosto lahko preklapljate med temi načini z dotikom hitre tipke.

Koncentracija je ključni dejavnik e-športa. Okvir LCD serije XL je bil posebej zasnovan tako, da zmanjša odboj svetlobe od zaslon in tako pomaga ohraniti vašo pozornost na igro.

€507,99 z ddv €457,82 z ddv

BENQ ZOWIE XL2740 68,6 cm (24,5") TN LED monitor

BENQ ZOWIE XL2740 je monitor, ki bo poskrbel za igralno izkušnjo z 1ms odzivnim časom.

Stojalo, ki ga lahko nastavite po višini, lahko upravljate samo z enim prstom, kar vam omogoča, da zlahka dosežete želeni kot gledanja in tako povečate udobje.

Da bi zagotovili optimalno igralno izkušnjo, ima ZOWIE prednameščene načine igranja. Preprosto izberite želeni način igre glede na igro, ki jo igrate. Preprosto lahko preklapljate med temi načini z dotikom hitre tipke.

Koncentracija je ključni dejavnik e-športa. Okvir LCD serije XL je bil posebej zasnovan tako, da zmanjša odboj svetlobe od zaslon in tako pomaga ohraniti vašo pozornost na igro.

€639,99 z ddv €515,87 z ddv

BENQ GW2480E 60,45 cm (23,8") IPS FHD zvočniki LED LCD monitor

BenQ GW2480E monitor je bil zasnovan z lepo preprostostjo. Vsebuje Eye-Care tehnologijo nizke modre svetlobe in delovanje brez utripanja za večje udobje gledanja, vodilna v industriji tehnologija svetlosti Brightness Intelligence pa ponuja izvrstne podrobnosti v katerem koli zunanjem osvetljevanju. Z idealno kombinacijo LED in IPS tehnologij ponuja GW2480E novo raven vizualnega užitka z resnično pristnimi barvami, večjim kontrastom in ostrejšimi detajli.

IPS tehnologija zagotavlja natančno reprodukcijo barv in slik iz katerega koli kota.

Ekskluzivne tehnologije za nego oči zmanjšujejo utrujenost oči zaradi udobja uporabnika, povečajo produktivnost in varnost na delovnem mestu med daljšo uporabo. So certifitirani s strani TUV Rheinland, za svoj Flicker - Free in filter modre svetlobe.

Prav tako uporablja B.I.Tech. za prilagoditev svetlobe za najboljše gledanje, sliko ter zmanjšanje napora oči.

Barvni način slabosti omogoča uporabnikom, ki imajo pomanjkanje barvnega vida, da prilagodijo barvo rdeče ali zelene, ki je prikazana na monitorju z rdečimi in zelenimi filtri. Ko se rdeča in zelena nevtralizirata, način zagotavlja udobno izkušnjo gledanja za vse uporabnike in uporabnikom pomaga jasno razlikovati med različnimi barvami. Poleg tega BenQ-jev način barvne šibkosti barv pomaga tudi izboljšati izkušnjo gledanja oseb s Protanomaly (rdeča šibkost) ali Deuteranomaly (zelena šibkost), hkrati pa uporabnikom omogoča prilagajanje ravni načina barvne šibkosti.

€136,99 z ddv €122,42 z ddv