EVERKI Concept 2 17,3" črn nahrbtnik za prenosnik

EVERKI Concept 2 je namenjen tistemu, ki zahteva organizacijsko funkcionalnost in ne želi sklepati komromisev pri stilu. Concept 2 so izdelali z uporabo najkakovostnejših materialov, kot so balistični najlon, usnjeni ročaji in poudarki vrhunske kakovosti. Vključene so samo vrhunske funkcije, kot je na primer edinstvena torbica za sončna očala, zaščitena z RFID žepom, in patentiran zaščitni sistem za zaščito pred vogalom na žepu prenosnega računalnika. Sodobna estetika in sveže oblikovanje nahrbtnika vam omogočajo, da izstopate iz množice. Concept 2 prikazuje kakovost, ki jo tudi pričakujete.

Nahrbtnik Concept 2 je premišljeno zasnovan s poenostavljenimi prostori in funkcijami za vaše poslovno potovanje. Tehnološki oddelek je sestavljen iz žepa za prenosnike, ki je opremljen s prenosnikom in ima 17,3-palčni prenosnik in ločen žep za tablični računalnik. Vaši mikročipirani potni listi in kreditne kartice so zaščiteni v žepu, zaščitenem z RFID, in če potrebujete dodatno varnost za dodatne dokumente, uporabite spodnji žep, ki je namenjen dežni vrečki za skrito zalogo. Glavni predal je prostoren, z razdelilnikom. Vaša očala so skrbno zaščitena, ko jih odložite v predal za hitri dostop na trdem delu lupine na vrhu nahrbtnika.

Concept 2 Backpack

 

VARNOST NA LETALIŠČU
Pregledovanje varnosti na letališčih je lahko težavno, zato smo v Onyxu oblikovali tehnološki oddelek, ki vam pomaga hitro in enostavno prečkati varnost. Poseben oddelek, ki shranjuje vaš prenosni računalnik in tablični računalnik, je takoj dostopen, tako da, če morate odstraniti naprave za pregledovanje, lahko preprosto razpakirate tehnološki oddelek in dostopate do njih, ne da bi pregledali preostalo torbo. In če se zgodi, da greste skozi varnostno kontrolno točko, ki priznava Checkpoint Friendly torbe, lahko samo odprete ta prostor do 180 stopinj, položite ga ravno in pustite, da vaša torba hitro preide skozi optični bralnik.

ZAŠČITA VOGALOV
Naš patentiran sistem za zaščito vogalov, uporablja vogale, ki se prilegajo prenosnemu računalniku, tako da se tesno ovije okoli dna žepa prenosnega računalnika. S tem je zaščiten pred udarci ali pa če ste torbo preveč nagnili navzdol. Sistem za blaženje udarcev vam daje brezskrbnost, saj veste, da je vaš prenosnik varen.

Concept 2 Backpack

Blagovna znamka: Everki
Dobavljivost: Na zalogi
SKU: 874933002673
€225,87 z ddv
  • Proizvajalčeva koda 40839
  • EAN koda 874933002673
  • Proizvajalec EVERKI
  • Garancija 12 mesecev
  • Barva: črna
  • Dimenzije: 50 x 33 x 23 cm
  • Masa: 1,98 kg